Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech teraz ja

Mąz nie bronil mnie przed swoja matka

Polecane posty

Gość ajankldfasfnkljioenlsefnklsdfn
Ja uważam,że nie ważne jakby było między Wami i nawet jeśli on by miał zarzuty co do Twojego stylu, to w tej sytuacji powinien był stanąć po Twojej stronie,albo taktownie przemilczeć, a już najlepiej powiedzieć matce,że to nie jej sprawa i tyle.

Gość adelajda82
To ze ich nie bylo to nie znaczy ze ich nie bedzie . pamietaj jedno , tesciowa nie ma statusu matki .Nigdy nie miała i miec nie bedzie. Czesto jest tak ze pomaga a pozniej wygaduje . Jaka to ona nie była czy jest . Ideały sa tylko w bajkach . Zycze powodzenia . i pamietaj to w 60 % tesciowa zaburza zycie małzenskie i doprowadza do rozwodów. Wiec powiedz jej jasno gdzie jej miejsce. Bo wpełznie w wasze zycie i bedziecie zyc nie swoim ale i jej zyciem.A to jest błedem .

Gość Theresa Spontanniczka
Dziecko, ty nie powinnas byc zona! CZAS DOROSNAC! "Glownie chodzilo o to ze zle sie ubieram- a moze zle sie ubierasz, nie przyszlo ci to do glowy idiotko! Zle dom prowadze, Ze za malo oszczednia jestem- z tego co napisalas to staje po stronie twojej tesciowej. Jestes malostkowa, niedojrzala idiotka.

Gość ech teraz ja
Jakim prawem mnie obrazasz?Nie umiesz sie spokojnie i kulturalnie wypowiedziec? Ponadto czytaj ze zrozumieniem,chodzilo mi o to ze jestem ROZZALONA JEJ PRZEWROTNOSCIA,AMEZEM DLATEGO ZE NIE CHCE O TYM ROZMAWIAC I DALEJ BRONI MATKI

Gość Makumba z Afrika
Naucz sie poprawnie pisac to pogadamy 🖐️ Kretynko :-O

Gość ech teraz ja
Boze co za ludzie tu siedza.:o

Gość Arka moja
U nas w domu jest różnie. Często mamy odmienne zdanie np. o teściach, ale poza dodmem jedno za drugim stoi murem. Kiedyś teściowa zaczęła mi dobierać kolor farby na scianach. Trzeszczała, ze muszą być białe (ja nienawidzę tego koloru na ścianach, mąż kocha), ale Piotrek stwierdził "niech mama sie nie interesuje kolorem na ścianach w naszym domu, bo to nasza sprawa, a nie mamy" i tak jest zawsze. Ja za nim on za mną. I tak powinno być. Co to wogóle za facet? Żeby nie bronił żony... A tak z innej beczki. Dwa dni po porodzie przyjechała moja teściówka i zaczęła komentować. A to, ze dziecko płacze, a to, że przytyłam (156cm i 53kg to chyba nie straszna nadwaga?), że nie umiem dobrze ugotować (bo smalcu nie dalę do zupy...) To mąż powiedział, ze on wychodzi do pracy a ona zabiera manatki i jedzie do siebie.

Gość Elisa s Graboffa
No pewnie, lepiej aby tesciowa siedziala cicho, nic nie mowila. A jeszcze lepiej aby zostala zabita! Autorko jestes wredna, parszywa synowa! Malostkowa, kaprysna wiesniaczka z ciebie. I do garow a nie na forum siedzisz!!!!!!!!!!!

Gość ech teraz ja
Zazdroszcze ci takiej postawy meza.

Gość ech teraz ja
Eliza Makumba i Tereso w jednej osobie,moze i taka jestem ale nie jestem przede wszystkim wulgarna,do obcych spokojnie pytajacych ludzi na forum :)

Gość tez lubie czerń
ooooooooo moj boze!!!!!!

Gość tez lubie czerń
do autorki: wspolczuje, a wiesz dlaczego? bo mam to samo ze swoja!!! no identycznie, jakbym czytala o sobie, ale ja mam chyba jeszcze gorzej. tesciowa niby spoko, ale czepia sie, ze ubieram sie tylko w ciemne ubrania.... no nie... bede ubierala tak jak ona sie ciagle w czerwony! jesli jestes, to chetnie ci sie wyplacze tez i ci opowiem jak ja mam !!! - maz z mama mieszkal 30 lat - teraz jestesmy 4 lata po slubie - tesciowa mieszka pod nami -wlazi do naszego mieszkania bez pukania - mowi mi ze mam sobie sciac wlosy na krotko - mowi mi, do jakiego lekarza mam isc -a dla meza liczy sie tylko jej slowo, moje w ogole! - na nia nigdy nie krzyknal, a gdy ja nie raz powiem cos, nie daj boze nigdy nie krzyknelam na nia, ale powiem cos przez zeby, to juz sie mnie czepia - teraz chcemy sie wybudowac, a on mamusi sie pyta jaki projekt, tamten co my wybralismy, to juz jest nie fajny, bo tesciowej sie podoba - zapytal mnie sie, czy moze mama z nami w domu zamieszka!!! -wszystko przepisuje na nia MASAKRA MOWIE CI!!!!!!!

Gość tez lubie czerń
do Elisa s Graboffa a ty co? maz cie nie rucha, ze taka desperatka jestes, czy matka cie nie kocha? idz umyj szyby, jak masz zly humor! albo pierdolni sie porzadnie w beret, moze zmarzejesz! ludzie maja problemy, chca sie wyplakac, a ty wpierdalasz swoje trzy rzadkie zeby! nara wiesniaro !!

Gość Tego roczna matu rzystka
Maz powinien pierdolnac cie w glowe ty glupia kurwo :-O Jestes pojebana suko!!!!!!!

Gość Wikkkammmarrrtttaaa
Wyrodna z ciebie synowa!

Gość tez lube czerń
hahhahaha twoj poziom znajduje sie na skalach minusowych! idz trzeb dywan maturzystko od 7 bolesci.