Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemDnem.

Jak zyc po zdradzie?

Polecane posty

Gość luna1972
Zdesperowana Domowa Żona> Ty pewnie też Jesteś facetem? Beliar. Teraz już wiem dlaczego tak nienawidzisz kobiet:( To smutne. Ale może kiedyś się zakochasz i zmienisz zdanie.

Gość luna1972
Zdesperowana Domowa Żona. Trudno mi w to uwierzyć. Ale skoro tak piszesz... To dlaczego nie masz szacunku do siebie( bez obrazy) i do swojej płci? Czy mogę wiedzieć : ile masz lat?

Beliar ..Oj moge wstawic kolejna , i nie musze sie niczym chwalic , a juz napewno przed chlopcem takim jak ty , bo Ty jedynie umiesz ocenic po zdjeciu , ja twego nie potrzebuje bo po jednym zdaniu widze ze nic w sobie nie masz:) . Luna , topik byl o mnie wiec ktos moglby pomyslec ze to ja zglosilam go do usuniecie , niestety nie ja , poprostu ludzie ktorzy tutaj tym zazadzaja zobaczyli w temacie Pyskata suka , i pewnie dlatego go usuneli: ) ...duzo tematow tu ginie nawet i takich normalnych:)

Zdesperowana Domowa Zona , skoro w takiej roli sie widzisz ,odpowiada Ci to , to ja nie mam nic przeciwko:) , ale uwazam ze jest duzo kobiet ktore sie ksztalca i nie chca siedziec w garach bo poszly w innym kierunku, jak to sie mowi kazdy wie w czym chce sie spelniac;)

Gość luna1972
Zdesperowana Domowa Żona. Masz 30 lat . Jesteś mężatką? Jeżeli tak to Twój mąż ma szczęście-ma prawdziwą kurę domową(bez obrazy). Ja Jestem mężatką od 21-lat, kocham swojego męża i synów,ale to nie znaczy że nie mam prawa do życia, oprócz garów mam inne zainteresowania-o których wie mój mężczyzna. Myślę że pasujecie z BELIAREM do siebie-On szuka właśnie kogoś tak zniewieściałego jak TY( znowu bez obrazy).

Luna1972 , ten caly Beliar to jakis dzieciak , poczytalam troche jego wywody . A co do garow , uwazam ze kazdy ma prawo isc w takim kierunku jakim chce . Minely czas gdzie kobiety siedzialy tylko w domu gotowaly i zajmowaly sie dziecmi . Bez obrazy dla kobiet ktore z wlasnego wyboru zdecydowaly sie ,siedziec w domu .

Gość luna1972
Zdesperowana Domowa Zona. Piszesz : błędne wnioski? Może i tak-ale cały czas popierasz Beliara i jak sama twierdzisz : Kobiety do garów.... Ja nigdy nie pracowałam i nie pracuję-nie muszę (mój mąż wziął sobie za punkt honoru-utrzymanie rodziny).Ja mam czas,mogę robić co chcę. Więc : piorę, sprzątam , gotuję ale i czytam ,spotykam się z ludźmi ,rozmawiam mam swoje zainteresowania. I nigdy nie zgodzę się z tekstem -że kobieta powinna spędzić życie przy garach-TYLKO.

Gość luna1972
Zdesperowana Domowa Żona:) Jak tak to cieszę się. Przepraszam w takim razie ,jeżeli w jakiś sposób Cię obraziłam. Na Ciebie Szczenię Beliar nie zwracam uwagi-nie warto. Twoje wpisy najlepiej przemilczeć, zignorować.

Luna, jak do roboty to faceta poslac, bo tak ma byc, honor utrzymania rodziny to jego kwestia. Przeciez jestes baba to nie musisz tego robic. Ale jezeli chodzi o znajomych, zainteresowania i tak dalej to juz jestes wyzwolona, nowoczesna kobieta. Twoj maz to frajer skonczony, zal mi go bardzo. Nie pisz tu nic o meskim honorze bo co baba moze o tym wiedziec.

Gość KSU Jabol Pónk
kurwa co nuda. Kurwa jego mac

Gość niejestempieknaaniladna
zdradzilas, ale widac ze go kochasz i ze dobrze myslisz bo nie starasz sie usprawiedliwic. nikt nie jest idealny,rzadko kto jest wierny jednej osobie cale zycie, wiec wazne abys wiecej tego nie zrobila. i nigdy sie nie przyznawaj.

Gość luna1972
Ostani raz zwracam się do Ciebie Beliar. Ja NIE MUSZĘ PRACOWAĆ-STAĆ MNIE NA ŻYCIE I BEZ PRACY MOJEGO MĘŻA. Ale mój mąż jest pracoholikiem,więc nie mogę mu zabronić pracować, bo szanuję Go i niewolnictwo już dawno znieśli. On też nie musi pracować,ale chce. To Jego wybór i ma do niego prawo.

Jak juz pisalem, wole zdychac z glodu niz zrec pomyje. Nie ma najmniejszych szans na to ze ulegne.

Gość luna1972
Zdesperowana Domowa Żona_NARESZCIE!!! W końcu zaczełaś pisać jak kobieta. Ale z jednym nie mogę się zgodzić : Faceci to też nie są naszą własnością ,tak jak my nie Jesteśmy ich własnością. Należymy do siebie nawzajem z naszego wolnego wyboru.:)

Gość luna1972
Już nikt nie ma nic do napisania ? Nudno się zrobiło:)

Gość JestemDno
Ja mam, ale to juz chyba nie w temacie, bo temat zmienil bieg.

Gość flavia de
kobietki , bo to bardzo trudne wszystko jest i nie znajdziemy jednej wspólnej recepty na ten ból...

Gość luna1972
Jestem Dno. Temat chwilowo zmienił bieg-ale to częściowo w Twoje obronie. W końcu jesteśmy tylko ludźmi i mamy prawo do błędów. Na podobieństwo Boga stworzeni-ale tylko na podobieństwo. Nie ma ludzi idealnych:( Napisz co postanowiłaś?