Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awieuwierowew

Denerwuje mnie u biednych ludzi to

Polecane posty

Gość alez swiatowa baba
a i dodam, mam pralke amica zakupiona w 97 roku i dziala bez zarzutu, nawet zadnej awarii nie bylo

Gość kakenmachen
>>awieuwierowew, spoko... ja ci nie będę mówić nic innego, że np. niemiecka firma Bosch ściśle współpracuje ze słoweńską firmą Gorenje. I tak Gorenje jest droższa od tych innych dziwnych marek, ale jest mnie popularna, choć składa się z zespołów Boscha. Osobiśecie wszystkie sprzęty mam Gorenje (kiedyś, mieszkając w Polsce miałem Bosch) i powiem ci jedną rzecz... od przynajmniej 10 lat, ani jeden sprzęt Gorenje nie zepsuł mi się (ani pralka, ani lodówka, ani zmywarka, ani kuchenka ceramiczna). Dziś kupując sprzęty, należy tylko pogrzebać w necie, jaka firma i co dostarcza dla innej. Firma Bosch jest świetna, zupełnie jak Gorenje, ale... Gorenje jest przynajmniej 70% tańsza ;)

Gość kakenmachen
Chodziło mi, że Gorenje jest droższa nieco od tych dziwnych marek występijących w Polsce (jedna o której pisałaś) ale o wiele tańsza od Boscha... a jest to... to samo ;)

Gość kasia jedna taka
mam nadzieję że pracujesz w niemczech skoro kupujesz ich produkty :O

Gość amalletta
ja akurat mam amice, tez sobie chwalę. Poprzednia praleczka jakiejś tajemniczej marki prała mi 10 lat bez naprawy, po czym zakończyła zywot. Na pralkę 10lat to naprawdę wystarczy. A ponieważ kupowałam pralkę niedawno to robiłam rozeznanie przed zakupem. i wszyscy twierdzą, że nowe boshe, tanie ( bo ich cena jest porównywalna z amicą) to już inna liga niz kiedyś

Gość awieuwierowew
no wiedziałam, nie kupuję polskiej więc jestem zła. Polskie to badziew i wyrzucone pieniądze. Moja rodzina miala i polską lodówkę i pralkę w sumie po 4 latach były do śmieci

Gość awieuwierowew
Dzięki ,poczytam o Gorenje

Gość alez swiatowa baba
a ja sie staram, na ile moge, kupowac polskie rzeczy (czy to sprzety, czy jedzenie) i uwazam ze sa tansze i lepsze

Gość Guru Ruhampsa Jaksra
Wy durrne cipy! Wiadomo,że dorabiacie sobie w reklamie AGD ale won stąd!

Gość amalletta
w sumie po 4 latach były do śmieci masz pechowa rodzinę :D moja lodówka amica od 10 lat nie stwarza żadnych problemów. a teraz jeszcze masz 5 lat gwarancji

Gość jaaz
a ja czekam aż mi się lodówka amica zepsuje na amen i kupię sobie całkiem tanią ariston czarną, bo jest piękna :P

Gość awieuwierowew
Swiatowa baba, ale do daichmana lecisz z wywalonym jęzorem

Gość kakenmachen
>>awieuwierowew, jeśli chcesz pokarzę ci jaką mam wypasioną kuchnię od Gorenje (bez przechwałek)!!! Chodzi tylko o to, że za calutką kuchnię Gorenję zapłaciliśmy z żoną o 70% mniej niż za całą kuchnię Boscha, a jakość i standard jest... TEN SAM :)

Gość kasia taka jedna
po pierwsze sprzętów agd nie wyrzuca sie do śmieci, pod drugie to skoro po 4 latach użytkowania sie nie nadwała to wiesz, świadczy tylko o twojej rodzinie, bo zwierzęta w zoo są lepiej wychowane. A każdy sprzęt teoretycznie można zepsuć już pierwszego dnia jak sie nie umie go obsługiwać, także po 4 latach to nawet dobry wynik.

Gość awieuwierowew
mam dużą rodzinę , i jak widać polskie sprzęty są dla rachitycznych damuś

Gość awieuwierowew
ty przecież wiesz jak zwierzeta w zoo są wychowane bo jesteś jednym z nich. I zejdź z mojej rodziny. Polskie sprzęty to szmelc. Bosh wytrzymał jak widać pranie i po trzy razy na dzień i nic mu nie jest

to jak kto zyje to rowniez kwestia charakteru moj maz bardzo duzo zarabia nie narzekamy na brak pieniedzy a i tak zyjemy normalnie oszczednie nie jestesmy sknerami bron boze ale nie lubie trwonic pieniedzy bo kiedys ich nie mialam i tearz szanuje kazdy grosz bo w zyciu roznie bywa

Gość kakenmachen
>>awieuwierowew... wyobraź sobie że ja i moja żona też mamy dużą rodzinę :) ale Gorenje jest tak samo zarypiste jak Bosch. Prać możesz cały boży dzień. Plus gotować i wstawiać nawet 5 razy dziennie zmywarkę... o ile stać cię na pród, choć ona dużo prądu nie je, bo raptem 2 KW na 2 godziny i przynajmniej naczynia wyparzone i czyściutkie :)

Gość kakenmachen
Sorry za literówki :P

Gość kasia taka jedna
do zoo to ja chodze odwiedzać takich jak ty