Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztetówa3456

Brzydcy ludzie nie mają szans na miłość.

Polecane posty

Gość nic nie widac wariaTKO
gosciu na stowe nie byl nadziany, widac bylo po nim. Poza tym byl typem cwaniaczka, z rozbieganymi oczkami, laska za to wygladala na niesmiala.

Gość ytytytyt
Moje Oczy Sa Niebieskie - brzydka osoba ma lepiej...a inwalida bez rąk to już ma w ogóle raj na ziemi, wszyscy się użalają i są mili. się w łeb

Gość ytytytyt
zosia samosia1 - terefere. muszą się porozumiec tak - ale jak facet nie spełnia standardów to i porozumiewac się z nim nie macie ochoty

Gość ytytytyt
nic nie widac wariaTKO - na stówę był. kobiety nawet nie patrzą na niskich i tylko naprawdę ładne pieniądze są w stanie sprawic żeby się przemogły.a i tak mają wysokich kochanków

Gość pasztetówa3456
"najlepiej sie nad soba pouzalac i dalej nic ze soba nie robic.Przeciez brzydka osoba to ma nawet w zyciu lepiej niz ladna.Gdzie nie pojdzie to sa dla niej mili,bo zal wszystkim biduli." Najlepiej to się wpasować w trendy kafe i napisać, że ktoś nic nie robi. A co ma zrobić szkaradny człowiek (pewnie na to pytanie nie otrzymam sensownej odpowiedzi- to już nie jest w trendach, ale nieodłącznie się z nimi wiąże)? Zresztą skąd możesz wiedzieć- akurat dbam o siebie. A w realu się nie użalam, zresztą co to za gadanie że brzydcy mają lepiej. Brzydcy mają przerąbane w życiu uczuciowym, bo właściwie to go nie mają.

" nie są większymi wzrokowcami, to jest mit." przyjrzyj sie mezczyznom na ulicy jak sie ogladaja za babkami.Laski tego nie robia(a juz napewno nie tak ostentacyjnie). zreszto kiedys mi jeden facet powiedzial,ze kazdy kto mowi,ze uroda dla niego sie nie liczy klamie. Tylko czasem zycie nas uczy,ze nie mozemy miec tego co bysmy chcieli i zaczynamy doceniac rzeczy takie jak charakter czy zwyczajna dobroc serca drugiego czlowieka i to wtedy nieziemska uroda staje sie duzo mniej wazna. najbardziej przejebane maja ludzie zli i brzydcy? wiec jak jestes brzydka i jeszcze nikogo nie masz to napewno masz zryty beret:P

ja jestem ladna i co z tego tez jestem sama , nikt mi sie nie podoba , nie wiadomo czego chce od zycia i w dodatku mam dziwny charakter tez jestem sama ale to wynika z mojego charakteru a nie wyglądu

Gość ytytytyt
pasztetówa - nie masz życia uczuciowego , bo nie chcesz go miec

ytytytyt To wszystko zależy od człowieka. Nie można mówić, że wszystkie kobiety zwracają uwagę tylko na wygląd, bo to jest nieprawda. Nie znasz mnie , więc nie oceniaj.

Gość pasztetówa3456
Tristan- piszę o brzydocie, bo mnie ciekawi podejście innych, dyskusja jak każda inna. A po co dziewica zakłada temat o poglądach na dziewictwo- wampiryzm emocjonalny? ;)

Gość Tristan123
tak na koniec chcę spytać was- dlaczego z kimś jesteśmy? Bo ładny jest? Naprawdę? A mnie się wydaje że nie ma to znaczenia. Zobaczcie, jak zdradzane są piękne aktorki . Dlaczego? Przecież są piękne. A, np Książe Karol i Kamilla- a przecież Diana taka piękna była. Ludzie są ze sobą z innych powodów niż uroda. Wygląd jest potrzebny jedynie w czasie poznawania - tu się zgodzę. Ale zainteresowanie można wzbudzić na wiele innych sposobów niż wygląd.

ja też delikatnie pisząc ładny nie jestem, i jak dotychczas jestem sam, i nawet perspektyw na znalezienie dziewczyny nie widze

Gość pasztetówa3456
ytytyt- no to żeś dowalił Chałabało. ;) Skąd ten wniosek, że nie chcę życia uczuciowego? To raczej "ono nie chce mnie".

Gość ytytytyt
Moje Oczy Sa Niebieskie - taaa kiedyś jeden ci powiedział i on na pewno powiedział prawdę:D ch-er czy dobroc serca kobiety biorą pod uwagę dopiero po spełnieniu innych kryteriów. dlaczego nie można porównywac? to też jest kalectwo. nie możemy przez to normalnie życ jak ludzie zosia samosia1 - to nie zależy od człowieka to jest biologia. nie muszę Cię znac osobiście,żeby wiedziec jak wybierasz partnera

Moje Oczy Sa Niebieskie ytytytyt zosia samosia1 - terefere. muszą się porozumiec tak - ale jak facet nie spełnia standardów to i porozumiewac się z nim nie macie ochoty to stwierdzenie jest skierowane do kobiet

Gość ytytytyt
pasztetówa - jakbyś chciała miałabyś masę chętnych. a jak wybrzydzasz, to masz co masz

brak urody i nieśmiałość to mieszanka zabójcza, z takim zestawieniem można już tylko czekać spokojnie na śmierć

"taaa kiedyś jeden ci powiedział i on na pewno powiedział prawdę" oczywiscie,ze powiedzial prawde:) To byl ojciec mojej najlepszej przyjaciolki;) co innego jakby powiedzial mi to kolega(rowniesnik),a co innego kiedy mowi takie rzeczy czlowiek,ktory troche w zyciu przezyl. a juz napewno wiecej niz ty:P

Gość ytytytyt
Moje Oczy Sa Niebieskie - nie bzdety tylko życie codzienne. ale nie byłaś w tej sytuacji to co możesz wiedziec

Gość pasztetówa3456
No to Ci się chyba nick pomylił ytytytyt, bo ja chcę, ale oni mnie nie chcą.

Gość ytytytyt
Moje Oczy Sa Niebieskie - tylko że pewnie był wysoki, mam rację?

ytytytyt zosia samosia1 - to nie zależy od człowieka to jest biologia. nie muszę Cię znac osobiście,żeby wiedziec jak wybierasz partnera Skąd możesz wiedzieć, jak wybieram skoro mnie nie znasz? Oprócz biologii jest też cos takiego ,jak " rozum" .

Gość ytytytyt
pasztet - bez przesady, nie jestem pijany żeby mi się nicki myliły

tak samo jak ja jestem otwarty na dziewczyny, zakładam konto na sympati a one nie chcą do mnie pisać

Gość a mnie się nie podobają
wysocy mężczyźni.

Gość ytytytyt
zosia - ogólnie od a do z oczywiście nie wiem jak wybierasz, bo Cię nie znam. znam natomiast punkt pierwszy - jak nie ma cm niech [znowu ciach] na drzewo

Gość pasztetówa3456
ytytyty, no to interpretujesz w takim razie na opak to, co ja piszę (tak zwane nadbudowywanie). ;)