Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestaję WierzyćWLudzi :///

malowanie kredą po chodniku...

Polecane posty

Gość dddddddddddddddddddd
czasem ktos nie wie ze ktos kto przechodzi ma alergie, powiedz rodzicom ze corka ma alergie to odejda dalej

obrazanie innych tez jest lamaniem prawa :D

Gość jakie absurdy???
dajcie - nóż się w kieszeni otwiera. co ty wygadujesz kobieto w ogole? jesteś uczulona na coś w ogole? zdajesz sobie sprawe jak alergia jest męcząca? a jakbyś była uczulona na stokrotki i by ci ktoś pod oknem na chama posadził te własnie kwiatki, to miłeby to było? dzieci miałyby zabawe, nie siedzialy przed kapem, a i jak fajnie kwiatowo kolorowo by było :o

Gość
też matka A przyszło wam do głowy, że na krede może być ktoś uczulony? Szlak mnie trafia jak mi pod oknami mi dzieciarnia kreda maluje. Nie dość, że to brzydkie jest, to moja córka ma bez przerwy realkcje uczuleniowe! A jak jeszcze im rodzice kibicują w tym rysowaniu to już w ogole tego pojąć nie potrafię. Nie raz wzywałam policje i rodzice dostawali mandaty! Zasrane egoistki. Ważne, że ich córeczki mają zajęcie i pod blokiem jest kolorowo, ale mojego poczucia estetyki oraz uczulenia mojej córki nie potrafią uszanować! ty suie spoleczniaczko ciez, ze jeszcze nikt ci drzwi nie osprejowal albo nie nasral na wycieraczke za te donosy :)

a policja nic nie zrobi, mam gadane , a poza tym nie potrafia lapac przestepcow zajmowac se porzadnymi sprawami a nei beda wlepac mandatow za rysowanie kreda, nawet kierowca poblazaja i puszczaja bez mandatu za wykroczenie a ty gadasz ze za krede ktos dostane mandat mandat hahaha :D

Gość paranojaparanoja2
skoro ktos chce mandaty za malowanie po chodnikach , ja chce za kwiatki w boze cialo jak wyzej !

Gość jakie absurdy???
żal z wami o czymś dyskutować... nawet bardzo powazny i rozsądny argument o alergii storpedowały, byle bronić swoich nieskazitelnych czóreczek :o a niech sobie malują dalej. nawet ty idz z nia maluj. malo mnie to obchodzi. jak cie stac to plac co rusz mandaty i tyle. co mnie to? chciałam wyrazic jedynie swoje zdanie na temat rysowania kreda po chodniku. mnie się to nie podoba i uwazam to za niestosowne. ZDANIA NIE ZMIENIĘ. tyle w temacie. narazie.

Gość pozamykajcie do
poprawczaków dzieci za malowanie kredą na chodniku :D No paranoiczki jebane :o

Gość dajcie
jestem czlowiekiem ktory baaardzo przestrzega zasad ,praw,przepisow, szanuje ludzi, licze sie z innymi i ich opiniami,a zwlaszcza jesli ktos jest chory to robie wszystko by mu zycia nie uprzykrzyc,wy dziewczyny nie umiecie dokladnie i ze zrozumieniem czytac,

to neich mama powie rodzicom , ze dzecko ma uczulene pojda gdzie indziej, ale ne wszyscy tym wiedza... nie rozumeisz ? wiesz le rzeczy na swiecie nie mozna by bylo robic , gdyby kazdy w kolo myslal ze ktos moze miec uczulenie

Gość pozamykajcie do
a w szkole nauczyciele też mają zakaz uzywania kredy do pisania na tablicy bo wasze dzieci mają na nia alergie ? :D

Gość dajcie
jak juz wczesniej napisalam chcialabym zobaczyc ile by na was znalezc mandatow jak by was "posledzic" argument o alergi nie byl w zaden sposob obalany czy torpedowany tylko wasze absurdalne podejscie do zycia

Gość jakie absurdy???
"a policja nic nie zrobi, mam gadane , a poza tym nie potrafia lapac przestepcow zajmowac se porzadnymi sprawami a nei beda wlepac mandatow za rysowanie kreda, nawet kierowca poblazaja i puszczaja bez mandatu za wykroczenie a ty gadasz ze za krede ktos dostane mandat mandat hahaha" ale to do mnie masz pretensje? no kurwa.. juz pisalam idz bojkotować tych co prawnie zakazali malowania kreda albo policje. ja za to nie ponosze odpowiedzialnosci wiec nie na mnie z ryjem i sie ode mnie odwal. tak samo jak nie lubie coca coli, tak samo jak nie lubie zamszu to tak samo mi się nie podobają malunki z kredy. to tez nie jest kwestia prawa i mandatów, ale i kultury osobistej. trzeba wziac pod uwage nie tylko widzimisie córeczek i mamusiek, ale wszystkich.

Gość ąąąąąąn
"a w szkole nauczyciele też mają zakaz uzywania kredy do pisania na tablicy bo wasze dzieci mają na nia alergie ?" a czy ty pozwalasz swojemu dziecku malowac kreda po swojej scianie, bo ono to lubi? Ty masz w dupie cudza alergie, cudze upodobania do czystych chodników. Ja w takim razie mogę mieć w dupie upodobania twojej córeczki do rysowania kredą po chodnikach. Jakie to proste. :)

to dobrze ze tak przestrzageasz prawa, ja widocznie nie prtzestrzegam bo moje dzecko rusuje po chodnikach ale jakos nie czuje sie winna jestem ciekawa czy twoje dziecko tez take bedzie :D jak popelni perwsze wykroczenie to daj znac ;p i nie psz ze tak nie bedze bo ja wychowujesz bo to wcale nei bedze argument ;p

Gość
jakie absurdy??? żal z wami o czymś dyskutować... nawet bardzo powazny i rozsądny argument o alergii storpedowały, byle bronić swoich nieskazitelnych czóreczek uhm to dziecko do szkoly tez nie powinno chodzic, bo kredy nie moze dotknac ani wdychac? zamknij je w domu sama 10 lat mam alergie na wszystkie pylki, buore leki, jest lepiej lub gorzej, ale nie zamkne sie w sterylnym pomieszczeniu bo mam alergie myslcie troche

proste, dzieci beda dalej rysowac bo tego se ne uniknie , a wy bedzoece zrzedzic jak stare mohery i sprawac sobei problemy ;d nara ide bo moj film sie zaczyna zgorzkniale baby ;p

Gość dajcie
jakie absurdy???-ciekawa jestem czy od dziecinstwa a raczej od urodzenia jestes nieskazitelna czy tak ci sie zrobilo pozniej????

i nie bronie tylko swojej corki ,tylk owszystkie dzieci ktore maja pomysly, wyobraznie a to ze neiktorzy ludzie sa jacy sa to one ne musza cierpiec i sluchac jak ktos na ne krzyczy ..;/ jakby na twoje ktos wydarl morde ciekawe czy bys jej przyznala racje i swoje dziecko tez oje bala..;/

Gość pozamykajcie do
Ty masz w dupie cudza alergie, cudze upodobania do czystych chodników. Ja w takim razie mogę mieć w dupie upodobania twojej córeczki do rysowania kredą po chodnikach. Jakie to proste. ty mi o alergenach nie pierdziel bo moja corka jest uczulona na wszelkie mozliwe pylki. czy mam kazac wykarczowac tereny zielone, łąki i pola w związku zaistnialym faktem?

Gość dsfdsfd
UWAGA DO : egewgewg masz coś kórwo niemyta do ludzi ze wschodu? uważaj żeby ci sie nos nie przekrzywił!

Gość hahahahahahah....
Ludzie ze wschodu to prostaki bez kultury, brudasy i śmierdziele. Syf w domach , myja sie raz na tydzien i nawet prawidłowo po polsku nie potrafia sie wysłowic.

Rozumiem, że trawy też Wam pod blokiem nie koszą, bo przecież są ludzie uczuleniu i co wtedy? Rysowania kredą NIE jest wandalizmem, głównie dlatego, że nie pozostawia trwałych śladów. Na upartego dziecko może samo iść po wiaderko wody i to zmyć w 5 minut.

Gość piohiygaaa
Ja myślę że Przydałoby sie zadzwonić na policję,ale w sprawie tej pani. Ze dzieci straszy. Jak dobrze pódzie to wkrótce będziemy mieli wiosnę i kredy pójda w ruch.