Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wenezuelka_25

Jestem brzydka i nie mam szans na faceta, dołuje mnie to.

Polecane posty

Gość ershn5
13:49 Autor tego podszywu nie wziął pod uwagę że jestem facetem.

Gość ershn5
tak naprawde jestem obojniakiem i mam rozdwojenie jazni

Gość ershn5
i rucham swojego psa

"No i rada co do nadwagi to zamiast kisić d**ę na kafe pójdź na regularny fitness, zacznij normalnie jeść to schudniesz." Zaskoczę Was - 2 razy w tygodniu chodzę na basen i 2 razy na fitness. Na więcej nie mam czasu, bo dużo pracuję, muszę się starać, żeby nie stracić roboty. Niestety jest to praca siedząca. Jem normalnie, nie jadam słodyczy i fast foodów, może trochę więcej jem wieczorem, bo w pracy nie ma czasu. No i co? Moja waga nigdy nie schodziła poniżej 60 kg. Mam to w nosie, nie będę się głodzić.

Gość zajebiaszczy facet25
to dalej wpierdalaj tylko więcej nie marudz.

Gość ershn5
to an chuj zawracasz glowe chcesz byc wielorybem to badz tylko juz sie nie zal bo ludzie ci radza a ty masz to w dupie !! spierdalaj sloniu

mnie sie podoba moj ryj, tobie nie muci cvelu 🖐️ i nie jedzcie na nia, nie jest az tak gruba, jest okragla a to latwo zrzucic o ile sie chce. general;nie proponuje jakis swietny kolor wlosow wyrazisty, schudnac i zmiane stylu na jakis moze lekko punk cos w tym stylu i na pewno cie zauwaza :)

Gość Zraniony,.,
zajebiaszczy facet25 dokładnie. Schudnięcie wymaga wyrzeczeń. Najprostrzym sposobem jest nie jeść, a organizm sam zacznie konsumować własne tkanki. Może to nie jest najzdrowsze, ale dla mnie nie stanowi problemu jeść jeden lekki posiłek dziennie- oczywiście nie na dłuższą metę, ale w przypadkach gdy czasu nie ma. A do głodu się człowiek przyzwyczai. Ale za to będziesz bardziej zadowolona ze swojego wygladu

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Jakbym czytala siebie sprzed okolo 3 lat :O teraz uwazam ze moj wzrost jest zajebisty, krąglosci seksi, oczy kocie a nosek slodki :O powaznie, a przedtem myslalam jak autorka. alez bylam glupia.... a teraz po prostu siebie uwielbiam i nie ma faceta ktory nie zerknąlby na moj biust jak ubiore bluzke z zajebistym dekoltem ( nie mylic z wulgarnym). wiesz wgl co to jest autopromocja?? btw - inni widza cie tak jak ty siebie

Kultura aż Wam z uszu paruje. Mój codzienny jadłospis to: - kawa - 2 kanapki w pracy + jakiś owoc - wieczorem obiadokolacja (nie żaden tłusty i wielki posiłek, normalny z dużą ilością warzyw) Da się jeść mniej? I tak w pracy czasem prawie mdleję z głodu :o

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
powiem ci cos :Onawet jak schudniesz to nie znajdziesz faceta bo nie zmienisz podejscia do siebie :O zaakceptuj siebie a potem chudnij. mialam w zyciu rozne wagi. wazylam 55, nienawidzilam sie, przytylam do 96 i... zaakceptowalam siebie. teraz waze 70 ( bo ruszylam dupe) i chudne nadal, dbam o siebie i nie4 powiem, podobam sie i to widac

Wenezuelka_25 "Kultura aż Wam z uszu paruje. Mój codzienny jadłospis to: - kawa - 2 kanapki w pracy + jakiś owoc - wieczorem obiadokolacja (nie żaden tłusty i wielki posiłek, normalny z dużą ilością warzyw) Da się jeść mniej? I tak w pracy czasem prawie mdleję z głodu" Idiotka. 🖐️ Ty sobie odmawiasz w dzień, a wieczorem to sobie wynagradzasz. Najlepiej skonsultuj się z dietetykiem, niech Ci ułoży jakąś dietę, wtedy efekty będą zauważalne. Ważysz 65kg? Ja nigdy tyle nie ważyłam, choć jestem wyższa- mam 176cm.

Gość 456546546
co wy pierdolicie żeby się wzieła za siebie itp itd...ja w pracy poznałem raz taką dziewczynę noo i nie wiem co by mogło biednej pomóc ..nie tyle co była grubsza ,ale taka kurde ubita jak ochroniarz ..wielka głowa ..szyja jak u faceta ...do tego opryszczka na buzi rysy jakies takie "mongolskie" no i co ładnie się ubierała ,ale to sprawiało tylko tyle że nie straszyła aż tak ..rozmawiałem z nią owszem bo dlaczego by nie ,ale jako dziewczynę to przykro mi ,ale mnie jako faceta taka kobieta nie pociąga i wolał bym już być sam...ale może jakiś sympatyczny brzydal i amator twojej "brzydoty" się znajdzie.

Gość przelotemmmmm
szkoda tylko Aneta, że brzydka twarz sprawia, że nikt Ciebie nie chce, nawet chuda dupa nie pomaga:classic_cool: