Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goody

Dziewczyny, mam do Was pytanie

Polecane posty

Gość autor założył topik i ma w
dupie odpisywanie :D

Gość njkyhiok;ooiyuhk
goody

"autor założył topik i ma w " - dokładnie chciał się popisać że też potrafi - zresztą wszyscy zakładają to co on inny ma być?!

Gość Pytanie mam, tak
Ewunia89, zwracam się do Ciebie. Dowiedziałam się o nim nieco we firmie. Ma opinię osoby pomocnej, miłej itp. Więc w jego geście, który zrobił tj. pomogl mi, robił kawę itp., nie należy się niczego doszukiwać... On taki jest... Dał do zrozumienia, że jestem ładna, ale to chyba wszystko. Nie robię już sobie żadnych nadziei. :(

Gość Pomarańczowa Kobieta
Polecam polski film "wieża" z Gonerą i Warchulską .......

Jak w dupie? Na drugiej stronie coś napisałem. Trudno udzielać się non-stop, bo topik jest martwy aż nagle po paru dniach ktoś go odświeża.

Ktoś napisał że Egoist pisze coś przeciwnego niż ja - to znaczy co? Że jak facet się waha, to znaczy że tak naprawdę kocha? :O (taka ironia, bo nie wiem co uważa Egoist)

Pytanie mam, tak > moim zdaniem raczej nie jest zainteresowany.

Gość uuujhg
" raz tak^. goody to takie przeciwieństwo faceta z nickiem Egoist_31.Tamten pisze zupełnie co innego , ciężko was rozkminić. " "goody Ktoś napisał że Egoist pisze coś przeciwnego niż ja - to znaczy co? Że jak facet się waha, to znaczy że tak naprawdę kocha? " Komus chyba chodzilo ze egoist31 nawet bedac w zwiazku, wszedzie chce wszystko robic SAM..czyli sam na imprezy, na urlop czy inne. :O

"Pytanie mam, tak" - ale on pomaga wszystkim dziewczynom w Twojej firmie czy tylko Tobie? - innym też robił kawę?! - może wpadłaś mu w oko - najlepiej porozmawiajcie i spotkajcie sie gdzieś na kawie poza pracą :)

Gość ta głupia i naiwna
Dobra, ok, pewnie w tym jest wiele racji, że mu nie zależy, bo jakby zależało to by znalazł chęci i czas. Ale, co z facetem, który po kłótni milczy wiele miesięcy, po czym odzywa się z życzeniami, które w tle majają "zadzwoń do mnie, bo u mnie wiele zmian". Ona dzwoni i on pełnym słowotokiem opowiada jak brdzo kocha inną od wielu miesięcy i jutro właśnie żeni się. W dniu ślubu znowu pisze do niej wspominając ich najpiękniejsze chwile. Pyta czy może ona chce po nim jakieś pamiątki. Czego ten chce????

a może ona specjalnie tak mówi - może jej też sie spodobał i jest zazdrosna?! najlepiej będzie jak sama z nim porozmawiasz

a może zrób tak że nie zwracaj na niego uwagi jak zobaczysz tylko skromne cześć i idź dalej do swoich zajęć zobaczysz co on zrobi w tej sytuacji . może będzie zagadywał ?

Dziewczyny czytajcie to co mówi goody bo on ma racje... my dorabiamy deologie a oni sa prosci jak drut i mówia to co myslą A nie żyją złudzeniami... goody foty extra

Gość a ja na to jak na laatoo
"Dlaczego gdy facet jasno pokazuje/mówi że Was nie chce, to i tak tłumaczycie to inaczej?" - nie chcemy wierzyc w to co slyszymy, gdyz kochamy.

Gość goódy
jem kupe

Gość gość
"latynoska25 goody coś ci powiem-u mnie facet na początku związku zachowywał się tak jak piszesz..zero kontaku,jakieś ściemy,mało uwagi...teraz jest moim mężem i wiem,że szaleje za mną bo mnie już przeszło uganianie się za nim a w nim rozbudziło się wielkie uczucie..bardzo mi na nim zalezało,kochałam go nad życie i kocham nadal ale zbywał mnie jak cholera kiedyś..czasem jak o tym myśle to przykro mi strasznie ale co mam poradzić.Latałam za nim do upadłego, my już chyba takie jesteśmy po prostu". Możesz proszę coś napisać, jak się Tobie w końcu udało to zrobić, że lekceważący Cię facet nagle Cię zauważył (a potem i pokochał)? Wielkie gratulacje i powodzenia razem!