Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwiona

mam 25 lat i nie uprawialam seksu

Polecane posty

Gość ja jestem kobietą i
dziwna to bardzo smutne co mówisz...myśle, ze warto zgłosić się do specjalisty ktory pomoże Ci zaufać

Przepraszam nie wiedziałem... na pewno wiele to Ciebie kosztuje myśleć o tym co nieuniknione... ale skoro tego pragniesz.... może nieco dłuższa droga przed Tobą.

Gość zwiona
ja mam figure modelki ale co z tego... w sumie to sie przekonalam do swojego wygladu dopiero niedawno majac 24 i moze dlatego to wszystko u mnie takie opoznione... wczesniej bylam bardzo zakompleksiona i sadzilam ze nie moge sie podobac.... wogole nie chcialam wychodzic... zamykalam sie w domu... teraz jak patrze na swoje zdjecia z wczesniejszych lat to mysle jaka ladna bylam i dlaczego tak myslalam... starcilam kawaal zycia przez to wszystko a teraz to juz raczej sie starzeje ...

Gość ja jestem kobietą i
Robert jesteś pewien, że to tylko kwestia czasu? skąd to wiesz chciałabym żeby był czuły , dekliakny ale też męski, zdecydowany

Gość dziwna dziewucha
Robert nie przepraszaj:( nie ty powienienes mnie przepraszac tylko tamten czlowiek. ja nie moge isc do specjalisty - bo rozpetalabym pieklo musialabym powiedziec rodzicom:( nie umalabym o tym rozmawiac.

Gość ja jestem kobietą i
zwiona, a Ty masz jakieś związki za sobą przeżycia typu pocałunki, chodzenie za rękę?

Gość zwiona
nic zero.... kompletne zero

Gość zwiona
ciezki ze mnie przypadek... to wszystko przez to co mam w glowie...

Gość elfica32
też mam ten problem... mam 24 lata i jeszcze tego nigdy nie robiłam, chłopaka też nigdy nie miałam, bo jestem brzydka. Chyba już nawet się przyzwyczaiłam do tego, że zawsze juz tak będzie i będę sama.

Gość dziwna dziewucha
zwiona nie przejmuj sie ja tez nic - zero. Ostatnio sie przelamalam troche i spotkalam sie trzy razy z jednym facetem. Ale niestety okazal sie dupkiem. Zapytal czysto teoretycznie ile czasu bym czekala z seksem, czy to nie dzwine ze na 3 spotkaniu o seks pyta? balwan- jak powiedzialam ze dla mnie seks nie jest najwazniejszy i ze potrzeba najpierw zdobyc czyjes zaufanie zaprzyjaznic sie i to dlugo potrwa powiedzial ze jestem chyba nienormalna

dziwna.... takich trzeba odrzucać, bo... pierwszy raz dla kobiety to ma być coś cudownego, a facet powinien wiedzieć jak to zrobić, a nie być dupkiem

Gość zwiona
mam jakies takie urojenia na punkcie swojego wygladu.. ale powiem ze juz jest lepiej niz bylo kiedys

Gość dziwna dziewucha
Wiem dogadałam mu - nazwal mnie zakonnicą. No to wstalam od stolika i powiedzialam ze ide się za niego w takim razie pomodlić. I tyle sie widzieliśmy. Elfica glowa do gory, na pewno źle się oceniasz- każda kobieta jest ladna:). ja chudą pieknoscia tez nie jestem.

Gość dziwna dziewucha
Nie aż tak bardzo. Jeśli już to zrobie to z kimś kogo bedę pewna i komu będę ufać.

Gość ja jestem kobietą i
wiecie ja też wiele lat nie byłam blisko faceta moje doświadczenia to pocałunki z jednym za czasów bycia nastolatka ostatnio w wieku 16 lat byłam całowana i przytulana potem mi odbiło w wieku 19 zaczełam się izolować i tak do spotkania T, poznałam go 1,5 roku temu i to z nim zaczełam na nowo odkrywać przyjemność bliskości choć też nigdy nie byłam w związku

Gość mily gostek
hej dziewczyna, nie załamujcie się. Nie ma brzydkich dziewczyn. To tylko kwestia spojrzenia na sprawę, wszystko w życiu jest względne.

Gość dziwna dziewucha
Wstydzilabym sie przyznac facetowi do tego ze jeszcze z nikim nie spalam a do powodow tej sytuacji jeszcze bardziej. Nawet sobie zartowalam z przyjacioką ze jak bede kiedys przekazywac jakiemus mezczyznie ze jeszcze tego nie robilam tozabiore ze soba sole trzeźwiące zeby go ocucić jak mi zemdleje:)

Gość ja jestem kobietą i
może jestem jakimś żartem Pana Boga;-)

Gość ja jestem kobietą i
trudno powiedzieć wiesz, może natretne myśli nie dają mi możliwości by w pełni oddać się pożadaniu to trochę studzi

Gość dziwna dziewucha
ja jestem...... a on wie ze jestes dziewicą?

W Waszym wieku wiecie już co to pożądanie i ... jeśli go nie będzie to marne szanse na to byście przeżyły wspaniałe chwile, tak naprawdę tylko wtedy kobieta potrafi zrozumieć te gorsze doznania i zaakceptować całość.

Gość ja jestem kobietą i
dziwna, nie wie i chyba raczej mu tego nie powiem jest szansa że się nie zorientuje;-)

Gość ja jestem kobietą i
hmmm...możliwe że się domyśla po wszytskich mich unikach