Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierotka24

czy są tabletki antydepresyjne nie majace skutkow ubocznych?

Polecane posty

Gość sierotka24

najbardziej boje sie ze beda powodowac sennosc bo ja calymi dniami mam ochote wskoczyc do lozka i nie wychodzic,nie daje sobie rady z codziennoscia,placze codziennie. to nie kwestia nastawienia,psycholog nie da rady ja mam po prostu duzo problemow i nie umiem sie z nimi uporac jak normalny czlowiek,jestem slabsza,potrzebuje cos co da mi sil nie mowcie,ze sport czy cos w tym stylu-to nic mi nie daje.

Gość może tabletki ziołowe?
poproś w aptece, kiedyś brałam Valerin forte, trochę uspokaja, nie usypia. Tabletki antydepresyjne są wyłącznie na receptę

Gość oooooooooooy
antydepresanty nie rozwiaza problemow........niestety. ja biore i nie czuje zadnych objawow ubocznych.poczatkowo (ok 10 dni)mialam mdlosci . o tym zy ich potrzebujesz zadecyduje psychiatra.przespaceruj sie do niego:)

po 1. jak autor powyżej leki przeciwdepresyjne są wyłącznie na receptę po 2. nie wszystkie leki p/depresyjne działają uspokajająco - jest grupa która wręcz przeciwnie - działa motywująco, na popęd i chęć życia (m.in. znany Prozac) po 3. jeżeli nawet wystąpią jakieś objawy niepożądane, zawsze można zmienić lek po 4. należy pamiętać, że działanie takich leków uwidacznia się po min. 2 tygodniach i po 5. zdecydowanie odradzam tu Valerin, który jest uspokajający, raczej na tzw. nerwy. Najlepiej skontaktuj się z lekarzem:)