Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Góralka w halce

pijemu... reaktywacja

Polecane posty

no co ty :P:P nie ublizaja:D:D:D Mała, po prostu tak nam słodzi z miłosci do nas:classic_cool: prawda mala :D noo choo co sie tak czaisz:P przeciez nie bedziemy bic :classic_cool: jeszcze!:P:D

ktos mnie ciagnie do łozka :classic_cool: chyba musze uciekac ... ale! obiecuje zagladac czesciej:P jesli ty tez to obiecasz:classic_cool::D:P:P ;)

ależ skąd mała jest kul, to pomarańcza z samej zazdrości nam powiedziała, że zboki jesteśmy :) Ale za to przyprowadziła mnie do właściwej kanjpy :) Dziękuję pomarańczko :)

Bo ta pomarańcza to baardzo kochana jest :D:D mnie tez tu przywlekła, jak Was wygladałam ... to były straszne czasy 😭 :D

jak to co :P:P?? zostawiles nas na tak długo że juz ci nie ufam 😡:P :D Nie, nie koniec swiata, ale :O zapieprz taki że moze mi głowka eksplodowac:O;) ... a miałam juz isc:P:D

Z tym podnieeniem to masz racje :classic_cool: chlop bez zwodu jest nic nie wart:classic_cool::D:P kurrwaaa!!!!! ide juz bo jak sie zaraz nie poloże to juz nawet nie bedzie mi sie oplacac klasc :O🖐️))))

popieprzony Może to była dziewica? I teraz ją spłoszyłaś i co??? :D:D:D:d a co :classic_cool:?? miałes ochote poroochac dziewice:classic_cool:??:D