Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrea Danese

czy istnieje przyjaźń miedzy mężczyznami?

Polecane posty

Gość Andrea Danese

jak myslicie panie

Gość powiem i już
tak

Między mężczyznami tak. Są bardziej lojalni. Nawet, jeśli dojdzie do spięcia, dadzą sobie po twarzach lub innych częściach ciała a potem pójdą na piwko. Z kobietami jest zupełnie inaczej.

Gość Andrea Danese
czyli mężczyzna na własność mam trochę inne doświadczenia ale ja jestem zza światów

Gość Andrea Danese
po to się ze mna przyjaźnił żeby mi ukochaną odbić co to za przyjaźń huj jebany

Gość Andrea Danese
i tak skurwiel został sam dobrze mu tak

Aaaa, to inna sprawa. Na wojnie i w miłości wszystkie chwyty dozwolone (ironia). W takim razie nie był Twoim przyjacielem. Ale i Twoja kobieta nigdy nią nie była. Przykro mi. To mocny cios stracić na raz dwie bliskie osoby :(

Gość mistrzyni szybkiego lizania
sprawa płci nie odgrywa roli albo jest się szmatą albo człowiekiem

Mistrzyni, właśnie że odgrywa. Kobiety są okrutniejsze, bardziej pamiętliwe. Potrafią czekać wiele lat na zemstę, którą obmyślają w najdrobniejszych szczegółach. Mężczyźni są prości.

Słoneczne ciepło to co piszesz to już inna bajka i pewnie wiele racji masz,chodzi o sam czyn czy fakt istnienia przyjaźni człowiek mający szacunek do siebie i pokorę wobec rzeczy niezrozumiałych przyjaźń potraktuje jako dar człowiek byle jaki czyli niekochany wchodzi w płytkie relacje i dla takiego szmaciska czy męskiego czy damskiego oszukanie osoby która mu ufa jest jak wyciśnięcie pryszcza uczucia należy szanować

"człowiek byle jaki czyli niekochany wchodzi w płytkie relacje i dla takiego szmaciska czy męskiego czy damskiego oszukanie osoby która mu ufa jest jak wyciśnięcie pryszcza" - mocne i BARDZO prawdziwe. Przeżyłam coś takiego ostatnio. Facet (nawet mężczyzną nazwać go nie mogę), ktoś z mojej przeszłości, wycierał sobie gębę słowami "przyjaźń" a po jednym dniu okazało się (czego się spodziewałam), że słowoumilaczem i teoretykiem jest świetnym, gorzej z praktyką. Pogoniłam i zablokowałam wszystkie dojścia do siebie. Dręczył mnie tak przez kilka lat.

Gość Andrea Danese
a można sparzyć się od słonecznego ciepła?

wyjaśnię pojęcie człowieka niekochanego nasze poczucie wartości tworzone jest w pierwszej kolejności przez dom rodzinny później szkoła otoczenie itd ludzie ,którzy nie potrafią zachować reguł np. przyjaźni są skrzywdzeni emocjonalnie przez swoich rodziców w pierwszej kolejności

Gość Andrea Danese
nie wierzę w przyjaźń? nie ma czegoś takiegotylko w przyjaźń polsko radziecką wierzyłem

Gość Andrea DaneseLorena Tavera
i tak wam nie wierzę chce pożyć spokojnie

Gość milosci sie nie wybiera
skoro wkoncu razem byli..trudno...widac tak mialo byc