Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztetówa3456

Brzydcy ludzie nie mają szans na miłość.

Polecane posty

Gość KrólJulian.
pasztetówa- dokop ytyt - masz racje- bedzie ciekawie:-) Ale musisz mieć wredny charakterek:-)

Gość pasztetówa3456
Niebieskie oczy- akurat współczucia tu nie widzę, więc Twoja teoria upada. :D Zresztą nie napisałaś nic sensownego ponad gadkę, o użalaniu się nad losem, więc możesz spadać "z tąd", nikt nie zatrzymuje. ;)

Gość ytytytyt
miszekkkk - musiał byc dziany albo...jak to jest że w takich tematach jest masa "przykładów" niskich sparowanych, a na ulicach ich nie widac?

Gość tedla
księża to nie mają

kurwa to skąd by sie ci brzydcy ludzie brali hahahaha jakby nikt nie mogl sobie kogos znalezc pomyslcie troche to jest zasadnicze pytanie ;ppppppppppppp

Gość KrólJulian.
Miszek- a nasz "przystojny" chodziarz- Korzeniowski- toż to konus a jak zawinął się .

A moj kolega ma moze maks 165 i nie ma dziewczyny. Co dowodzi, że pojedynczy przypadek nie przekłada się na całą populację.

"bo wózek nie przekreśla szans faceta na związek" hahahahahahah czy ty czytasz co ty piszesz? no tak inwalida ma lepiej do ciebie.A ty taki bidny,bo po wstretnej matce odziedziczyles niski wzrost.Tak piszesz jakbys byl niemal karlem,a nawet karly maja swoje zwiazki :/ jestem po prostu zniesmaczona.

Gość pasztetówa3456
Król Julian, ja mu wcale nie chcę dokopać. Naprawdę uważam, że 174 cm to nie problem.

Gość ytytytyt
Moje Oczy Sa Niebieskie - zależy w czym ma lepiej. jeśli chodzi o szanse na życie uczuciowe to tak ma lepiej, bo kobieta weźmie goscia na wózku, a niskiego nie

ytytytyt, są kobiety dla których wzrost jest ważny i są takie,dla których nie jest. Tak samo,jak są mężczyźni,którym bardziej podobają się kobiety grubsze, a inni tylko zwracają uwagę na bardzo szczupłe. Nie ma reguły i jeśli mężczyzna nic sobą nie reprezentuje, to nawet wzrost nie pomoże. Poza tym po co komu bardzo wysoki mężczyzna. Potem tylko problemy, bo nawet łóżko trzeba robić na wymiar. :)

Gość Tristan123
W krainie ślepców jednooki jest królem- w myśl tej zasady polecam wyjazd do kraju niskich ludzi. No tak, ale dla ytyt to zbyt wielki problem, bo kasa, bo milion kłód pod nógo. Takie tematy będą kwitły.

Gość pasztetówa3456
Oczy, a ja się pytam setny raz, gdzie tu są żale? Znasz pojęcie dyskusji kręcącej się wokół tematu brzydoty?

ale wy nie rozumiecie ze to nie jest w tym problem wiem po swoim przykladzie ja sobie zdaje sprawe ze u mnie to jest z banią problem , bo co z tego ze jestem ladna i zawsze jak gdzies pojde to mnie ktos podrywa nawet nie macie pojecia ile osob w swoim zyciu odzucilam chuj wie dlaczego ( jestem pojebana i tyle )

Gość Tristan123
kłód pod nogi*

Gość ytytytyt
pasztetówa3456 - nie problem:D teraz tak mówisz ,jakby taki do Ciebie wystartował ( weź zmierz dokąd by Ci sięgał ) to by już tak wesoło nie było

Tak samo,jak są mężczyźni,którym bardziej podobają się kobiety grubsze Serio? To chyba jakieś skrajne przypadki, mniej niz 1%.

Gość pasztetówa3456
ytytytytyt- wyższy by był ode mnie. ;)

Gość oj nie takie skrajne
rozejrzyj się wokół krojnos( poza portale fotoszopowe)

"zależy w czym ma lepiej. jeśli chodzi o szanse na życie uczuciowe to tak ma lepiej, bo kobieta weźmie goscia na wózku, a niskiego nie" oooooooooooooo ciekawa teoria.Napisz nam cos jeszcze,bo chcialabym sie beztrosko posmiac:)

Gość pasztetówa3456
Miszek, uroda nie gwarantuje szczęścia w miłości, ale skrajna brzydota już na pewno je przekreśla.

Gość ytytytyt
zosia - mylisz się. co do tuszy , rysów twarzy , sylwetki oraz osobowości to są różne gusta. ale nie ma kobiet które lubią niskich, tu jest jednomyślnośc i co tam problemy z łóżkiem, skoro ma się wysokiego misia-pysia

Rozejrzałem się i co? Tylko mebli trochę i okno. A grube kobiety jak były nieatrakcyjne, tak zostały.

Gość c.s.
prawda jest brutalna ale wszyscy patrzymy na urodę, zarówno faceci jak i kobiety (wbrew temu co czasem mówią że liczy się tylko charakter). Brzydki facet lub brzydka kobieta ma bardzo małą szansę na ładną drugą połówkę. Co nie znaczy że nie ma szans w ogóle na nikogo, po prostu musi obniżyć wymagania i poszukać sobie kogoś też niezbyt pięknego. Problem jest wtedy gdy ktoś jest brzydki i nie jest w stanie obniżyć swoich wymagań, koniecznie chciałby mieć ładną dziewczynę/chłopaka, to już wtedy prosta droga do neurotyzmu.

Gość Tristan123
Ciekawi mnie, co to jest skrajna brzydota:-)

Gość ytytytyt
pasztet - może i wyższy ( w szpilkach też? ) ale zapewne nie dośc moje - takie są fakty, kobiety lepiej reagują na wózkersów niż krasnali. możesz się śmiac, ale rzeczywistości tym nie zmienisz

korjonos to nie jest skrajny przypadek .Wszystko to rzecz gustu. Niektórzy lubią brunetki, inni blondynki. Jedni wolą takie filigranowe, inni bardzo wysokie.