Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria56999

porzucilam syna

Polecane posty

Gość lamka 2
szczerze powiedziawszy nie rozmawialam z nim o wyjezdzie wczesniej, po prostu wyjechalamz dnia na dzien w zasadzie... - to juz nie mam pytan. A do tych co mowią, ze 22-letni czlowiek nie ma prawa czuc sie porzuconym, to ja Wam uswiadamiam, ze nawet 50-letni i kazdy inny moze sie tak czuc i z tego powodu czuc ogromne rozczarowanie, smutek, bol, a to nie ma nic wspolnego z tym, czy moze juz sobie w zyciu sam poradzic czy nie. Ciesz sie autorko, ze on w ogole chce mniec z Toba kontakt. Po nastepne nadal sie bardziej zastanawiasz nad soba niz nad nim. Zastanowilo Cie to, ze potraktowalas go jakby nie byl wazny w Twoim zyciu, bo nawer wspollokatorowi mowi sie o swoich planach zmiany miejsca zamieszkania, a co jesli Ty synowi nie powiedzialas, to znaczy, ze byl dla Ciebie wmniej wazny niz śmiec w smietniku. I zapewniam Cie, ze tak Twoj dorosly czy nie syn sie poczul.

Gość bibalinna
jeszcze bedzie mnie potrzebowal,wtedy zobaczymy powiedz, ze to podszyw??? bo jesli to autorka, to zal mi tego twojego syna.... jak sie ma taką matkę to juz ci wrogów nie potrzeba :O

Gość maria56999
nie to nie byl podszyw, ja naprawde tak sadze,,

Gość maria56999
sluchajcie, ale nie jestem az taka perfida....dzwonila,m, wysylalam pieniadze...no nie wiem....o co mu chodzi.

Gość maria56999
On nie raz mi powiedzial, ze mnie nie nawidzi, nie cierpi...

Gość nie ma sensu pisać
bo tu nie ma już autorki. PODSZYWY .

Gość lamka 2
Nikomu nie zycze nic zlego, ale kurwa jakby Cie kopnal w dupe i na starosc zostawil sama, to moze bys dopiero cokolwiek zrozumiala. Pomysl jeszcze nad jedna kwestia, moze ktos kiedys Twojemu mezowi uswiadomi, ze jestes kobieta, ktora zostawila wlasne dziecko. Co jak wyciagnie wnioski? Troche wiecej pokory i to Ty powinnas syna przepraszac, a nie go jeszcze szantazowac.

Gość maria56999
autorka wiciaz jest....jestem i czytam

Gość Przyznaj sie co to znaczy
"czasem wysylalam pieniądze" czyli jak często?

Gość maria56999
no czasami, urodziny, swieta....bez przesady byl doroslym chlopem, mial stypendium

Gość bibalinna
maria56999 nie to nie byl podszyw, ja naprawde tak sadze,, jeśli napradę tak sądzisz to dla mnie jasna jest depresja twojego syna... chłopak zrozumiał jakie gówno dostał od matki w opakowaniu na którym napisano "miłość" :O

Gość bibalinna
no czasami, urodziny, swieta....bez przesady byl doroslym chlopem, mial stypendium hm... tak się składa, że wiem na co starczały w tym czasie stypendia - miałam i socjalne i naukowe, a jestem w wieku twojego syna... utrzymanie miał u dziadków, czy żarcie i czynsz musiał z tego zapłacić?

Gość maria56999
utrzymanie mial u dziadkow, za nic nie placil

Gość bibalinna
tyle dobrego... zdajesz sobie sprawę, ze za 15-20 lat to TY bedziesz potrzebowała pomocy, nie on?

Gość maria56999
zdaje, ale mam jeszcze jedno dziecko

Gość maria56999
wiem ale mój facet ma takiego wielkiego kindybała, że wolę jego niż synka bo synek ma małego napleta

Gość maria56999
syn nie potrafił się nigdy z tym pogodzić że mój gach ma większego fleta niż on i że dla mnie to ma znaczenie

Gość ilemożna
to normalne kiedy sa klopoty

Gość żałośni
jesteście...

Gość bibalinna
dzis nie wiesz czy to drugie dziecko będzie akurat tym, które ci pomoże... Moim zdaniem zrobiłaś źle olewając syna, i nswet dziś nie potrafisz wziąć na siebie tej winy tylko unosisz się: jeszcze bedzie mnie potrzebowal,wtedy zobaczymy TO TU ZRANIŁAS JEGO UCZUCIA!!! Powtarzam, ja nie neguję twojego prawa do ułożenia sobie zycia, tylko sposób w jaki wymiksowałaś się ze swojej relacji z synem

Gość bibalinna
jak już tak olałaś syna to trzeba go było olać dosłownie tzn zrobic sobie i jemu przyjemność i wykonać pissing jak już tak lubicie sie kochać

Gość bibalinna
nie wiem jak można się bzykać z własnym dzieckiem... godne napiętnowania

Gość niestety5er65e564e545e45e5e4e
prawda jest taka, że go zostawiłaś, przecież wybrałaś, ze będziesz mieszkac ze swoim "nowym" synem, nie było tak?

Gość bibalinna
a wiesz że pozwalałam mu się spuszczać mi do ust? ale mój obecny facet ma lepszą spermę

Gość bibalinna
podszywie, to co prezentujesz nazywa się kompleksem Edypa i jest dość szeroko opisane przez współczesną psychologię. Niestety nie wiem czy jest uleczalne :P

Gość maria56999
bibalinna myślałam że jesteś normalna a ty takie głupoty wypisujesz

Gość bibalinna
maria56999 a ja myślalam że potrafisz rozróżnić podszywającego się zboka od normalnego rozmówcy :)

Gość maria56999
ale ty nie jesteś normalna

Gość bibalinna
22-latek był za stary do bzykania???? Ty pedofilko!

Gość maria56999
lepszy był jak miał 17 lat, a teraz już mu przeszedł ten fajny wiek i jest za stary