Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakrecona3471000

nienawidzę siebie za to ,że nie potrafię przestać

Polecane posty

Może go zabolało, że nie chciałaś z nim być. Każdy z żalu robi czasem głupie rzeczy, chociaż nie dziwię Ci się, że nie możesz mu tego zapomnieć. W każdym razie chyba nie umiecie być ze sobą... więc lepiej wypełnić sobie czas, zająć się czymś nowym i w ten sposób nie myśleć o nim za dużo.. wiem, łatwo powiedzieć, a sama tego nie potrafię. Wypełniam sobie czas, a on i tak gdzieś jest w moich myślach.

Gość Zakrecona3471000
Jinix- widzę ,że mnie rozumiesz.... Wiesz on był typem faceta,ze jak był problem to zamiast o nim rozmawiać wolał przemilczeć i za jakiś czas....odezwać się do mnie jakby nigdy nic. Zawsze mówił ,że trzeba przeczekać i wszystko wróci na swoje tory. Ale tym razem juz nie wróci. Teraz musze się wziąśc jakoś w garśc i przestać go wiecznie oglądać. Bo inaczej nigdy go nie zapomnę.... A powiedz jak u Ciebie się sprawy mają?

U mnie sprawy się mają tak, że to bardzo świeża sprawa i jest mi źle, chociaż na zewnątrz udaję, że jakoś się trzymam. Zakochaliśmy się w sobie. Jak nastolatki, za szybko, zbyt intensywnie. Po prostu wreszcie po tylu latach nieudanych związków i krótkich znajomości, wreszcie czułam, że to jest taki facet, jakiego szukałam.. a on czuł tak samo, nawet twierdził, że bardziej... aż pewnego dnia jego była narzeczona przyszła i powiedziała mu, że mają dziecko. Facet się poczuł, uznał, że musi wziąć odpowiedzialność, chociaż kocha mnie. Tydzień czekania na wyniki testu DNA był najgorszy.. Próbowałam z nim porozmawiać, ale potem odpuściłam. Nie kontaktujemy się.. mam odrobinę głupiej satysfakcji, że to ze mną zdjęcia pozostawił, a nie ze swoją przyszłą żoną. Nie wiem, co on teraz myśli, czy mi mówił, że mnie kocha, żeby mi nie było przykro, ale niestety nie wyglądało na to, żeby kłamał. Tęsknię, ale staram się zająć, czym się da. Mam dużo pasji, żegluję, spotykam się ze znajomymi i jakoś czas mija..

Gość sdjdljkod
Znałam innych facetów ale nigdy nie byłam w takim stanie. A ten? Został mi w pamięci Kurde dlaczego??????? Zachowuję sie jak nastolatka a wcale nią nie jestem" nie chce cie martwic ale nastolatki czesciej sa o wiele modrzejsci od tych starszych wiec nie ublizaj im :) to jedno a drugie to to ze głupia jestes

Witam. Powiedz mi, wstajesz rano i o nm myślisz. Ale co myślisz ? A powiedz czego Ty chcesz - chcesz z nim być, do niego wrócić czy żyć dalej i ewentualnie kiedyś szukać kogoś ? Czego pragniesz ? Czego chcesz ?