Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemDnem.

Jak zyc po zdradzie?

Polecane posty

"czesto po takiej zdradzie ludzie sie do siebie bardzooooo zblizaja!!" to napisalam ja . Wiec to tyczy sie takze do mnie bo napisalas ze tak uwazaja wszyscy szpece . Ja nigdy nie zdradzilam , i nigdy tego nie zrobie , i tu nigdy sie nie bede zarzekac , poniewaz , nie wiem co moze sie stac za jakis czas . Wcale jej zachowania nie pochwalam , wrecz przeciwnie , ale nie znamy calej sytacji , i nie wiemy jaka to byla zdrada , czym spowodowana , dlaczego zrobila to , dla mnie gorszym skurwysynstwem jest to jak ktos zdradzi a druga osoba sie dowie a pierwsze sie wypiera , a jeszcze gorszym jak tego nie zaluje , autorka napisala ze strasznie tego zaluje , ale nie wiem ile czasu ze soba sa i uwazam , ze nie ma nic do stracenia , bo skoro juz teraz jest w stanie go zostawic bo nie chce go krzywdzic to dlaczego ma nie sprobowac , porozmawiac jak czlowiek z czlowiekiem , a decyzje zostawic partnerowi , nie sadzisz ? bo ja mysle ze powinna

Jestes zdradliwa szmata, mam nadzieje ze wyrzuty sumienia nie daja ci zyc. Zostaw swojego faceta w spokoju bo nie jestes niego warta. Zycze ci zeby i ciebie ktos zdradzil. Rzygac mi sie chce jak pomysle o tobie.

Dobrze, jak wolisz, moze to sie tyczyc także Ciebie. Co nie zmienia faktu, ze jest to bzdura . Zdrada nikogo do siebie nie zbliza. Co wiecej nie ma znaczenia "jaka była sytuacja" bo zdrady NIC nie usprawiedliwa. I nie ma znaczenia tak naprawde czy autorka załuje czy nie. Znaczenie ma co z tym zrobi. Jesli powie to jest nic nie warta - zepchnie jedynie odpowiedzialnosc za to co ONA zrobiła na swojego partnera, wywracajac cały jego swiat do góry nogami. TO ONA zdradziła, TO ONA ma wyrzuty sumienia, TO ONA musi sobie SAMA z tym poradzic. Jej partnerowi ta wiedza nic dobrego nie przyniesie. A tekst " nie chce go krzywdzic" jest żałosny w konteksie rozwazań nad poinformowaniem go co sie stało.

Gość Budzić ze snu
"i uwazam ze jesli sie kogos bardzo kocha to nawet ta zdrade jest czlowiek w stanie puscic w nie pamiec" Kochac kogoś to nie znaczy być naiwnym. Ciekawe rzeczy piszesz, to z własnego doświadczenia? Jak można puścić w niepamięć rzecz, która najbardziej dewastuje relacje międzyludzkie a w szczególności te romantyczne? Czy związek przetrwa po ujawnionej zdradzie wyłącznie i tylko zależy od osoby zdradzonej, bo to ona otrzymuje cios w samo serce. Jest też mitem że tylko osoby zdradzonej postrzeganie innych ludzi się zmienia po zdradzie, że staje się bardziej nieufna. Paradoksalnie osoba zdradzająca, wiedząc do czego nawet najlblższe ukochane osoby są zdolne (nie ma lepszego przykładu niż własne doświadczenie) zawsze bedzie się obawiać o wierność przyszłego partnera/ki. "Złodziej zwykle obawia się że go okradną"- polacy wymyslili kiedyś.

co kierowalo autorka i czemu zdradzila nie ma w tym momencie zadnego znaczenia! stalo sie i sie nie odstanie bez wzgledu na to ile bedziecie analizowac jej zahcowanie. zapomnij, tak jak pisalas zakop razem z lopata, i juz tego nie rob.

Kto jest za tym zeby babsztyle, ktore dopuszczja sie zdrady publicznie golic na lyso i oznaczac tak jak krowy w stanach?

Gość luna1972
Budzić ze snu:) Zgadzam się z Tobą w 100 %. Nie raz mój mąż wmawia mi że na pewno Go zdradziłam-ale nie mimo tego co mi zrobił ja Go nie zdradziłam i mam nadzieję że nie zdradzę. PRAWDA ZAWSZE CIE ZABOLI. Nie wiem czy pamiętasz co pisałam na forum w piątek wieczorem,ale dałaś komentarz pod spodem. Muszę przyznać że od piątku Twoje wypowiedzi wyłagodniały:) A Ja nadal walczę:(

Gość luna1972
Beliar. Nie oceniaj-a nie będziesz oceniana. NIE wiesz co na Ciebie czeka za następnym zakręcie. Życie to pasmo niespodzianek-nie zawsze miłych-niestety

Kobieta to wlasnosc swojego faceta. Jak daje sie ruchac innemu facetowi to znaczy ze jest do niczego i nadaje sie na smietnik.

Gość luna1972
Beliar. Od razu widać że Jesteś facetem-po Twoich wypowiedziach. Przykre że myślisz że kobiety są własnością facetów. W takim razie czyją własnością są mężczyźni?

Luna , ja mam swoje zdanie , a czasami , robie sie wsciekla jak ktos je podwaza, tym bardziej ze w piatek bylam bardzo zla . :) wiec nie odbieraj mnie od razu zle .. Ja mysle ze odejscie od niego bez slowa tez bedzie nie fer , bo jesli on ja kocha to bedzie robil wszystko zeby powiedziala mu dlaczego go zostawia .Ktos tam mi napisal ze pisze tak z wlasnego doswiadczenia .Nigdy nie zdradzilam , i nie zamierzam tego zrobic poprsotu wiem ze sa zwiazki ktore zyja po zdradzie .Jest ich bardzo wiele , i nie powinnismy akurat o takich zwiazkach dyskutowac bo to decyzja dwoch ludzi i jesli oni decyduja sie ze soba byc mimo to ,my nie mamy na to wplywu Ja mysle ze to tylko od autorki zalezy .Ja na jej miejscu ( choc nigdy nie chcialabym byc na jej miejscu i wierze ze nie bede :)..) poszlabym powiedzialabym mu w twarz . ZDRADZILAM CIE ZACHOWALAM SIE JAK SZMATA , NIE UMIEM SOBIE Z TYM PORADZIC I NIE CHCE DLUZEJ CIE OKLAMYWAC , DLATEGO TEZ NIE CHCE ZEBYS MUSIAL MYSLEC ZE JESTEM NAJLEPSZA SKORO POPELNIALM TAKI WIELKI BLAD. a to co on zrobi , to zrobi to co uwaza za stosowne:)nie znam go wiec nie jestem w stanie powiedziec jak zareaguje .. Mnie kiedys ktos skrzywdzil , zdradzil i do tej pory twierdze ze czego oczy nie widza tego sercu nie zal , Ja bym nie wybaczyla .jesli bym sie dowiedziala , inna sprawa gdybym zyla w niewiedzy .wolalabym tego nawet nie wiedziec bo bardziej bym cierpiala ale roznie ludzie do tego podchodza. .....

Mezczyzni nie naleza do nikogo bo sa uzytkownikami. Kobiety to wielofunkcyjny sprzet, ktory musi miec wlasciciela. Jednego wlasciciela.

Gość luna1972
PRAWDA ZAWSZE CIE ZABOLI. Nie dla mnie ,dla " Pyskatej suki"-ale ja tam także opisałam jak walczę....nie ważne z czym-odpisałaś:WALCZYSZ I TO SIĘ LICZY:) beliar. Jesteś albo bardzo młody ,albo typowy samiec. Nie chcę Cię obrażać-ale jeżeli masz pisać takie głupoty , to lepiej nie pisz w ogóle. Jeszcze jedno pytanie Beliar: Czy mężczyźni mogą zdradzać?

Mezczyzni nie powinni, ale jak by tak na upartego to przeciez swiat by sie nie zawalil. Natomiast kobieta absolutnie nie moze. Podoba mi sie co robia araby z babami, ktore zdradzaja.

Gość luna1972
BELIAR . Czy mogę wiedzieć ile masz lat? Nie chce mi się wierzyć ,że są ludzie w tych czasach mogą tak myśleć. ZDESPEROWANA ŻONA. Ty pewnie zgadzasz się z ostatnią wypowiedzią BELIARA? PRAWDA ZAWSZE CIE ZABOLI. Już wiesz?

"Mezczyzni nie naleza do nikogo bo sa uzytkownikami. Kobiety to wielofunkcyjny sprzet, ktory musi miec wlasciciela. Jednego wlasciciela." Gdzie sie uchowales powiedz?? Bez sensu piszesz .Wlascieciela moze miec piesek . A ty nie masz w sobie zadnych wartosci i zero szacunku do plci przeciwnej ..szkoda slow

Kobieta jak ma wolna wole to nie wie co ze soba zrobic i robi przez to glupoty. Jeszcze gorsze sa te ktore mysla ze ,,zaliczja facetow", taz to bezczelne. Baby do garow a nie do szukania przyjemnosci lozkowych z przygodnie poznanymi ruchaczami.

15:20 [zgłoś do usunięcia] ona twierdzi ze ja pobilem Ona pierwsza zaczela. Jej rodzice nie raz obrazali moich rodzicow, siedzialem cicho. Teraz ona obrazila moich, mialem powody zeby tak sie zachowac. 15:38 [zgłoś do usunięcia] ona twierdzi ze ja pobilem Juz zalatwiona, wyrzucilem jej rzeczy przez okno. Teraz czekam az ona sie wyniesie. A jak jej rodzice jutro przyjda tutaj to jej ojcu obije morde a matka chwyce za wlosy i wyrzuce za drzwi. [zgłoś do usunięcia] Beliar Tak trzymaj stary Nieee bedzie koorwaa plula w twaaarz, Niee zabierze ci meeeskoosci... Beliar ....ty tej meskosci nie posiadasz

Gość luna1972
Prawda zawsze cie zaboli. Mam pytanie. Nie wiem jak wejść na tamtą stronkę. Możesz mi napisać jaki tamta stronka ma tytuł? albo co wpisać-żeby tam się dostać? Dzięki:)

PZCZ, kolejna ze sweet fotka w stopce, ktora sie nie ma czym pochwalic :D

Gość luna1972
BELIAR. Dla Ciebie szkoda słów. Nie gniewaj się ale uważam że potrzebujesz wizyty u psychologa. Twoje wypowiedzi świadczą o braku szacunku do płci przeciwnej-nie chcę drążyć-nie moja sprawa-ale czy Ty nie masz problemów z kobietami? Lub tylko na forum udajesz takiego "macho"-a w domu Jesteś pod pantoflem? Na forum się wyżywasz ? ,bo żona daje Ci " popalić?" Żal mi cię:(

Gość luna1972
Prawda Zawsze Cie Zaboli. Dlaczego zamkneli?