Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotkaFilemonkaaa

BRZYDKIE,GRUBSZE KOBIETY SĄ NIEMIŁE DLA TYCH ŁADNIEJSZYCH OD SIEBIE

Polecane posty

Gość KotkaFilemonkaaa

Nie wiem co nimi kieruje ale już nieraz spotkałam się z czymś takim,że jest np.kobitka po30tce przy sobie, niezbyt ładna z twarzy i atakuje młodsza , szczuplejszą, jeżeli nie wprost to przynajmniej ją obgaduje...

Gość Madmłazell26
ja osobiście tego doswiadczam- szczególnie te pseudo "naturalne" o czarnych włosach nie lubia łądnych blondynek, mam to na codzień :)

Gość KotkaFilemonkaaa
up

Gość KotkaFilemonkaaa
up

Gość KotkaFilemonkaaa
Donato ale to prawda jest 🖐️

tak już niestety jest pomiędzy kobietami, że zawsze będą się nawzajem krytykować. W każdym razie: grubsze, nie oznacze brzydsze chudsze również atakują te grubsze i sa to chyba nawet ataki częstsze.

Gość młodablondynka...
grube zgorzkniałe krówska chciały by same być szczupłymi ślicznymi dziewczynami ale nie są i muszą się z tym pogodzić:)

Gość KotkaFilemonkaaa
no nie chodzi tyle o to czy ktoś szczupły jest czy gruby-ale o to czy dobrze wygląda:)

Gość KotkaFilemonkaaa
np.atakuja nawet za to,że ktoś jest opalony albo zrobił sobie manicure- tak normalnie w towarzystwie baby-sępy

Gość KotkaFilemonkaaa
do tej powyżej- i owszem bywa tak-własnie w towarzystwie,że jak jedna wygląda lepiej od drugiej to atakują 🖐️

Gość hdjcLK
ja nie wiem czym wy sie przejmujecie po mnie spływa co kto mówi na moj temat, zwłaszcza jesli to są osoby których nie znam albo nie lubię, niech sobie mówią co chcą, nie wiem jaki macie problem, naprawde was to tak boli? :O

Gość megaZdzira
Co wy gadacie? Ja jestem stara, gruba i nie za ładna, ale uwielbiam młode , zgrabne dziewczyny. Mam dla nich sporo ciepłych uczuć. Najbardziej lubię drobne brunetki, tzn. niższe ode mnie - mniej niż 170. Ale blondynki też czasem są zachwycające.

Gość Zazdrosne wieszaki!
Ja akurat zdecydowanie czesciej mialam do czynienia z sytuacjami, kiedy to te niby ladne, zgrabne atakowaly brzydsze, grubsze. Ale takie zachowanie dowodzi o niskim poczuciu wlasnej wartosci, braku pewnosci siebie i tepocie tych osob!

Gość wy tez bedziecie...
stare i brzydkie, i to szybciej niz wam sie wydaje ;)