Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jak i gdzie poznać mężczyznę marzeń?

Polecane posty

Gość hjnoi
Problem w tym PrzemierzamPolaLasy że ona zdąży zauważyć tego fajnego faceta obok siebie ;)

Gość PPL a Ty to niedaleko
od fiku mikuuu

Gość a cos ty myslala ze dzieckiem
bedziesz? :D:D "dorosnąć według niektórych znaczy zrezygnowac z marzeń i ideałów i zostać zwykłym zjadaczem chleba" Bo tak sie konczy okres dzicinstwa trzeba byc realnie 🖐️

fiku - a Ty jakie pieczywo jadasz? Posmarowalas kiedys? A jak juz masz okazje ... to duzo pieprzysz? ;)

Gość klinkier
fikuu jest fajna i ma dystans do siebie i całej tej k a f e t e r i i-menażaerii ;-) mam nadzieję, że ma ! a gdzie próbowałaś szukać ?

Gość czyżby fiku mikuuu
fiku mikuuu uważasz się za tak wyjątkową, inną niż reszta ludzi?

Gość hjnoi
ja ją już za taką uważam

jestem zwyczajna, ale sama o sobie stanowię, nie pozwalam by inni mówili mi kim jestem i co jest dla mnie dobre, to mnie wyróżnia :)

Gość hjnoi
ale w tej swojej wyjątkowości zostanie sama, każdy ją oleje, reszta będzie adorować. A jej książe będzie trzymać za rękę inną...

"Bo tak sie konczy okres dzicinstwa trzeba byc realnie " Ja chcę całe życie żyć nierealnie w pewnym stopniu :) "fiku - a Ty jakie pieczywo jadasz? Posmarowalas kiedys? A jak juz masz okazje ... to duzo pieprzysz? " lubię pikantne ... potrawy :)

Gość czasem dobrze jest
kogos posluchac, chyba ze masz zamiar zyc na bezludnej wyspie, ale tam trzeba byc pokornym wobec natury:)

Gość skoro jestes zwyczajna
to z jakiej racji chcesz ksiecia? :classic_cool: to sie dziewcze kloci i to bardzo

Gość hjnoi
A co to znaczy samotnej kobiecie na bezludnej wyspie być pokornym wobec natury ? chyba nie chodzi o tubylców :P

Gość hjnoi
a ja myślę, że nocami płaczesz w poduszkę że jesteś sama :)

Gość klinkier
no to jak, gdzie szukałaś ?

nie płaczę :) ale owszem czasem jest mi żal że mnie coś omija :) alew na siłę tego nie sprowadzę ( odpowidneigo towarzysza)

Gość silna z zewnatrz cienka wewna
trza :classic_cool:

Gość hjnoi
a w jakim miescie studiujesz, żebym cie nie spotkał przypadkiem :P

fiku - serio? Ja w nocy zakladam troche bardziej skapy stroj, skacze po dachach ... a'la Catwoman. Ale do ksiezyca nie miaucze!

Gość klinkier
a jakie masz wymagania, bo nie chce mi sie czytac calego tematu, ten temat to wielki przebój dziś na forum ;-)

Gość hjnoi
a jeszcze mnie obrażała że jej go rozbujałem :P

Gość korneliuszka
Dla tych, którzy z uwodzeniem mają sporo problemów i chcą nieco polepszyć swoje relacje z płcią przeciwną polecam kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Moim zdaniem jest to szkoła godna polecenia, sama byłam u nich na szkoleniu i szczerze polecam :) prowadzący zajęcia są bardzo profesjonalni, wiedzą w jaki sposób podejść do uczestników. Ja jestem bardzo zadowolona ze szkolenia, mam o nich bardzo dobrą opinię i mogłabym im dać wysoką ocenę ;) bardzo mi pomogli w końcu wiem co robić, aby mężczyźni zwracali na mnie uwagę ;)

Do takich jak Fiku nie ustawia się kolejka, przyjdzie czas, to znajdzie sie odpowiedni księciunio:) i będą żyli razem długo i szczęśliwie.... Czekam na reakcje, ahahahahaha;).

Gość hjnoi
wymagania ma w stopce, ale zapomianała dodać że to tylko 30% Ja np nie sprawdziłem się, bo raz pisałem za długo, a raz za krótko, a potem nie zroumiałem aluzji i jestem głupi, NEXT. Ja kocham takie kobieta :) Szczególnie jak inną w tym czasie masuje po plecach a ona mruczy :)

Gość takie idealnie sie nadaja
na zone a na kochanke raczej inny typ 🖐️