Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffggggggffffffffffff

gdzie wątek o wczasach w Bułgarii?

Polecane posty

Nie chce mi sie szukać. Własnie wróciłam do domu. Dziś chyba nie zasnę powiem wam. Będę łazić jak wampir o imieniu Jerry po chałupie, ale udowdniłam dziś SAMA SOBIE, że o stała pracę FIZYCZNĄ w ogrodnictwie mogłabym sobie stać wiecie. Oczywiście z pewną gotówką na koncie bo tak jak teraz to nie za bardzo. I powiem wam, że przejechałam się na tej Śmieszce równo. A niech se jedzie do Honolulu na wczasy. Po co była w tym USA? Od niej leci całe USA - przez to jej nie chcą. Malutkie Holenderki przestarszyły się Wielkiej Russiji. I ktoś powie - ruskiego się uczyć tam. A kto wie? Ale przez to wymyśliłam holenderek. A hiszpanek mi powiedzą? Trochę daleko ten hiszpanek. Ale wiecie - z takimi samochodami to jak sie dorobię. To jest firma dla milionerów. Dla Kulczyka ale dla mnie nie i tyle :( I koniec. Myślcie sobie co chcecie. I wiecie ta Agnieszka MŁODA DU...SZA powinna tam wrócić i zapylać holenderski i starczyłoby - w USA była, do biura by mogła być. I koniec. I byłby kontakt z calością, a tak nie. A Ilona? To samo - męża brać i też by mogła do biura iść. Co tam w tym biurze to nie wiem, ale firma jest poważna. Mam takie zdjęcia z Holandii i tam ta firma ma flagi. Nie wiem wiecie - bo się będą czy mogą miec napisy na autach - w Holandii widziałam flagi przy takiej firmie, a jak są flagi to samochody też moga być i tyle. Ja się na tym nie znam i tyle. I koniec. No praca by mi się na pewno podobała, ale radzę temu bratu, żeby zaczął się strzelectwem interesować. Rodzaj Karola Kota - nie, ale nic nie zaszkodzi tak o życie stać. Poza tym tarczę se kupić i pim strzelać - czemu nie, nie? I tyle. No bo co? Na policję też nie moze latać co 5 minut. Ja go rozumiem wiecie, zawsze tam będę o niego stać - co mam robić, no ale... też ta załoga taka - czemu ci Arabowie nie umieją się z tą Holandią dogadać? Jeszcze z Albani jakiejś - tak akurat. Tam chyba jeden holenderek powinien znać. Któregoś mieli wyznaczyć - 1 osoba by im starczyła, reszta polski i tyle. Wiecie żeby to wszystko miało ręce i nogi bo przecież oni są wszyscy tam szaleni. Albo ta Żaklina. No jak z Anglii kwiatki to nie, a jak z Holandii to ktoś holenderek po mnie i tyle. Bo co mnie po mnie? Holenderek i tyle - taka rodzinka, nie mieli się ze mną równać i tyle. Bo czemu ja na chwilkę w Holandii? Bo holenderek - nie chciałam się uczyć, nie pyliło mi sie i koniec. A teraz TO SAMO. I zobaczcie jak oni mnie pociorali - miesiąc pracy i 5 tygodni nic się nie liczy, a pózniej bez sensu i tyle. A w tym Roterdamie NIKT holenderskiego. NIKT. Bez sensu przecież. A ci samobójcy i wszyscy którzy umieją język to niech sami do miasta zwalają i wtedy rady im nikt nie da i tyle. A tak? A jak sklep - choć to bez sensu - no ale to też w miescie bo to się odezwą, a na wsi jak w Polsce kto się odezwie. I wiecie ta firma pierwsza - ło matko - tych trzech by poszło w pomidorki i mają IDEALNIE i tyle. Do Roterdamu tak jak ja. Też się trzeba zgadać w tym domku, ale wiecie może by mieli 1 osoba i by było - 2 pokoje po 2 osoby, a tak na tej wsi - jeszcze w Polsce ze wsi - tyle z tej wsi. Samobójstwo Leppera i tyle :( cdn .

Gość van helsing
kurwa a co z bismarkiem, co z poceniem martwych ? po chuj ci ta bułgaria..

Eee Bismark był pował i tyle. Nie nalezy się tym przejmować - ja mam ojca tam chorego umysłowego, bandytę i to na Bismarka wszystko zwalę i koniec. Otta. A teraz jest ANGELA -niezłe. I co ta Angela zrobiła? Angela otwarla granicę z Polska i tyle. No po co? Może po to po co chciał Bismark i się smieje. Kto wie? No ale... pocenie zmarłych - rzecz prawdziwa. A dziś wiecie jechałam przez las i jakieś zwierzę łaziło, a już było ciemno - niezłe. Zaraz pomyslalam o poceniu się zmarłych. Ale dziś znalazłam fajne arytukuły ciekawe - na rózne tematy. Miałam dziś je wkleic na moje ulubione forum, że nie stoję o biolke po ogrodnictwie, ale nie zdażyłam. Może jeszcze dziś zdąże i tyle. Wiecie - muszę myśleć swoim myśleniem i koniec. Np? Odnośnie pocenia zmarłych znalazłam na onet. pl - świetny portal o dziewczynie z lodu w USA, ktora była jak sopel lodu i się roztopiła i ... zyła wyobraźcie sobie. Wierzycie w to? Nie mogli w to uwierzyć. Nie wiem co o tym sądzić? Ale takie coś znalazłam dzis. Wiecie coś na ten temat?

jeśli chodzi o Bulgarie to po nic mi - masz rację. Wystarczy na nich biografia Karola kota. Na większość zła tego świata wystarczy Kraków wiecie. I tyle wam napisze.

Gość van helsing
karola kota vel lolo benzyna

Jeszcze wam też napiszę, że ta moja średnia to nieżle po ryju dostała tą moją matką jak się kropnęła matematyczka. Ona się w chlewie chyba gdzieś na krowim łańcuchu powiesiła i zrobili wiecie, że raka mózgu miała bo 3 dzieci miała, a to przez moja matkę. Taką miałam mamusię i tyle. Ona tam miała rację w tej szkole. Ta szkoła jest chora umysłowo. Ja miałam iść do technikum ogrodniczego, ale mam matkę chorą umysłowo i nic z tego. No ale wiecie - ona cudem nie do piekła O ILE - dziecko posłać do szkoły, żeby mieszkania siostrom załatwiało? I taki koniec. Siostry nie żywe, 20 samobójców, a dalej? Jeszcze jeden gostek zwariował w pierwszej klasie. Bez sensu wszystko i tyle. A praca? I wiecie - tam wszyscy będą mieć pretensje - kto nie wiedział o tym jak ta szkoła działa to pięknie wyszedł na całości w zyciu. To jest szkoła Darwina jak dla mnie. Po nich można sie powiesić, a ogólnie w życiu po szkole jest najróżniej. Po nich zostaje samobójstwo. Bo wiecie liceum - ale matka powiedziała w domu DOBRE LICEUM to jest - nie to jest melina. Nie miała tak mówić, niech se robi co chce. Po tej szkole nie ma prawa. Radca prawny po tej szkole. Ciekawe czy by przyjęli? Czy z tej szkoły choć 1 radca prawny jest. Sędzia nie. A ta moja klasa też ich skreślam - bo laski z sióstr są wydane i mają dzieci. Koniec. A jeden miał najlepsze oceny w szkole i czemu on nie jest prawnikiem? Bo ja histę straciłam, ale on miał bardzo dobry - no to prawnik po liceum - jakaś polibuda - bez sensu. Tam cała historia leci - taka szkoła kretyńska I NIGDY TEGO NIE ROZUMIAŁAM. Bo wiecie - z historii bardzo dobry mi się należał, żeby nie było, że nie mogę do dziś przeżyć dostateczny z matematyki aczkolwiek wiem, że 4 lata z tą panią i dobry by mi wstawiła. No to bardzo dobry z historii, dobry z tą panią i OD BIEDY mogą być, a tak? I tyle. I mogę mieć dobry z polskiego wtedy i mam świadectwo z paskiem i jeszcze coś sensu to dojeżdżanie a tak? I tyle wam napiszę bo co więcej? :(

Gość van helsing
czy jesteś dziewicą ?

Bo wiecie ze szkoły mogłabym być archeologiem gdybym dostała bdb z historii, ale to było niemożliwie bo ta szkoła stoi na oszustwie historycznym. Coś strasznego. Ja tam byle co słyszałam o tym - ale im leci z tego całe prawo. Przecież to najlepsze prace - zostaje medycyna i tyle. A radca prawny? W ogole - traci się. To są stukoty psychiczne tam i tyle. Po prostu nic z prawa nie pasuje po tej szkole i tyle. Przez historię - przez całą tę szkołe. Dlatego zamknąć to i koniec jak dla mnie. Czy ja mogę być w tym państwie a prawo im leci. Nie przeze mnie. I tyle :(

Gość van helsing
czy jestes dziewicą ?

Wiecie mnie tak szkoda tej nauczycielki, a mnie okłamali że raka dostała, ŻEBY NIE BYŁO NA MNIE. No ale słuchajcie co to za myślenie. Ja powiedziałam - ja chciałam iść do szkoły ogrodniczej Z INTERNATEM, ale poszłam do liceum, żeby mieć pracę i nie obżerać rodziców bez sensu i tyle. I co mi zrobili wszyscy? I tyle. Czy ja miałam rodowód? Jakis tam miałam, ale o to nie stałam. Bo to w ogóle nie działało. Trochę może. Co to za rodowód jak ci go daje ojciec co cie zrobił na kasę. Coś tam działa, ale... wtedy musza być szkoły. I wszystko by grało moim zdaniem. I tak by mi matka rodzinę SWOJĄ dała, a tak nie. Ale tak mam kasę - od matki. Dlatego chyba mogłam tam iść. Ach pomodlę się za tę nauczycielkę. Ona tam miała być dyrektorką, ale nie miała szans z tymi bandytami tam i tyle. Raka dostała - może i miała raka? Sekcję na pewno miała robioną i tak powiedzieli bo w to nikt uwierzyć nie mógł na pewno i tyle :(

Gość van helsing
czy jestes dziewica ?

A co cię to obchodzi! Nie twoja sprawa. Po co ci to wiedzieć? Lepiej się będziesz czuć dzięki temu? Niezłe historie powiem wam. HORRORYCZNE.

Jak chcesz to sobie odpowiedz TAk, a jak chcesz to sobie odpowiedz NIE. Dla mnie to nie jest najważniejsze w zyciu. Są ważniejsze rzeczy i tyle. Aczkolwiek moralnym należy być. Aczkolwiek to nie jest najważniejsze. To jest skomplikowane CZEMU ludzie są moralni. Jedno jest pewno - lesb nie uznaję. Gejów też, ale mogą być tyle ile, ale lesby nie - o lesby się stoi policją i tyle. Geje to chyba straż pożarna choć bo ja wiem...

Gość van helsing
jeżeli nie jestes dziewicą to nie masz uprawnień do pisania na tym forum i niestety trzeba cię będzie utylizować

Patrzcie wyslały mnie lesby do tego starszego i niby go zniszczyć miałam, ale takie niepociumane że jeszcze PRZEZ NIE musiałam mu pomagać, żeby NIE BYŁO NA MNIE. A wiecie - dawać kogoś na zachód żeby w kiciu siedział? Ale pomysł - wart piekła wiekuistego i tyle. Tak jak moja matka - nienawidząc Anglii dziecko z Anglii - po co, nie? Przecież nienawidziła Anglii. Jakie ona miała szanse na Anglię ze swoim charakterem. Zero. Musiałaby być dobrą ogrodniczką. Tylko to jej zostawało. Szkola ogrodnicza. Z zawodu by ją chcieli - tak nie. To zobaczcie jak ona jest pofyrtana - nawet dziecko Z ANGLII nie dała być ogrodnikiem bo SIOSTRY MUSIAŁY MIEC MIESZKANIA. To jaki z niej był pracownik ja sie pytam? Nie wiem. Ale pomysł :(

Gość van helsing
twoja egzekucja planowana jest na sobotę o godzinie 17:18

Wiesz jedyne co można się w zycu zapytać bo to ma sens, a reszta nie. To czy jesteś męzatką i czy masz dzieci. Czy jesteś dziewicą? Nie wiem jaki to ma sens. Moim zdaniem chyba zerowy i tyle :(

czy mam się bac tej gdzoiny? A twoja egzekucja planowana jest jutro na godzinę 12:13. Jak się czujesz?

Albo na godzinę 11:12. Lub godzinę 13:14 i 15:16. Pasuje? :(

Gość van helsing
ja czuję się poprawnie i jestem przygotowany ale ty możesz zacząć się bać bo nie odrobiłas lekcji z samozagłady moja kochana żono barana

Jeszcze zostaje godzina 16:17 No to tak od 12:13 , 13:14, 14:15, 15:16 i 16:17. ? 5 możliwości. A od rana 08:09, 09:10, 10:11, 11:12. ?

Gość van helsing
troche czasu masz ,więc przemyśl sobie wszystko i o 14:27 wypowiedz zaklęcie

Moim męzem jest Stanisław August Poniatowski choć też no cóż.... co by tu napisać ...hmmm... ale mógłby byc. A reszta? Dziś by mógł być jako taki normalny człowiek, ale to niemożliwe. Choć nie za bardzo też. Nie - jednak nie i tyle. Ale duzo go rozumiem choć niektóre rzeczy coś strasznego, ale to cała historia Polski taka - jednak był tym ostatnim królem i tyle. Ale to dziecko diabła to chyba po nim i tyle. Bo wiecie kasa to Stanisław August Poniatowski i ...dziecko diabła. I pasuje do szkoły mojej matki? I tyle. Imię nazwisko jej pasuje do historii Polski - nie pasuje? Pasuje i tyle :(

14:27? A co to jest? A 13:26 może być? 12:25 i 15:28 oraz 16:29. ? :(

Gość van helsing
nadchodzi czas apokalipsy

Czy dziewczyna z lodu nie ma szans?

No on juz nadszedł 2000 lat temu. Co wy na dziewczyne z lodu? chcecie poczytać?

Gość van helsing
z jakiego kurwa lodu !? szelera czy z algidy ?

Zaraz Ci napiszę tylko znajdę mój artykulik. Ale wiecie - w tym wszystkim chodzi tylko o tę moją matkę. Ta matematyczka miała tej naszej klasy nie chcieć. Po prostu jedyny błąd w życiu. Z nas się wszyscy śmiali, ale czy słusznie? i tyle. Jak z tej mojej matki. Jak umarła wiecie to zaplombowali mieszkanie i zaraz zaczęła straszyć bo to wiem. Tam była muza i w ogóle i śmiali się , że ona kurde jak Lenin - po śmierci zaplombowany gabinet ale było słychać kroki i tak dalej. I dziś przeczytałam artykuł, że był bilokacyjny jeszcze przed śmiercią. Mógł być w 2 miejscach - i oni zaczęli wiecie z tej zjawy jej tak sobie pieprzyć i TAK STRACILI Rzym bo tak mieli a tak nie i tyle. I tylko ode mnie mają. Choć nie tylko. Jak ktoś jest dobrym anglikaniniem to wie o co chodzi i tak też jest Rzym. Bo czemu ja Ruska? Z tego i tyle. Bo straszy jak Lenin po śmierci i w zadku ją mieli. Dziecko było w Polsce - mogłam być, co im uczynic mogłam. No a paszport amerykański to wiecie dyra się nie dało. Nie pasowało i tyle. Przez dyrkę , ale już ją mam. Z drożdżówek w pierwszej szkole i tyle. I co poza tym? Niezła mafia i tyle :(

dyra się nie dałA - amerykański pass i koniec. Tak do dziś jest w Anglii. Bo jak jest w Anglii - tak. American passport i możecie być. Bo wiecie wszyscy co ja chcę robić w tym USA z tym amerykańskim paszportem JAK DOSTANĘ GO. No wiecie... wcale nie muszę do USA jechać. Mogę jechac do Anglii - a czemu nie? NIe mogę? I ich straszyć amerykańskim paszportem jak dyrka lesba i tyle. Po co mi USA? Starczy samolot, no nie? I tyle :( W końcu wiecie - mieszkac gdzie mam i tyle.