Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzała34

mam ochotę na romans :)

Polecane posty

Gość romek;)
mam sąsiadke. ok 1 w nocy kadzie sie spać. ma duże okno. rozbiera sie przy świetle. ma niezłe spore cyce. jej gach jest zazwyczaj w drugim pokoju. potem on przychodzi ściąga gacie, pogada coś na golasa. kładą sie i nic. jakby cos było to by sie podnosili, jakies nogi w górze, a tu nic. nie wiem jak ja zachecić do jakiejs akcji. nie jestem za przystojny, ale nie taki włochaty jak ten jej. może sam jej nie bzyknę ale popatrzyłbym chociaż.

głównie zadziałały na mnie fakty, że romek nie jest zbyt przystojny ani włochaty jak ten koleś :). Romek jak dojrzejesz to i włochaty sie zrobisz. :).

T-Tn widzisz to ja próbuję Cię rozgrzać od rana a na Ciebie działają opowieści o włochatych panach :P gdybym wiedziała to bym zmieniła taktykę i się nie depilowała rano :D

Dojrzała ależ Ty mnie rozgrzałaś :) kąpiel w brodziku była nad wyraz gorąca :).. ale to było parę godzin temu. Możemy teraz przejść do czegoś konkretniejszego :).

dojrzala34 - a Ty tak cala sie wydepilowalas? T-Tn - na co masz ochote ... po kisielu? - co to za konkrety? ;)

chciałem sprawdzić czy czuwasz dojrzała nad przebiegiem tematu. :). wniosek mam taki że czujna jesteś :).

Ehh.. znów ide na trening, i znów wrócę cała mokra :-) DeMorai, może dziś coś z tym zrobiłbyś, bo wczoraj, to porażka była... Pewno dzieci bawiłes do snu - wybaczam ;-)

Bella_ Slonko ... jestem starszy od Ciebie o 8 lat :) Oj, no pewnie, ze chetnie bym cos z tym zrobil ... nie musialabys wracac, bo nioslbym Cie na rekach :) ... ... po drodze osuszajac ;)

dojrzala34 - choinka, to Bella_ nie ma 23 lat? ;) Wiek jak wiek ... wazne, ze wszystko sprawnie dziala - no ... kalorii mozna troche pospalac ;)

Gość romek;)
jakos nie czuc tu romansem, to chyba pora kolacji... za ciężka wątroba. macie jakieś doświadczenia seksualne poza forumowe? jak bym chciał poznać modelke, taką wysoka laskę z dużym cycem, to poprzez wasze forum zgłosi sie taka do mnie ?

Gość romek;)
bez jaj, to to jest jakieś forum z bajkami? to niepoważne, wydawało sie że tu pisza dorośli...

Gość romek;)
dziewczyny, jest lato. mam ochote na jakąś dupe z krwi i kości. z tym że nie za dużo tych kości.

ooo proszę, DeMorai... Jak uważnie czyta moje komentarze, nawet wiek zapamiętał ;-)))) Plus masz ode mnie ;-)))) A już balam się, że dzieciak jesteś ... Lubię starszych :P (nie starych) Ty mnie osuszać chcesz? Szczerze mówiąc, to wolałabym się jeszcze bardziej zgrzać :D Na sucho nie ślizga się...

dojrzała34 naszych Panów chyba nie da się rozruszać... ciężko, ciężko... A ja nadal nie wiem nic o DemOrai, poza wiekiem... ehh

Gość romek;)
bella, dobrze sie składa. jeśli jeszcze dodatkowo jestes dziewczyną , to w ogóle rewelacja. prawde mówiąc ten nadmiar ogłady mnie już prawie przepłoszył. ja jestem prostym facetem i wole proste komunikaty...

romek;) - tak, raczej jestem ... kobietą ;-) Romek - pytanie tylko, czy nie zbyt prostym? Potrafisz się określić nieco bliżej? Mi do zabawy ptaszek i męskie ciało nie wystarcza.... ;-)

Gość romek;)
no niezbyt prostym, prawda, garbie sie troche...