Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestaję WierzyćWLudzi :///

malowanie kredą po chodniku...

Polecane posty

ludzie!! przecież to dzieci! przestańcie sie tak nakręcać i tak źle i tak nie dobrze jak widzicie 10 latki z pasemkami na głowie w butach na obcasie , przeklinające i plujące słonecznikiem to kręcicie głową i mówicie że rodzice sie nie zajmują i tak to jest ja dziecko ma za dużo wolnego czasu i ze zamiast przesiadywac w takim towarzystwie powinno bawić się z dziewczynkami w swoim wieku i na swoim poziomie , a jak widzicie grzeczne dziewczynki które rysują słoneczko na chodniku to też jest źle bo nagle przypomina wam sie ze wycieraczka będzie brudna! przeciez zanim dojdziesz do domu to kreda z butów się wytrze , to nie jest żaden problem jak dziewczynka potem weźmie wiaderko z wodą i wyleje na rysunki , woda wsiąknie słonce zaswieci i nie będzie śladu , Przecież nie maluje sąsiadom po drzwiach!!

Gość hfjk
ahahaa nie no oszaleć idzie. kobieta zaklada temat i zadaje pytanie "Przecież rysowanie kredą po chodniku chyba nie jest KARALNE??????" ludzie jej odpowiadają na zadane pytanie "tak to jest karalne" a ona zamiast podziekowac, to na nich z morda! żal żal żal :o jak pojdziesz kiedyś po porade prawną do prawnika i on też ci powie, że coś tam wdlg prawa jest zabronione to też na niego napyszczysz i napyskujesz? jakby to on albo my tutaj ponosili za to odpowiedzialnosc :o

Gość dddddddddddddddddddd
to pusc sobei metal ??? czemu tego nie robisz???

Gość hfjk
"przyjęłam to do wiadomości, co nie oznacza, że to akceptuję! " sobie nie akceptuj, ale nie wyskakuj na mnie z mordą, że ja na ciebie z paragrafami wyskakuje i strasze :o

Gość dajcie
wariatki spokoj ,przeciaz to dziecko nic zlego nie robi,moje tez kredy bralo na pole ,cos tam rysowalo po chodniku, wiedzialo ze ma nie rysowac gdzie indziej,sladu po tym szybko nie bylo,czy nie ma innych problemow w tym kraju,ja pierdykam zawsze sie znajdzie jakas "aktywna" zmora co nie widzi prawdziwych problemow

a dzieci są tak bardzo zle ze nie szanuja i specjalnei rysuja po chodniku, i jeszcze tamuja ruch ... :D

a potem ucza sie od takich bab co na nie krzycza zabraniaja, a jak odpyskuje to matka zla bo nie wychowala.. ja pierdo le pomyslce zanim za takie rzeczy chcecie sie czepiac

jakby na moje dziecko ktos na wrzeszczal za rysowanie kreda, to by mnei zapamietała baba do konca zycia, wiecej by se nie odezwala... jestem pozytywnie nastawona do ludzi, usmecham sie , zagaduje, ale jak ktos tak zgorzknialy moje dziecko by potraktowal w taki sposob to by szybko sie zamknela

Gość jakie absurdy???
aniołek to nie ma sensu. bo one nie potrafią zrozumieć, że zarówno jak im się te rysunki podobają tak innym mogą się one nie podobać. naszczescie prawo jest po stronie tych drugich :) komuś rownie dobrze mogą się kupy po psach podobać. no co? rózni ludzie maja rózne upodobania. to znaczy, żę może bez wzgledu na wszystko isc i srac na chodniku? nie może. tak samo komus moga nie odpowiadac te rysunki. mnie osobiscie się te bazgroły nie podobają. jak jest susza to te obrazki tam sa i sa i w moim odczuciu szpeca.

ale tu nie chodzi dziewczyno o podobanie czy nie podobanie...

dziesko ktore broi .. hehe daj spokoj,,.. jak juz se tak upierasz to sasiadka moze porozmawiac na spokojne, z mama , czy dzewczynkam a nie drzec morde.. ja bym j.ą potraktowala tak samo , a nawet gorzej..

Gość też matka
A przyszło wam do głowy, że na krede może być ktoś uczulony? Szlak mnie trafia jak mi pod oknami mi dzieciarnia kreda maluje. Nie dość, że to brzydkie jest, to moja córka ma bez przerwy realkcje uczuleniowe! A jak jeszcze im rodzice kibicują w tym rysowaniu to już w ogole tego pojąć nie potrafię. Nie raz wzywałam policje i rodzice dostawali mandaty! Zasrane egoistki. Ważne, że ich córeczki mają zajęcie i pod blokiem jest kolorowo, ale mojego poczucia estetyki oraz uczulenia mojej córki nie potrafią uszanować!

na pewno ne we wszystkch blokach ktos jest uczulony na krede i nei wolno nia malowac

to zawieś córce tabliczkę na szyi "MAM ALERGIĘ , ZAKAZ RYSOWANIA KREDĄ POD MOIM OKNEM " xD Nie wszyscy muszą wiedzieć ze twoja córka ma alergię , może wystarczy powiedzieć rodzicom i i ch matkom żeby przeniosły się z tym rysowaniem kawałek dalej

Gość jakie absurdy???
oczywiscie, ze chodzi tez o estetyke! moze ja pojde sie smieciami pobawic na chodniku? uloze sobie ze smieci jakis fajny rysuneczek? co ty na to? i obiecuje, ze posprzatam jak tylko pierwszy deszcz spadnie. no co? smieci tez sa ladne i kolorowe. mnie sie podobają. nic zlego też przecież nie zrobie. w jaki sposob może kilka papierków komuś przeszkadzac?

Gość dajcie
kretynki skonczone jestescie,chcialabym was poobserwowac jeden dzien ,ciekawe ile bym znalazla u was zachowan podchodzacych pod mandaty ,takich ktore wam sie wydaja niczym takim zlym a mandat by byl jak by was ktos "dopadl",czego wam zycze nasze doskonale panie ,,,ach jakie mamy jednostki w spoleczenstwie

estetyke ?? nie podobakja ci sie kwiatki rysowane przez dzeci, ale jak jest boze cialo, i dzieci sypia kwiatki na ulicy to zadzwon na policje tak samo nie zberaja i placa mandaty , bo przeciez to sie wala, po drogach , chodnikach, wiatr zawieje jeszcvze c jakis kwiatek na balkon wleci.. ale w takim przypadku stare babska powiedzia ze to kosciol bog mandatu nie mozna dac... wtedy byscie bronily, a kwiatkow z kredy to juz mandaty hehe ... ehh masakra

Widać ze jesteś typem takiego starego mohera który tylko patrzy przez okno i tylko donosi co kto i ile mandatów by tu wystawić , żal ...

Gość dajcie
ddddddddddddddd- swietny przyklad,nie mowiac o tym ile osob w procesji uczestniczacych moze miec alergie na te kwiatki

hehe wlasn ie :)

Gość jakie absurdy???
no wlasnie po to jest ten zakas, ze jak ktos jest np uczulony nie musi latac po sasiadach i im skladac raportu ze swojego stanu zdrowia. na 100% jestes pewna, ze u ciebie w bloku nie ma zadnego alergika, ani po owym chodniku, nie przechodza w ogole ludzie uczuleni? jezu.. ja 100% bardziej wole takich zgorzniałych ludzi jak to nazywacie nieżeli takie slepo zapatrzone i zakochane mamuski we wlasnych dzieciach. co to zawsze niewinne, zawsze grzeczne bla bla bla. a jak np pojdzie ukrasc cukierka, to też nie bedzie wazne, ze jest to lamanie prawa. tylko bedziesz sie wykłócać i rozkladac wszystko na czynniki pierwsze, ze przecież to był jedny niewinny cukierek i na pewno zadnej straty sprzedawca nie odczuł - co bedzie prawda oczywiscie, ale nie zmieni to faktu ze jest to czyn zabroniony. nie wazne czy cukierek czy samochod. kradzież to kradzież. tak samo jest i tutaj. koniec kropka! dla ciebie widze nie wazne ze cos jest zabronione i koniec... bedzie to rozkladac na czynniki pierwsze i szukac dziury w calym, bo taka zakochana w swojej coreczce :o

Gość dajcie
jakie absurdy???--ten twoj nick to dobry komentarz do twoich wypowiedzi

kradzież to calkowicie co innego.. wez sie puknij w ten leb bo zalamujesz mne dziewczynoo.... gdzie kradzuez do rysowana kreda.. ja pier do le... dzieci ktore sa dziecm takich matek jak, ty, wieczne zakazy, krzyki to dopiero maja zycie;/

Gość jakie absurdy???
zakaz* no i nie jestem zadnym moherem mam ponad 20 lat. jestem ateistką. nigdy na nikogo nie zlozylam skargi ani nie wzywalam policji. ale wkurza mnie to u ciebie, ze jak ktos chcial ci pomoc i ci odpowiedzial na pytanie, to na niego z ryjem wyskoczyłaś byle swojego bronić. oraz to, ze nie potrafisz uszanować czyjegoś zdania oraz mienia publicznego, badz czyjejś alergii na krede. u mnie tez maluja dzieci pod blokiem, na nich policji nie wzywalam nigdy, nigdy też nie zwróciłam nikomu o to uwagi, bo sie takimi pierdolami nie przejmuje. co nie zmienia faktu, ze mnie się to malowanie kredami nie podoba i uważam, że jest to szpecące. mam prawo tak uważać, a ty normalnie chcesz mnie zaciukać i zaszczekać tylko dlatego, bo mam odmienne zdanie i nie popieram ciebie ani twojej córeczki :o

Gość
hahahhahaha co za... no to powodzenia czekaj na policje, ktora ma obowiazek sie stosowac do wytycznych, anie do wlasnego albo twojego widzimisie. maja obowiazek znac co wolno a czego nie i jak ktos prawo lamie maja karać. jasne to niech karaja tych co jaraja w pociagach, na przystankach albo nie sprzataja gowien po psie

Gość dajcie
moje dziecko,ktore kreda rysowalo na chodniku i teoretycznie powinno byc obecnie wykolejencem jest dobrze wychowana dziewczynka,bardzo chwalona wlasnie za dobre zachowanie,w szkole wzorowe,trzeba po prostu umiec odroznic co faktycznie jest szkodliwe spolecznie i ma destrukcyjny wplyw na wychowanie dziecka( na pewno nie kwiatek rysowany na chodniku) a co jest zwyczajna glupota- w moim mniemaniu dowodzenie ze komus mieszkanie zasyfia troche kredy z chodnika, albo ktos dostaje alergi przez okno albo umrze bo jego poczucie estetyki zostalo zszargane przez koszmarny kredowy kwiatek

No właśnie, ja też mam 20 lat, małe dziecko, nie donoszę na ludzi i totalnie olałabym wasze córeczki gdyby bazgrały pod moim blokiem :p a o was pomyślałabym sobie .....same wiecie co :p skoro Wy nie widzicie że zachowujecie sie głupio to wasza sprawa i tylko o Was świadczy, ale nie dziwcie sie że sąsiedzi mogą być niezadowoleni

wiesz co.. czasem ludzie maja uczulenie na proszek do prania, i co.. gdy ktos jedzie komunikacja miejscka a obok stoji osoba ktora wyprala sweter tym proszkeim xi co ma przestac nim prac cuchy.. wezce nie gadajcie glupot, a ty chyba malas juz isc aniolek ;p

Gość jakie absurdy???
porównuje kradzież do malowania kredą, bo z pkt widzenia prawa jedno i drugie jest wykroczeniem. za to ty uważasz, że bede matka ktora tylko krzyczy i wszystkiego zakazuje, bo nie podobają mi się malunki z kredy i uważam, ze to niestosowne? - no wlasnie co za absurd. "ja pier..olę" a no i swoje dziecko na pewno będę wychowywać tak, aby nie łamało prawa choćby nie wiem jak glupie mi się to prawo wydawało.