Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzemierzamPolaLasy

Szukam fajnego męża:) - rozdział 2.

Polecane posty

"Twoja osoba okazałą się mało atrakcyjna" Powinnaś dodać "dla mojej osoby", bo dla innych osób, osoba Autorki może się okazać osobą atrakcyjną i interesującą

Nie o to idzie, tylko o moje osobowanie. Kiedyś pomniejsi politycy wymyślili, że jak będą o sobie mówić per "moja osoba", to będzie tak ładnie i tak dostojnie, a dzisiaj co? Nie żebym się czepiał, ale napisałaś mniej więcej tak - Twoja osoba jest gupia ;)

nie napisałąm, że jest głupia nie miałam to na myśli politykowi w takiej sytuacji można by polecić zmianę specjalisty od PR

Po przerwie wkraczam do nowego ogródka :classic_cool: PPL, bardzo dobrze, że reaktywowałaś topik.. a dowodem na wartość poprzedniej inicjatywy niech posłużą fakty - 85 stron, niebanalne wpisy i udział od deski do deski. No i któż śmie dyskutować z faktami ? Poza tym nie rozumiem moderacji i sądze, iż w tym przypadku skasowano topik z automatu z przyczyn bliżej nieokreślonych. Wtopa kafe, ale trudno, żyjemy dalej ! Jeżeli chodzi o witryny randkowe typu sympatia, dygresja: w dużej mierze zasiedlane są przez bezmyślne kozy, lubiące tani efekt, aczkolwiek nie zaprzeczam istnieniu bardziej wysublimowanych jednostek. :) Generalnie można korzystać, ale wbrew pozorom lekko tam ni ma..., gdyż kobitki lubia jak sie facet poci :D

Gość jcvghbjn
setónia dalej wyrywa w sieci? a gdzie ma wyrywac jak w realu jest juz spalona :D

Wróciłam po długim dniu:). Przemierzałam dziś ulice, chodniki, trawniki i widziałam wielu fajnych mężczyzn:). Czuję, że chyba już niedługo jakiś wpadnie w moje łapki, sesese;).

Bardzo ładne! Jeżeli chodzi o przyciąganie, to uwagę mą zwracają kobiety o klasycznych rysach, prostych, szpiczastych noskach, jasnych oczach i jasnych, najlepiej długich włosach i gładkiej, aksamitnej skórze. Figura zgrabna of kors. Zauwazyłem u siebie pewną zależność, że im bardziej naturalna kobieta - nawet jeśli nie jest stricte w moim typie - tym bardziej przyciąga. Odpychają mnie tipsy, ekstremalny piercing, tatuaże lub inne zadane sobie kalectwa . To tak może w skrócie. Ślicznotek widziałem bez liku - mam nadzieję że nie każesz mi szczegółowo raportować :D Utkwiła w głowie kelnerka z pewnej restauracji ;) z uroczym, splecionym warkoczem , opuszczonym na ramię. Włosy proste, kasztanowe, wzrost średni, oczy jasne,a jej uśmiech zdobiły piękne dołeczki :classic_cool:

Heh, ja jestem kobietą, a też mi się podobają warkocze, jak widzę na ulicy:). Szczególnie, gdy są pięknie splecione, a dziewczyna opalona i szczupła, w jakimś zgrabnym wdzianku. Nie każe Ci szczegółowo raportować, bo do rana byśmy nie skończyli;). Tak się porozglądałam w ten długi weekend i utwierdziłam się tylko w przekonaniu, że kocham mężczyzn i nie wyobrażam sobie świata bez Was:). Nawet kręcić się na karuzeli jest o wiele fajniej w mieszanym towarzystwie. Właśnie! Zaliczyłam super atrakcję w niedzielę, uwielbiam wesołe miasteczka!:)

Cześć, Latawcu:). Nie, nie dowiedziałam się dlaczego temat usunięto. Mój post skasowano z forum dla moderatorów bez udzielenia odpowiedzi. Znaczy, na stanie mam dwóch kandydatów;). Twoich preferencji także jestem ciekawa. Dawaj!:)

kwestię mojego kandydowania ustaliliśmy w rozdziale 1szym :) Swoich preferencji nie opiszę ze względu, iż opisałbym pewną osobę a tak się składa, że ona akurat to forum czyta. A z tego co mi wiadomo ma "nerwa'" na mnie a ja nie chciałbym go protegować :)

raczej przypadkowo może trafić na mój post Jaki jest cel Twojego badania gustu? - po co to robić i tak nie uda Ci się stworzyć jednego wzorca Nie prostszym i gwarantującym nieuzyskanie interesującej nas odpowiedzi będzie zadanie pytania: Czy jestem w twoim guście

Patrzcie, w nd. zapytałam tutaj, co interesuje facetów, żeby uatrakcyjnić swój ogródek. Otrzymałam taką odpowiedź od anonimowego pomocnika, hehe. Jest to opis przeciętnego bywalca kafeterii: 'Skoro pytasz co interesuje i zakladasz temat wlasnie tu to "tutejszych" "facetow" interesuje to abys; - byla dziewica. Wszelkie damsko-meskie kontakty wykluczone, nawet tanczac z facetem powinnas miec w kieszeni magnes duzej mocy o takim samym biegunie jak partner, aby nie zaburzac waszej sfery intymnej jakimis przytulancami. -modlila sie rano i wieczorem, a raz w tygodniu odmawiala rozaniec w intencji poznania wartosciowego ofermy na forum kafeteria. - mieszkala z mama jak twoj wybranek. - kochala jego mame nawet jesli jeszcze o jej istnieniu nie masz pojecia. - posiadala kota jak i on posiada. - dobrze zarabiala bo twoj wybranek pradopodobnie bedzie bezrobotny. - posiadala doktorat z psychiatrii. Wiekszosc obecnych tu posiada jakies choroby psychiczne. - byc wiecznie niezadowolona ze swojego zycia. - sklonna do opieki nad gotowym do przygarniecia kafeterianinem. - zdecydowana przeprowadizc sie do niego i jego mamy aby jej ulzyc w obowiazakach nad "niepelnosprawnym" dzieckiem. Przy tym musisz to zrobic tak aby nie utraciac zrodla dochodow, wiec mile widziane wolne zawody, ale takie ktore nie powoduja zgorszenia moralnego. - do tego musisz byc bardzo ladna i miec wielkie cyce. Madra niekoniecznie bo to wykluczaja poprzednie warunki. - jest jedna rzecz ktora nalezy ukryc to ten wczesniejszy zwiazek, jesli sie rozpadl to kafeteryjna oferma bedzie szukala przyczyn i dojdzie do wniosku ze facet cie nie chcial. Oferma aby nie byc gorszym tez cie nie zechce bo dlaczego on wspaniala oferma ma chciec cos co uwaza za "odpady". -slowo oferma nie ma wiele wspolnego, a moze i ma z takim nickiem. - byloby dobrze gdybys jadla kupe.'

Latawcu, ale mi chodzi o opinie ciekawych męskich osobników na temat kobiet. Nie muszę wiedzieć, czy jestem w Twoim guście, bo Ty nie stajesz w szranki i bywasz w moim ogrodzie tylko gościnnie:). Wiem, czego pragną kobiety, bo jestem jedna z nich. Chce też wiedzieć, czego pragną i oczekują mężczyźni.

przeciętna kafeterianka - po porostu kobieta więcej nie trzeba :) nie zrozumieliśmy - miałem na myśli po cholerę przeprowadzać badania socjologiczne i zaśmiecać sobie głowę a jak to i tak ma się ni jak do jednostki