Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztetówa3456

Brzydcy ludzie nie mają szans na miłość.

Polecane posty

Gość ytytytyt
mów mi chałabała:D

Gość pasztetówa3456
Chałabało drogi, a Ty znowu z tymi wymaganiami. :D Niektórzy po prostu mają okrąglutkie zero chętnych- jacy by oni nie byli w ogóle. ;)

Gość Tristan123
pasztetówo- a powiedz mi, zrobiłaś wszystko, co było możliwe by zmienić stan w jakim jesteś że dajesz sobie prawo do jojczenia? Jestem silnym człowiekiem, nie dam się ściągnąć w dół takim osobom jak Ty, Twoim jękom, Twojemu wampiryzmowi psychicznemu. Wiem , czego chcesz- by zaprzeczano temu, co mówisz , stąd zamierzasz wziąć siłę dla siebie. Radzę Ci zmien to .

Gość ytytytyt
pasztetówko - zero chętnych wśród wysokich to uwierzę. ale w dosłowne zero nie uwierzę. sama zresztą pisałaś o jakiś chętnych panach

Gość ytytytyt
zosia samosia1 - nie wiem jak w przypadku kobiet, ale w przypadku facetów nie masz racji

Gość Tristan123
zosia- dokładnie- brzydota jest pojęciem względnym. A nawet powiem tak- wiele pięknych osób jest nieszczęśliwych - sztandarowym przykładem jest MArylin Monroe

Gość pasztetówa3456
Tristan, a co miałabym zrobić? Dbam o siebie, ale nie mam pieniędzy na operacje plastyczne, ani jakieś super ciuchy, więc cudów nie narobię, a to właśnie brzydota jest sednem mojego problemu. W dół nikogo nie zamierzam ściągać, jak już coś to podyskutować, zobaczyć jakie inni mają podejście do tych spraw. Niestety większość mówi o jojczeniu, albo o tym, żeby się starać na zmiany. Akurat to nic nie wnosi, jak masz pojęcie co można zrobić, kiedy jest się szkaradnym, żeby poczuć się lepiej i mieć szansę na normalny związek, to ja chętnie usłyszę, ale za gadki w stylu "użalaj się nad sobą, to to się na pewno zmieni"- dziękuję. ;)

"To , że ktoś nie jest brzydki nie daje gwarancji, że spotka miłość. Ona pojawia się niezależnie od tego kto, jak wygląda." ale jak sie jest brzydkim to juz wogole przesrane

Gość ytytytyt
pasztet - nie licz na rady,syty głodnego nie zrozumie, może Ci najwyżej napisac że "każda potwora..." albo jakiś inny bzdet. prawdziwa rada jest jedna ,ale kobitki i tak nie chcą o niej słyszec więc...

Gość pasztetówa3456
ytytytyt- o jakich to panach pisałam? :D jak już coś to o jednym- niezrównoważonym psychicznie, damskim bokserze, który chciał mnie z desperacji, żeby nie zostać samemu, bo wszystkie inne możliwości się wyczerpały. ;) zosia- o ile piękno jest pojęciem względnym, to nikt szkaradnej kobiety nie uzna już za ładną. Nie innej, przeciętnej- po prostu mocno pasztetowatej.

ytytytyt- szczęście w miłości nie zależy od wyglądu. Popatrz na ludzi, którzy chodzą parami. Przyjrzyj się dobrze. Nie zawsze obie osoby są urodziwe.

Gość ytytytyt
Moje Oczy Sa Niebieskie - bo faceci aż tak nie zwracają uwagi na urodę, sprawdzone und potwierdzone

Gość ytytytyt
zosia samosia1 - facet zawsze. kobieta czasem nie bo - patrz wyżej

Gość ytytytyt
pasztet - i wspominałaś coś o facetach pod sklepem.to nie zero.

Gość pasztetówa3456
ytytytyt, jak już coś, to faceci właśnie są większymi wzrokowcami i dlatego pasztetowata kobieta ma przerąbane. Miałeś jedną radę dla kobiet- wal śmiało. ;)

Gość ytytytyt
zosia - faceci w związkach są zawsze urodziwi

Gość Tristan123
poczytaj sobie np o Friedzie Kahlo. I na koniec powiedz mi, jaki jest cel tego Twojego pisania tu? Rad nie przyjmujesz, użalanie się by pogłębić egoizm? Nie ze mną te numery. Więc po co?

Gość pasztetówa3456
ytytyty, to był żart z tymi facetami pod sklepem. Że tylko żul jest w stanie zwrócić na mnie uwagę- oni na wszystkie kobiety gwizdają, bo uroda już nie jest dla nich ważna.

Gość ytytytyt
pasztetówka - nie są większymi wzrokowcami, to jest mit. kobiety mają o tyle lepiej, że faceci mają bardziej rozstrzelone gusta, więc nie musisz się mieścic w ścisłych "tabelkowych" wymogach. a z radą nie będę walił, bo waliłem już nie raz i po kobietach to spływa

Gość nic nie widac wariaTKO
a ja przedwczoraj na koncercie widzialam pare - on moze ze 165cm, albo mniej, lasak ok. 170cm, szczupla, w miare ladna, Facet brzydki jak noc, rzygac mi sie chcialo na jego widok - ale widac znalazl swoja milosc. trzymali sie za rece i te sprawy

a wogole to jestem zdania tristana. najlepiej sie nad soba pouzalac i dalej nic ze soba nie robic.Przeciez brzydka osoba to ma nawet w zyciu lepiej niz ladna.Gdzie nie pojdzie to sa dla niej mili,bo zal wszystkim biduli.

Gość ytytytyt
nic nie widac wariaTKO - nadziany musiał byc i kupił ją po prostu. krasnale nie mają kobiet

ytytytyt, to nieprawda, źe mężczyźni zawsze są urodziwi w związku. Są kobiety( i mężczyźni) dla których uroda jest najważniejsza i są takie ,dla których nie jest tak ważna, bo szukają czegoś innego. Z tym człowiekiem później trzeba się porozumieć, a nie tylko patrzeć i podziwiać.

Gość nic nie widac wariaTKO
a co do kobiet - z brzydkiej nikt pieknosci nie zrobi, ale dobry makijaz + fryzura i ladne ciuchy (nawet w szamteksach sa takie) sprawi, ze bedzie wygladala na przecietna, jakich wiele

Gość pasztetówa3456
Tristan, żadnych wcześniej godnych uwagi (ani w ogóle żadnych) rad mi nie zapodałaś, więc nie miałam co przyjmować. Poczytam o tym kimś. Wtedy ocenię. Jak nie chcesz pisać, to nikt Ci nie broni zmienić tematu- przecież nie trzymam Cię siłą. A cel mam taki, że chciałam popisać o brzydocie.

Gość Tristan123
no odpowiedz na moje pytanie pasztetówo- po co tu piszesz o swej totalnej brzydocie????????? Jesteś wampirem emocjonalnym i nawet tego nie wiedziałaś. A skoro już wiesz, rób coś z tym . I nie musisz dziękowac- bądź szczęśliwa:-)