Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusieńka..

Jutro jedziemy na wczasy a dzisiaj córka ma stan podgorączkowy.

Polecane posty

Gość mamusieńka..

gardełko sprawdzałam nie jest czerwone, w nocy troszkę kaszlała ale poza tym żadnych innych objawów co robić???

Gość fghjk
chyba córka wazniejsza niż wczasy do lekarza idż jutro jak sie niepoprawi

ile córka ma? ja zawsze przy pierwszych oznakach przeziębienia dawałam syrop Lipomal - jest bez recepty i on nam pomagał nic się dalej nie rozwijało (on jest po 1 roku chyba)

Gość mamusieńka..
tylko że my mamy wykupioną wycieczkę za 3tys na teneryfie a raczej biuro podróży nam kasy nie zwróci. Na moim miejscu poszlibyście dzisiaj do lekarza?

Gość mamusieńka..
córka ma 14 miesięcy

Gość a ona wie że będzie samolotem
lecieć? Może rise fieber?

idz dzisiaj do lekarza to sie wszystko powinno wyjasnic :) moja ostatnio tez jeden dzien miala stan podgoraczkowy i wszystko minelo wieczorem jak reka odjal :) lekarz Ci powinien rozjasnic sytuacje :)

Gość fghjk
ja no nierozumiem ludzi pieniądze wązniejsze od dziecka jedż se z córą gdzie chcesz byś pżóniej nie żałowała ...jak wyjdzie coś gorszego niż przeziębienie ech .. sam pediatra by ci odradził zapewne ten wyjazd ale rodzice zawsze mądrzejsi są ..a póżniej płaczą

Gość osz kuuuuuuuuuuurwa
Na moim miejscu poszlibyście dzisiaj do lekarza? ty to na serio pytasz czy jestes pojebana???????????????? nosz kurwa to ty musisz sie w internecfie obcych ludzi pytac czy do lekarza isc tym bardziej ze jutro na urlop jedziesz?????????? NOSZ KURWA CO ZA TEPE STRZALY MATKAMI SA:-O

Gość TakaSobieMama
Wezcie nie przesadzajcie :O... stan podgoraczkowy to jeszcze nie choroba. Daj jej na noc profilaktycznie cos na garaczke i jak jutro bedzie ok to jedzcie.... zmiana klimatu powinna jej dobrze zrobic :) Tam gdzie jedziecie tez sa pediatrzy ;), wystarczy miejscowych zapytac i w razie czego, gdyby sie nie poprawilo tez na wizyte mozecie tam isc. A tak na marginesie .... Powiedzcie szczerze .... naprawde tak z kazda pierdola do pediatry lecicie ??? To wcale sie nie dziwie ze coraz wiecej "lekarzy" wyrasta, jak grzyby po deszczu... rozchwytywany zawod, ale co sie dziwic : na brak pacjentow w naszym, pelnym hipochodnrykow, kraju nie narzekaja :P

Gość mamusieńka..
jak nie masz ochoty pomagać to po co tu siedzisz na tym forum?? Zadałam normalne pytanie i oczekuje normalnej odpowiedzi. Pytam bo czasem tak bywa że stan podgorączkowy nic nie oznacza. Dziś jest jutro nie ma. A ciekawe czy wy dobrodziejki byście zrezygnowały ze wczasów gdyby wasze dzieci miały nagle stan podgorączkowy.

Gość Poiuu
Idź dziś do lekarza dla spokoju a jutro leccie! Tam jest pieekna pogoda, cieplutko, super powietrze, tylko na zdrowie dla niej!

Gość mamusieńka..
no właśnie tez tak myślałam żeby jak by coś to wykupiliśmy przecież specjalne ubezpieczenie i możemy iść tam do lekarza.

Gość jedz normalnie
na wakacje, nie zapomnij ze soba lekow przeciwgoraczkowych. Nie jedziesz przeciez do dziury zabitej dechami ,na Teneryfie sa normalni lekarze, tam tez mozesz pojsc z dzieckiem, w kazdym hotelu udziela Ci info gdzie sie udac . Milego urlopu :)

Gość Poiuu
Dziecko ma dość tej zimnicy polskiej:) rownież życzę udanych wakacji! Teneryfa jest przepiękna i klimat super