Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzała34

mam ochotę na romans :)

Polecane posty

urządzę sobie taką wielką bombę kaloryczną i wchłonę ich ogrom gdy będziesz tuz, tuż...

kolega Przemas przewidział moje wkopanie, czy miał na mysli ilość spożytego soku przeze mnie ?? Jeśli o tym myślał, to zapewniam każdą ilość wykorzystam dla obopólnego dokarmienia Dojrzałej i siebie.

Dojrzała, samotne Twoje nózki mogą nie być samotne.. i wcale nie zależy to od kopytek :)..

Dojrzała, tak przygotuj wannę :) może być z kisielem :)

Dojrzała, jestem pewien, że jako dojrzała kobieta wiesz od czego.

Nie No tylko tak fajnie to zabrzmiało ale nie na sytuacji bez wyjścia wiesz dojrzała jeśli chodzi o mnie to po co całą wannę naraz dobre i przyjemne rzeczy trzeba dawkówać wtedy wystarczają na dłużej

to w sumie fajnie Dojrzała, wanna sie nam czasem przyda :)

jakoś tak mi sie spodobał Twój brodzik Dojrzała.. a stopy w kisielu zawsze można zanurzyć ;) i ukleknąc w nim tez mozna. To cała masa miejsca.

to jak juz tak zwilgotniejesz Dojrzała to wpadnij na małe osuszanie, niekoniecznie ręcznikiem...

Ja też jestem dobra, więc powinny mnie spotykać miłe rzeczy :) dobra chłopcy idę zwilgotnieć wracam za niedługo :)

Przemas :) ja nie czekam, poszedłem z Dojrzałą pod prysznic. Jak ma wyobraźnie taką jak moja, to dokładnie w tym samym momencie co ja czuje stopy zanurzone w cieplej wodzie a moje dłonie zamiast delikatnej gąbki wcierają w Jej ciało żel... Czekaj Przemas, zaraz wracamy :).

Ja Że tak powiem mieszkam prawie na pograniczu małopolski ze śląskiem a więc suszymy jak sobie życzysz. Jak masz na imię powiesz? Czy po prostu chcesz zostać dojrzała