Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Seks w dniu owulacji i brak ciąży:(

Polecane posty

Gość cyki cyki
No to po co piszesz, że mąż już jedno ma, jego była żona ma, do dziewczyny powyżej też piszesz "ale ty już jedno masz".

Gość jie noooooooooooooooooooo
bosheeeeeeeeeeeeee ludzie zdrowu staraja sie nie raz do roku czasu albo 1,5 co bys wtedy zrobila? wyluzje dziewczyno bo smiac sie z ciebie tlyko chce co ty wyprawiasz zastanow sie

Gość no to jeszcze
mnie się już nie chce pisać -chyba moje posty o beta są niewidoczne. Jak grochem o ścianę. Spadam stąd bo szkoda czasu jeśli ktoś w ogóle nie czyta. :O

wiem ze sie straja moja kuzynka stra sie 8 lat! zrozum ze kazdy kto chce dziecko nie zakłada ze bedzie to trwało 2 lata tylko chce jak najszybciej

Gość cyki cyki
No nie każdy chce jak najszybciej. Nie uogólniajmy.

wiem chodzi mi o takie kobiety ktore bardzo chca , takie napewno maja nadzieje ze uda sie nawet za pierwszym razem

rossi a zrobiłaś sobie test ciążowy?:) jedź najlepiej na tą betę i się sama przekonasz a może to bedzię miła niespodzianka

nie nie robiłam bo miałam zrobic jutro a tu masz ci los rano ból brzucha i krwawienie

ni niestety czasm trzeba czekac nie miesac,nie dwa,nie pol roku ,nie rok tlyko tak jak ja 3 lata juz co ma byc to bedzie spokojnie daj na luz bo do glowy dostaniesz dobrze radze zajmij sie moze czyms jakims hoobym wyjdz gdzie do ludzi bo zle ci to szkodzi serio

Gość cyki cyki
Rossi, jakie "masz ci los"? to nie tragedia, że masz okres! Przynajmniej wiesz, że twój organizm działa jak trzeba, a dostałaś tutaj już tyle rad, że tylko korzystać.

cyki cyki widocznie do niej to nie dociera wylgada na to ze ma urojenia i wydaje jej sie ze jest w ciazy a tu tylko daja ci ludize dobre rady ale widac jestes madrzejsza

Gość cyki cyki
Nie no, urojenia kafeteryjne odnośnie ciąży to nie tak wyglądają :D I nie chodzi chyba o to, kto uważa się za mądrzejszego, bo ktoś mógłby o mnie powiedzieć, że się wymądrzam, skoro miałam podobno kupę szczęścia i udało mi się "trafić" za pierwszym razem. Ale racjonalne myślenie by się Rossi przydało.

Gość cyki cyki
Heh, to tak wygląda z internetowego boku? Spokój i względny luz to mam, jak mi nic nie dolega, a tak... ble, wrrr i tfu. Wiesz co, ja bym ci poleciła jogę albo ćwiczenia relaksacyjne.

Gość jak tak bedziesz
co miesac sie zamartwiac to do glowy dostaniesz dziewczyno ile ty masz lat? i ktory to cykl staran?

Gość jak tak bedziesz
masz 30 lat a myslenie conajmniej 15sto latki kobieta dojrzala powazny wiek a tak sie zachwuje:O

Gość jak tak bedziesz
jak tak bedziesz do tego podchodzic starac sie na hama wyliczac ,dni plodne itd,to nigdy ci sie nie uda daj na luz zajmij sie moze czyms kup sobie psa standartowo masz czas do roku czasu a nuz sie uda

według was seks powinien odbywac sie bez wyliczania czyli nawet tylko wdni niepłodne a z czasem kiedys moze sie trafi.Ok

Gość jak tak bedziesz
jedni sa w ciazy szybciej i ni musza czekac troche a inni nawet kilka lat w zyciu nie ma sie nic od razu i nie mozna miec wszystkiego od razu czego sie chce poza tym majac 30 lat i wiecej plodnosc nie raz spada i trzeba torche wiecje czasu sie starac aby sie udalo jak tak bedziesz tu siedzec przegladac szukac to nic z tego nie wyjdzie przemysl to sobie