Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziuziuzizuizu3

WAKACJE Z CHLOPAKIEM - brak kasy

Polecane posty

Gość ziuziuzizuizu3

jestem z moim facetem od roku, on jada u mnie , kapie sie( tylko spi u siebie) ja do niego nie chodze bo mnie nie zaprasza.Jestem studentka pracuje jako kelnerka w wakacje- zarabiam 650 zł mies. z tgo daje te pieniazki mamie zeby sie utrzymac ( mama ma zasilek tylko bo jest chora). On chce jechac na wakacje i karze mi "KOŁOWAC KASE BO NIE JEST MOIM SPONSOREM TYLKO CHLOPAKIEM" nie wiem co o tym myslec ... ja mowie ze nie mam kasy bo utrzymuje dom, On nalega ...

Gość ziuziuzizuizu3
Podkresl ze ja mam 22 lata , On 25 pracuje jako rehabilitant , ma wsałasny gabinet...

Gość Zlewozmywak
On ma racje! Mamy rownouprawnienie. Same tego chcialyscie. Musisz placic za siebie!

Gość ziuziuzizuizu3
Nie zostawie go bo dobrze rucha

Gość dnoooo
kołuj kase, proste -2/10

Gość dziwne, ja
ostatnio bylam z chlopakiem nad morzem. Jedyne na co wydalam kase to bilety zeby tam dojechac bo ja mam wakacje wiec dojezdzalam z naszego rodzinnego miasta a on z miasta, w ktorym pracuje i na jakies jedzenie, ktore kupilam po drodze. On placil za pokoj tam, obiad itd. ja stracilam ok 100 zl a on ok 400

Gość ziuziuzizuizu3
jest mi przykro by byl w tym roku na krecie z rodzicami , ale te wakacje byly zaplanowanie nim mnie poznał wiec nie mialam żalu ze nie pojechalam , zreszta nie bylo by mnie stać.

Gość ziuziuzizuizu3
nie chodzi o to zeby za mnie placil - ale on sie denerwuje ze nie jade. Mam mame na utrzymaniu...

Gość dziwne, ja
to jakis sknerus. jesli by mu zalezalo to by ci jakos pomogl znalezc wyjscie, a nie od razu mowic, ze na neigo nie masz co liczyc

Gość dziwne, ja
i jak przyjdzie nastepny raz na obiad to powiedz zeby dolozys sie bo nie jestes jego sponsorka, kucharka tylko dziewczyna

Gość 6246236326
prostytutki też wołają o kasę!

Gość ziuziuzizuizu3
Kocham go bardzo, przez rok czasu raz zadzwonilam i poprosilam zeby kupil kawe... nigdy on niego grosza nie wyciągłam, nie chodzimy po kinach,basenach na kolacje bo ja nie mam pieniazków... Miesicznie wydaje 300 zł na mamy leki + utrzymanie domu ktory sie prawie sypie... ja chce sie jakoś wykształcic abym mogla pomoc Mamie ! i dbac o nia

Gość dziwne, ja
nie chodzi o wolanie o kase, ale jak mozna sie tak zachowywac. Zrec obiadki za darmo to jest super, ale jak cos trzeba dac od siebie to sory nie jestem twoim sponsorem

Gość LittleMe
Rzuć go i powiedz, żeby się odezwał jak zmądrzeje (ale czy to nastąpi?) On chyba nie wie, że nie wszyscy śpią na kasie.

Gość Kalmna
To jest typowe dla kobiet. Znalezc sobie faceta i zyc na jego koszt.

Gość ziuziuzizuizu3
ale mam go rzucic bo nie chce za mnie zapłacic 400 zł ? bezsens... On wie ze nigdy nie bylam nad polskim morzem nawet, a on zwiedził pół swiata i pokazuje mi tylko zdjęcia

Gość cyki cyki
Weź ty kobieto otrzeźwiej i wyciągnij konstruktywne wnioski, a nie "bo ja go kocham". To później będziesz miała w domu wydatki na Pana Męża, mamę, siebie i utrzymanie domu + pretensje, co juz widać.

Gość ziuziuzizuizu3
DO Kalmna! nie zyje na jego koszt, on jedyna kase jaka traci na mnie to 5 zł pakiet smsów z plusa i paliwo zeby do mnie dojechać a ma całe 2 km , wiec spokojnie moze dojsc na nogach.

Gość LittleMe
Nie, bo nie rozumie, że ktoś może być w trudnej sytuacji materialnej i że nie rozumie że nie wydasz całej kasy na wypad nad morze, bo wtedy mama zostałaby np. bez lekarstw. O to chodzi.

Gość ziuziuzizuizu3
" na podpaski masz,na spodnie masz więc nad morze też znajdziesz" On nie rozumie jak mozna pracować i nie mieć kasy

Gość Kalmna
Wiec ma on bardzo tanie ruchanko. :D

Gość cyki cyki
Ale po co ty go tłumaczysz? :O Dla mnie w zdrowym związku jest tak, że wydatki dzieli się mniej więcej po równo. Ja mam kasę na daną chwilę, to ja zapłacę za obiad. Z kolei później facet zapłaci mi za leki. i nie ma żadnego wyliczania, co, kto i kiedy albo szpanowania wyjazdami. Żenua.

Gość ziuziuzizuizu3
a nie powiem mu ze mam kolezanke ktora pracuje w lumpeksie i tylko dzieki niej mam fajne ubrania za pol darmo... a on twierdzi ze przepierdalam wszystko na ciuchy , zamiast zrobic mu cos dobrego do jedzenia, a jak kiedys wspomnialam zeby mnie zabrał na spacer to powiedział " a ty gdzie mnie zabierzesz?"

Gość LittleMe
Laska nie widzisz że to kawał chama i prostaka?

Gość cyki cyki
Chcesz się tutaj tylko wygadać, prawda? Czy usłyszeć: miłość jest najważniejsza, kochaj go takim, jaki jest? Kobieto, wbij sobie do głowy, że o ile on się zmieni, to na gorsze, a już jak weźmiecie ślub, to wtedy dopiero się zacznie cyrk z kasą.

Gość LittleMe
Obudź się, wszyscy na forum Ci to mówią

Gość błada meryy
ty jesteś studentka buhahahahahahahaha kłamiesz jak chooj bo matury z polskiego w życiu byś nie zdała pustaku :P wal się dzieciaku na skakance:D