Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztetówa3456

Brzydcy ludzie nie mają szans na miłość.

Polecane posty

Gość ytytytyt
a mnie się nie podobają - napewno, Tobie się podobają skrzydlaci z siedmioma głowami. i koniecznie żeby był pokryty łuską:P

ytytytyt przestan pierdolic jak potluczony.Widocznie charakter masz zjebany juz do reszty,bo osobiscie znam dwuch brzydali,ktorzy sa po prostu swietni! Sa dusza towarzystwa sa w deche! Twoje wypowiedzi swiadcza o tym jakim jestes imbecylem i to,ze wszystkie maja cie w dooopie mozesz tylko sobie zawdzieczac.

ytytytyt , No właśnie nie znasz mnie, a już napisałeś,że tak wybieram. Czy wzrost jest taki ważny? Czy on świadczy o jakości człowieka? Gdyby tak było , to tylko wysocy ludzie osiągaliby w życiu sukcesy.

Gość ytytytyt
moje oczy - nie sobie tylko rodzicom, matce w szczególności. a pod pojęciem "brzydal" chyba rozumiemy co innego. bo jak dla Ciebie brzydal to ktoś z brzydką gębą to faktycznie wierzę ,że tacy mają związki

Gość pasztetówa3456
No jak ktoś jest charyzmatyczną duszą towarzystwa to ma jeszcze jakieś szanse. Ale przeciętny z charakteru, szkaradny człowiek może zapomnieć o związku z miłości i o tym z rozsądku pewnie też.

Gość ytytytyt
zosia samosia1 - 1) dla kobiet tak,świadczy on o jakości faceta, a napewno acet z którym ewentualnie miałyby się związac2) w życiu uczuciowym właśnie oni odnoszą sukcesy

moje oczy są niebieskie masz racje masz racje charakter sie liczy jakie ja juz dziwne zwiazki widzialam jesli chodzi o wygląd to masakra moja kumpela ma teraz chlopaka o pol glowy nizszego bo jej charakter odpowiada

Gość pasztetówa3456
ytytytyt, ale Ty masz 174 cm, akurat to nie jest jeszcze "krasnal". Ci o głowę niżsi rzeczywiście nie są zbyt pociągający, to fakt. Ale 174 to norma.

Gość ytytytyt
miszekkkk - samym ch-erem wzrostu by nie nadrobił, popytaj jej, to ci jeszcze inny powód poda

Brzydcy nadaja sie tylko do tego, by być "duszami towarzystwa". Bo każda dziewczyna i tak wybierze przystojnego, nawet jak nie będzie się odzywał. To tylko doda mu tajemniczości. Tak to już jest: kobiety biorą przystojnych na kochanków, a brzydkich na przyjaciół. Ten podział zmienia posiadana kasa, ale to już inny temat.

Gość ytytytyt
pasztet - przypominam,że mam trochę mniej niź 50 lat, a Ty masz nieaktualne dane co do norm

ytytytyt, dlaczego tak "nisko" oceniasz kobiety? I to nie jest prawdą, że tylko wysocy osiągają sukces w życiu uczuciowym. Myslisz,że kazda kobieta patrzy tylko na wzrost?

" moje oczy - nie sobie tylko rodzicom, matce w szczególności. a pod pojęciem "brzydal" chyba rozumiemy co innego. bo jak dla Ciebie brzydal to ktoś z brzydką gębą to faktycznie wierzę ,że tacy mają związki" powiedz kiedy byles ostatnio na dyskotece? Bo ja jakies dwa tygodnie temu i widzialam na niej inwalide.Na wozku inwalidzkim wymiatal na samym srodku parkietu.Nawet inwalidzi maja wiecej charyzmy zyciowej od ciebie.

ja juz napisalam ze wygląd nie swiadczy o tym ze musisz byc samotny/a ja jestem ladna ale niestety charakter chujowy i jestem sama jak palec nawet juz matka sie mną zalamala caly czas mi gada ze nikt mi sie nie podoba i ze skącze zle

Gość ytytytyt
korjonos - w sednoś trafił, ciacho Ci się należy

Gość KrólJulian.
ale jak już się traki przystojniak odezwie to najczęściej się ręce i nogi uginają. To ja już wolę, by był wesoły i dobry w łóżku :-)

Gość pasztetówa3456
"no sorry robi.Uzala sie na kafe calymi dniami" Akurat w tym temacie się nie użalałam. Zaczęłam od tezy, a reszta sobie wymyśliła historię o niebotycznym egoizmie.Dla was to każda dyskusja jest zatem użalaniem się nad losem i lenistwem egzystencjalnym.

zosia wrzuc na luz i spadamy z tad.Im sie przyda raczej psychiatra porzadny niz nasz monolog.To wszystko jak grochem o sciane:P Wola siedziec w kacie i plakac.Tak jak pisal tristan.Oni sie zywia naszym wspolczuciem.Chore psychole.

Gość KrólJulian.
przystojniaki to często debile, zwłaszcza w młodszym wieku, dlatego ci "brzydcy" zyskują z wiekiem .

Gość ytytytyt
moje oczy - bo wózek nie przekreśla szans faceta na związek zosiu - nie oczeniuam nisko kobiet. nie, nie uważam, że patrzycie tylko na wzropst, wiem jednak, że bez odpowiedniego wzrostu na resztę rzeczy nie patrzycie

Gość ytytytyt
KrólJulian. - są debilami, bo mogą nimi byc, a i tak się o niech zabijacie

Gość KrólJulian.
hehe - ale oni młode mają:-)

to myslicie ze jakbyscie byli ladni to zaraz związków masa by byla na waszym koncie mylne pojecie

Gość KrólJulian.
ytyt - i to jest ich dramatem:-)

Gość pasztetówa3456
ytytyty, ja po prostu twierdzę, że 174 nie odrzuca. Sam wzrost na pewno nie jest sednem. Musisz mieć jakieś inne wady jeszcze (już pomijając fakt, że 174 cm to nie wada).

moj kolega ma moze maks 165 ma dziewczyne juz 3 lata wczesniej tez mial i w dodatku jeszcze tą swoją caly czas zdradzal wiec nie pierdol tu o wzroscie

Gość ytytytyt
miszekkkk - tak byłaby masa. a jeden na pewno pasztetówa3456 - właśnie odrzuca, przynajmniej w moim rejonie świata