Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podoba mi się pewien facet

podoba mi się facet, który ma dziecko z inną, ale nie są parą

Polecane posty

byli parą, ale się rozstali gdy ona była mneij więcej w połowie ciąży. nie ciąża była powodem, tlyko podonbno to, że już wcześniej sednio się im układało i w ogóle byli razem krótko niecały rok do chwili gdy ona zaszła w ciąże. i tamta dziewczyna usiłowaął go wręc dosłownie i różnymi groźbami zmusić, do ślubu, bo skoro dziekco to i ślub być musi. a jego rodzice są dość bogaci więc chyba wiadomo o co szło .... Ale piszę :podobno", bo wiem to nie od niego, znam go zbyt słabo jak na takie szczere wyznania. on zna moich przyjaciól, są dobrymi znajomymi i stąd go znam. od kilku miesięcy. od samego początku wiem że on ma małę dziecko, takie poniżej roczku. facet jest naprawdę inteligentny, fajny , przystojny. dość ponury i czasami taki dziwny, szordtki, ale w sumie co mu isę dziwić. młody jeszcze, przedział wiekowy 25-30. tak jak i ja. pracuje zawodowo, mieszka sam w kawalerce w tym samym mieście co ja, moi znajomi, jego rodzice, ale była i dziecko mieszkają ok. 100 km dalej. wiem że on co 2 tygodnie jedzie odwiedzić dziecko na cały dzień np w sobtę od rana do wieczora, lub w niedziele tak samo. ale nigdy na noc, on tak nie chce bo tamta - podobno wiem to znowu nie od niego - kombinuje juz na wszystkie sposoby, jak by go tu jednak przekonac do ślubu z nią.. I cóż, spodobał mi sie, nie zakochałam się, ale interesuje mnie on i cóz, pociąga mnie seksualnie. i widzę, że ja mu się podobam. i mni lubi. wiem, że od rostania z tamtą nawet nie miał ochoty na żadne ranski itd, na pewno jest hm, wyposzczony ... kurczę po co ja to pisze, ale nie wiem, czy dać mu do zrozumienai że moglibyśmy pójśc na piwo/kawę/do kina/ do łózka? czy co? jestem wolna, sama od eroku. od roku także poszcząca....

narobiłam mnóstwo błędów, mam nadzieję, że jednak da się to czytać ...

Gość belerofront
ale, że niby dla ciebie dziecko jest problemem czy co? skoro to normalny spoko koleś, to nad czym ty się zastanawiasz?

Gość belerofront
ciekawe czy ty byś tak zrobiła? :D

Gość belerofront
nie, nie zaskoczony, bo wiem że tak nie zrobiłaś, nie z twoim podejściem do facetów i związków

Gość what the f....
po prostu wystaw mu dupe

Jakim podejściem? Ja lubię mężczyzn, fakt trzymam ich na dystans, ale lubię flirtować, czule dotknąć, raczyć swoim uśmiechem. I gdy powiedizał mi o dziecku nie skreśliłam go.

Gość belerofront
lubisz, lubisz ale czekać w białej wierzy aż jakiś zbłąkany rycerz cię uratuje i uwolni z objęć smoczycy

Gość belerofront
też się wczoraj tak pomyliłaś więc nie czepiaj się literówek, bo to i tak zamaskuje twego charakterku

Niezły jesteś, skoro przez kafe jesteś w stanie ocenić nie tylko charakter, ale i stwierdzić prawdopodobieństwo zajścia jakiejś sytuacji.

Gość belerofront
a dlaczego zaraz potwora? masz swoj wyidealizowany światek i myślisz, że jest on realny, nie dopuszczasz mysli, że świat nie jest już taki kolorowy ale oczywiście masz do tego prawo tylko czasami gubisz się w zeznaniach i przeczysz sama sobie jednak oczywiście mogę się mylić, bo nie wiem ile prawdy jest w tym co piszesz, tutaj wszyscy są anonimowi

Przecież Ty jej nie znasz, w tym momencie dałeś bardzo detaliczny opis osoby o której pojęcia bladego nie masz. Fakt, dziewczyna wydaje się być optymistką, ale żeby zaraz miała swój wyidealizowany świat w którym niż można dać facetowi do zrozumienia, że ma się na niego oko? :P

Gość belerofront
w wypowiedziach na innych topikach

Ludzie czasami mają sprzeczne poglądy w zależności od sytuacji, co wcale nie jest takie złe, wbrew pozorom. A co do pytania autorki, to też jestem za tym, żeby dać do zrozumienia...a najlepiej powiedzieć :P

Gość belerofront
twego stosunku do facetów czy raczej w twoim przypadku, chłopców o czym już wsppominałem

Gość belerofront
tam gdzie ty ich nie dostrzegasz

Gość Roznick de Pieiex
jeśli chcesz rozwalić sobie życie to pchaj się w trudne układy męsko-damskie ...

Gość belerofront
na swoim topiku wypisywałaś jak jesteś wspaniała więc pisanie wprost byłoby obrazą dla twojej inteligencji