Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just12

ile razy może facet po 30-stce?

Polecane posty

Gość just12

jak w temacie, ile razy może facet po 30-stce mieć orgazm? ile stosunków w ciągu jakiegoś czasu? mój mąż, lat 33, raz na noc i nie co noc - to dla mnie za mało ;( ale on mówi, że nie ma siły na więcej, fakt dużo pracuje ale ja czasami mam naprawdę ochotę na więcej i jestem od niego sporo młodsza.. ile wasi faceci mogą, ile stosunków w ciągu jednej nocy? szczerze

wszystko zależy od modelu niektóre modele mogą więcej inne mniej to jak z samochodami maluchem za wiele nie zawojujesz ferrari już więcej :D

Każdy jest inny. Mój mąż też dużo pracuje, ale i dużo może, co nie znaczy, że kochamy się obowiązkowo codziennie. Wszystko zależy od kilku czynników. Między nami też jest duża różnica, bliżej mu do 40 niż do 30 :)

Gość fotel
znajdź sobie kochanka i nudź.

Gość just12
kochanek odpadam kocham zbyt mocno męża ;)

Gość just12
no własnie ostatnio jest tylko praca, praca, a ja ? zawsze na szarym końcu, a przecież jesteśmy dopiero po kilu latach małżeństwa, nawet dzieci jeszcze nie mamy..;( on tylko powtarza że kiedyś to nadrobimy , ąe teraz wazna jest kasa, ale ja pytam kiedy to kiedyś nadejdzie? na emeryturze?

Gość just12
hm, co zrobić życie, ale mnie to boli bo czasami mi się wydaje, że już go nie pociągam fizycznie, ja się staram, seksi wyglądać, kręce się koło niego, a on tylko przepraszam jestem zmęczony...

Gość niekonieczny
12 latki spać, a nie takie pytania zadawać :P

myslalam podobnie :) ze juz mnie nie kocha , nie pożąda itd. dlugo rozmawialismy na ten temat. powiedzial ze moje podejrzenia sa mylne. kocha i pozada, ale pracuje po 12 godz. bardzo ciezko i nie ma sily. pogodzilam sie z tym :)

Gość a co ja mam powiedziec
moj jest starszy od emnie 9 lat i jest po 30-stce,kochamy sie tylko w weekendy i raz na noc !!! poniewaz to moj pierwszy partner zastanawialam sie czy tak wszyscy faceci maja czy to ja mam jakies nie normalne potrzeby :P

ja ma 27 on 30 od zawsze mialam wieksze potrzeby :P sex w weekend. najczesciej w sobote bo w piatek jest jeszcze zmeczony- wiadomo po pracy. powiedzialam mu ze jesli nie ma ochoty na sex to chociaz niech mnie czesciej caluje i przytula zebym wiedziala ze go podniecam itd. i fakt robi to bardzo namietnie. w taki wlasnie sposob zalatwilismy ten problem :) akceptuje to bo nie mam wyjscia. za bardzo go kocham zeby odejsc i to tylko dlatego ze nie mam sex'u na zawolanie.

Gość ilonka1185
moj ma 25 lat a bzyka jak by mial 40 co sie dzieje z tymi facetami i jak tu pozniej nie szukac sobie kochanka

Gość ilonka1185
pracuje po 13 godzin dziennie ale ja tez pracuje a na seks zawsze mam ochote

Gość ilonka1185
problemow niema a ja chce sie czasami dobrze pobzykac a on tylko po bozemu od tylu i finito

Gość Lguna Beach
kazdy facet chciałby tylko od tyłu i na tym koniec

Gość a co ja mam powiedziec
moj jeszcze woli jak ja jestem na gorze bo widocznie jemu sie nie chce ruszac haha

Gość Władysława1976
Mój jest po 30-tce ale na sex nie narzekam:D Muszę jeszcze wyszczególnić fakt,że właśnie po 30- tce nasz stosunek trwa o wiele dłużej.To czasem ja pierwsza wysiadam a mąż mógł by jeszcze:)I to on urozmaica nasze zabawy.Zaskakuje mnie coraz bardziej...Oj popęd seksualny mógłby pozazdrościć mu niejeden o wiele młodszy:D

Gość bfvtgrdcexs
Boże ludziom to tylko bzykanie w głowie. Raz dziennie nie wystarcza??? Jak zwierzęta trzaeba się ciągle bzykać?? szok :o

Gość zakazana piosenka
Sąsiadka skarżyła mi się....................ten Jej uwielbia gapić się w TV (najczęściej wiadomości ) i wtedy Ją bzyka................masakra....

Musisz byc wyrozumiala,maz to nie mechanizm do "stawania i zaspokajania"... Ma prawo nie miec ochoty... a to nie znaczy ze Cie nie kocha. Jesli np czujesz sie "niezaspokojona"moze kup sobie wibrator--po to sa tego typu zabawki by z nich korzystac.

Hmm... I tak nie uwierzycie, a my sobie we dwoje z tego żartujemy znając się od 2 m-cy.... w poprzedni weekend z krótkimi przerwami, kochaliśmy się przez prawie 9 godzin... Efekt uboczny - poobcierane kolana i łokcie od pościeli :)