Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jak i gdzie poznać mężczyznę marzeń?

Polecane posty

Gość klinkier
też tak myślę jak Przemierzam albo fiku bedzie mieszkać w wypasionej willi z basenem i maz bedzie nosil ja na rekach, albo bedzie klepać biedę z jakimś artystą muzykiem czy malarzem, ale w każdym razie bedzie szczesliwa i wesoła :-)

Gość hjnoi
Przecież fiku nie na daję się żon, chyba ocipieliście Po co mi żona która nic by nie odpowiadało a ja nigdy bym niespełnil jej oczekiwań Cenie sobie spokój i ochronę zdrowia psychicznego :) Ważniejsze to niż moczenie, dojrzałem do tego

Gość klinkier
całkiem do rzeczy wymagania i takiego ci życzę, w odpowiednim czasie sie znajdzie, zapisz sie do jakiegos wolontariatu- schronisko dla zwierzat albo hospicjum, tam sa mądrzy chlopacy.

Gość mister_10
fiku mikuuu tyko jedno pytanie, Co ty masz do zaoferowania, wymagac można ale trzeba też miec co dac w zamian. Czuły inteligenty, przystojny, wyksztalocny, atrakcyjny OK a ty kotre masz z tych cech ? wszystkie ? Czesto ktoś szukał super partnera ale sam super nie jest, wtedy troche przecenia swoje szanse i ja cenie siebie i zne wezme sie za pierwsza lepsza, mam nadzieje ze nie jest tak w twoim przypadku. Pozdrawaim

Gość czyżby fiku mikuuu
nie przymknie, ale życze jej powodzenia, niech znajdzie swojego ksiecia, gdyby nie znalazła, to zawsze może poszukac kogoś na forum :D

Gość watpie jesli w wieku 21 lat
ma takie glupie wymagania to raczej nie zakocha sie w pierwszym lepszy :D

fiku mikuuu jak i gdzie poznać mężczyznę marzeń? póki co zdaję się na los na szczęście los bywa czasem okrutny - przeznaczenie też....:P

Gość czyżby fiku mikuuu
ooo no i się wydało PPL dostała od rodziców wszystkie pozytywne geny, dla Fikulińskiej zostały te kiepskie. PPL jesteś wolna?

Gość hjnoi
PPL do czasu :) Fiku można zawrócić w głowie i pewno miał bym większe szanse w cztery oczy , zauroczyła by się i nic by jej nie przeszkadzało, dlatego wyszedł by z tego najwyżej fajny romans Rozczeniowa postawa by powróciła prędzej czy później

Gość podejrzewam ze autorka jest
pasztetem ktora ma o sobie duze mniemanie , znam mnostwo takich lasek ktore maja ogromna liste wymagan ale nic w zamian 🖐️

Marzycielkom łatwo przychodzi przymykanie oczu na drobne rzeczy :) Mam 22 lata! :D Dziękuję że mnei odmładzacie, ale nie trzeba, dobrze sie trzymam na swoje lata :D

Gość mega_podrywacz
opowiedz Tą swoją bajkę

Gość czyżby fiku mikuuu
odmładzania będziesz potrzebowała za 10 lat, na razie zapoznaj mnie z PPL, jako szwagier będe Ci kłamał na temat Twojego wieku i wyglądu :D

Gość klinkier
a ludziska jak zwykle zawistne widzą kogoś wesolego, zadowolonego, miłego to najchętniej by w ziemię wdeptali i wszystkie nieszczescia na głowę ściągnęli dziewczynie, której zazdroszczą pogody ducha co za żalosne buractwo

fiku mikuuu jest "średnia" czyli :P za dobra dla tych , którzy ją chcą - za słaba na tych , których sama chce...:classic_cool:

Gość fiku nie ladnie jechac jest
na multi koncie mama ci nie mowila?

Gość czyżby fiku mikuuu
PPL, za późno ja już wszystko wiem, jedynie chciałem, żeby Fikumilska nas zapoznała, ale może sie i bez niej obejdzie, miło mi, a cała przyjemność po naszej stronie :D

Gość hjnoi
Ale fiku może być nawet przepiękną dziewczyną. Ale co może jeszcze zaoferować poza wyglądem ? Ja niczego tu nie widzę, strasznie drażniąca jest taka dziewczyna z charakterem jak fiku. Moja droga, wykrzykujesz tylko, obrażasz, oceniasz,wymagasdz a kto Ci dał takie prawo? to nie konkurs piękności a ty nie jesteś panią z jury

Gość czyżby fiku mikuuu
PPL, ty chyba sama kiedyś szukałaś i jak? [mam nadzieje, że nikogo nie znalazłaś], jeszcze ;)