Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbija_mi

i znów nie ogarniam męskiego toku myslenia

Polecane posty

Gość aziunia
"m@kosz obecnie jest sytuacja. On: oj, nawet się nie przywita. Napisałem jej nawet, ze mam ochotę na więcej, a ona nic. Nie będę się narzucał, bo wyjdę na jakiegoś zboka. Ona: kurde fajnie się pisało. Napisał nawet, ze chce więcej to czemu nie pisze? Pewnie mnie olał. A ja już myślałam, że mu na mnie zależy. Ale skoro nie pisze, to pewnie poznał inną. O nie!!! nie będzie mnie facet tak traktował!! NIGDY. Każdy facet to świnia!!!""m@kosz obecnie jest sytuacja. On: oj, nawet się nie przywita. Napisałem jej nawet, ze mam ochotę na więcej, a ona nic. Nie będę się narzucał, bo wyjdę na jakiegoś zboka. Ona: kurde fajnie się pisało. Napisał nawet, ze chce więcej to czemu nie pisze? Pewnie mnie olał. A ja już myślałam, że mu na mnie zależy. Ale skoro nie pisze, to pewnie poznał inną. O nie!!! nie będzie mnie facet tak traktował!! NIGDY. Każdy facet to świnia!!!" ////////////////////////////////////////////////////////// a ja całkowicie się z tym zgadzam chociaż jestem kobietą. Autorka powinna odpisać, jak nie odisała, to facet stwierdził, że go olewa, że ona jednak nie ma niedosytu. Taka jest prawda.

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
bo mi sie śmiac z tagie3go chłopaka chce "czuje niedosyc, papa" i znika...hahahha ..... piękne.

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
"Napisal mi " do jutra" .I już się nie odezwal. Tak bylo dwukrotnie." no widzisz ale chłoapk był godny uwagi isłowny. Napisał "do jutra" i słowa nie dotrzymał.

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
z pewnośćia :)

Gość w sumie to nie wiem
Często faceci chcąc zakonczyc znajomosc po prostu przestają się odzywac. Kobiety zazwyczaj powiedzą wprost, że nie są zainteresowane, a faceci liczą na to, iż ona zrozumie, ze jego milczenie spowodowane jest brakiem chęci kontaktu. I skąd my mamy wiedziec, czy np facet chce zakończyc znajomosc w taki właśnie milczący sposób, czy bierze na przetrzymanie, czy po prostu czaka na ruch ze strony kobiety.

Gość ale glupoty ..
koles jasno dal do zrozumienia, ze dziewczyne chce bzyknac. to jakis frajer, ktory nie szanuje kobiet. dziwnie sie tylo, ze autorka ma zal

Gość a mi szkoda
jejku, facet napisał "czuję niedosyt" - czyli: że w momencie, kiedy to pisał, miał ochotę jeszcze chwilę popisać; potem mu ta ochota odeszła - i tyle gdzie tu jakieś deklaracje?

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
"jejku, facet napisał "czuję niedosyt" - czyli: że w momencie, kiedy to pisał, miał ochotę jeszcze chwilę popisać; potem mu ta ochota odeszła - i tyle gdzie tu jakieś deklaracje?" no a ponoc my kobiety jesteśmy zmienne jak pogoda

Gość a mi szkoda
aj... bo to w ogóle nie ma co słuchać i przejmować się tym, co facet MÓWI - tylko się patrzy na to, co ROBI;) powiedzieć najmilsze nawet słowa jest cholernie łatwo;) i oni często, w momencie, kiedy to mówią, naprawdę szczerze w to wierzą :D a żeby coś zrobić, to się trzeba chwilę zastanowić, podjąć kroki, namęczyć się, itd - dlatego dopiero to ma znaczenie :)

Gość dziewiętnastolatka
ja też nie widzę w tym żadnej deklaracji, chyba nie o to chodziło. Po prostu dziwne jest ze faceci tak szybko potrafią zmienić zdanie! ja też bym nie wysyłała kolejnej wiadomości...kobietki! nie dajmy się wykorzystywać w taki sposób:/

Gość odbija_mi
Skuszona wpisami panów i skarcona krytyką napisałam do niego. I innym nie polecam. Olał zupełnie, spyszniony tym że odezwałam się pierwsza. Prózny palant...

Gość no i masz za swoje
glupia pipo ---> "ale glupoty .. koles jasno dal do zrozumienia, ze dziewczyne chce bzyknac. to jakis frajer, ktory nie szanuje kobiet. dziwnie sie tylo, ze autorka ma zal"

Gość spi to tylko twoj mozg
:o

Ja tez niestety nie ogarniam meskiego toku myslenia. Mam pewnego kolege, znajomego z ktorym widuje sie zazwyczaj tylko na imprezach. Wtedy zawsze cos nas do siebie ciagnie, on mnie zagaduje , prawi komplementy i ciagnie ze soba na kontynuacje imprezy w klubie itd. Cos jest na rzeczy. Postanowilam ostatnio zaprosic go na spotkanie we dwoje. Myslalam, ze nie odpisze, bo juz kompletnie go nie rozumiem, ale ucieszyl sie z smsa, dopytywal sie o miejsce spotkania , mowil, ze ma dla mnie zawsze czas, ze nie moze sie doczekac az mnie zobaczy, a teraz cisza. wiem , ze jest zawalony robota, ale chyba znalazlby dla mnie czas gdyby naprawde czas. Wiec czemu mnie nie splawil po prostu? Nie ograniam:)

My faceci lubimy flirtować z kobietami. Czasami chcemy tylko "poflirtować". A jeśli o to że "napisał że ma niedosyt i się nie odzywa". Może po prostu mu się nie chce ? Albo nie miał czasu ... albo kompa zmienił ? Widzisz dla Ciebie "nie odzywa się" musi coś znaczyć. Dla niego to może być normalne. Może poczuł coś czego nie rozumie i czuje się zagubiony. Faceci nie piszą raczej na GG "Słuchaj, mam natłok uczuć z którymi sobie muszę poradzić, ogarnąć. Dajmy mi trochę czasu, odezwę się za kilka dni". Uczucia dla nas to trudny obszar - nie lubimy o tym mówić, pisać i czasami nie rozumiemy ich. Stąd te "ucieczki" ...

Gość natuska85
Ja też chce mieć takie problemy.