Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sophie neveu 20

ON CHCE WOLNOSCI I CHCE NADAL SIE SPOTYKAC, CO ROBIC ???? pomozcie

Polecane posty

Gość sophie neveu 20
dziękuję Wam bardzo za cieple slowa:* wiem ze macie racje. Nic wiecej nie bede robic. Moze sie opamięta i wroci, moze nie, wiem jedno nie chcem miec teraz z nim kontaktu. Musze postawic na swoim albo bedzie ze mna albo koniec kontaktu.

Gość Fantastyczna
Nie czytałam wczesniejszych odpowiedzi, ale moge powiedzieć ze swojego doświadczenia, ze ten związek nie przetrwa. Sama miałam podobną sytuację, prawie identyczną z moim pierwszym chłopakiem tyle ze wtedy mielismy mniej lat niz wy. Wydaje mi sie, ze twój chłopak tak jak i mój zasmakował czegos innego, czegos co mu sie spodobało i nie chce zobowiązań, czuje ze chce robić cos innego niz byc w stałym związku z Tobą. Nie sprzeciwisz sie temu i nie zatrzymasz tego, moim zdaniem powinnaś pozwolic mu odejsc, potem jak juz sie rozpadnie i tak bedziesz miała do siebie pretensje ze prosilaś sie żeby z Tobą był. Masz 20 lat znajdziesz jeszcze kogoś milion razy lepszego, to pewne na 100%.

Gość a gdzie jest Twoja mama?????!!
To tak, jakbym przeprowadzała niedawno rozmowę z moją córką. Podobny problem jak Twój, z doświadczenia powiem Ci, że olej dziada to najlepszy kubeł wody!! Jesteś młoda i pewnie piękna!! Taki młody związek nie ma szans na przetrwanie niestety:( . On chce szaleć, niech szaleje ale bez Ciebie!! Tego nie unikniesz nigdy!!. Jesteście dla siebie stworzeni to będziecie!!

Gość autorku czy jestes??co nowego
?

Gość sophie neveu 20
niestety nic nowego.. on codziennie dzwonil do mnie, nawet z domowego jak skonczyly mu sie srodki na koncie, zeby tak sobie porozmawiac, mialam tego dosc powiedzialam mu ze tak naprawde juz podjal decyzje gdy powiedzial "raczej chcem byc sam" wiec niech da mi spokoj, pozwoli ulozyc sobie zycie bez niego, niech nie dzwoni nie przypomina mi o sobie i powiedzialam ze koncze to bylo wczoraj, do dzis sie nie odezwal nie mialam innego wyboru, bo jesli on codziennie by mi o sobie przypominal to nie moglabym zapomniec, pozbierac sie ale jesli on mowil ze mnie kocha to dalej mam cicha nadzieje ze zateskni i przeprosi ;(

Gość sophie neveu 20
pozostaje mi czekac, jak myslicie dobrze zrobilam ze zakazalam mu do siebie dzwonic?

Gość sophie neveu 20
potrzebuje wspracia.. :(

Gość znudzil sie toba...
nie kazdy wytrzyma przy jednej kobiecie, on jak widac monogamista nie ejst

Gość jak sobie z tym mam poradzic
u mnie podobna sytuacja,ale ja juz chyba nie chce z nim byc,na innym temacie dziewczyny mi radzily i maja racje kopnac w dupe i tyle. chca byc sami,nie wiedza co czuja to niech sie od nas odwala

jeny;/ dalam mu wczoraj jasno do zrozumienia zeby dal mi spokoj i wiecej nie pisal, a on co mi dzis odwalil? jak tylko pojawil sie na facebooku to napisal "sorry ale nie moglem sie powstrzymac musialem napisac... wiem ze moze teraz nie chces ze mna rozmawiac ale tak chcialem tylko zapytac co u Ciebie..." ale z tej rozmowy i tak nic nowego nie wyniklo, bo dalej nie wie czego chce napisal tylko ze nadal cos do mnie czuje i ciezko o mnie zapomniec ale tyle, popisalismy chwile po czym on napisal ze musi konczyc i ze przeprasza ze napisal ;/

Gość kolindzia
widzę, że sytuacja podobna do mojej. Ja również zakończyłam ponad 3 letni związek.. też chciał "wolności" ale mówił, że kocha mnie mocno... Po co się męczyć w takim związku? Gdzieś czeka ktoś na nas.. wierze w to.. ktoś komu będzie zależało równie jak nam :)

po co odpisywalas mu na tym facebooku?! sama widzisz ze sytuacja sie odwraca i on teraz zaczyna sie plaszczyc, nie odzywaj sie do niego ZERO KONTAKTU!!! a zobaczysz po jakims czasie wroci z kwiatkami, ale wtedy ty juz bedziesz z kims innym

nie wiem czemu odpisałam mu :( moze myslalam ze ma do powiedzenia cos wiecej ;/ wiem, popelnilam blad, juz wiecej nie bede sie z nim kontaktowac.

Gość nie ma milosci bez zazdrosciii
cos nowego? wybacz,ale z tego co czytam to on nie jest wart twojej uwagi...