Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jak i gdzie poznać mężczyznę marzeń?

Polecane posty

Gość czyżby fiku mikuuu
jak mnie mu przedstawicie i powiecie gdzie poznałyście, na pewno nie bedzie miał Wam za złe ;)

Gość hjnoi
PPL a ty masz faceta, serio pytam Przy najmniej byś powiedziała siostrze jak ma szukać :P

Gość mister_10
fiku mikuuu ile ty masz wogole lat ? bo z twoich refleksji na temat zycia wynika że chyba niewiele, małe doświadczenie zyciowe, a tówj romantyzm połączony z naiwną marzycielksą postawą śwaadczy o tym że fruwasz w obłokach. Wiesz co rozczaruje cię, prawie każdy młody człowiek mysli że jest wyjątkowy a reszta to plebs i szara masa, dopiero z upływem lat uzmysławiamy sobie że jesteśmy nikim szczególnym wyjątkowym, ze tworzymy tą szarą masę wyjątkowy to był F.Chopin, Karol Wojtyła, Gandhi, i żaden nich nie uważał się za kogos wyjątkowego, przede wszystkim skromnośc to prawdziwa cnota człowieka. Jak człowiek jest juz dorosłym powinniem skonczyc z postawą egocentryczną i bardziej skupic na tym co jest na zewnatrz i z tego czerpac przyjemnośc. Jak założysz rodzinę będziesz miala dzieci wtedy dopadnie cie proza yzcia i skonczy się bujanie w obłokach, lepij już zejdz na ziemie bo pozniej może być za pozno

revilver --> nie spotykam nawet takich, których bym chciała wychodzi na to samo , ale tacy to rarytas - jeden na tysiąc (los , moneta, toto-lotek...) ;)

Gość hjnoi
revilver --> nie spotykam nawet takich, których bym chciała dziewczyno zapomniij nie ma takich, został Ci albo celibat albo zostań lesbijką.

fiku - jak tak mozesz? Okrutna jestes? Jak on sie teraz czuje? Nieladnie, ze tak ranisz uczucia innych! ;)

Gość hjnoi
Demorai, się nie martw znajde pocieszenie w ramionach innej kobiety :P Jestem wrednym skurwysynem :P

hjnoi - e, to pewnie na to liczysz! :P fiku Cie bedzie obrazala ... na tyle, na ile potrafi ... innej kobiecie bedzie Cie zal ... i zostaniesz przyjety w jej ramiona ... niecny plan ;)

Przykro mi, ale zbytnio się nie wyróżniasz, za to jesteś egoistką zapatrzoną w siebie. Pokora też wydaję się Tobie obca.

Gość hjnoi
fiku ja wiem że do Ciebie nie pasuje :)

revolver liczę na farta a nie lepiej "strzał w dychę" ? ale trzeba próbować strzelać , by trafić, a nie tylko liczyć by zostać trafioną...;) poza tym pomyśl sobie , że większość kobiet liczy na to samo , co Ty - spójrz jaka będzie kolejka do tego "farta".....komu wtedy będzie pisany ?:P

Gość czyżby fiku mikuuu
fiku mikuuu to fajna dziewczyna, odwalcie sie od niej, musi liznąć życia i takie tam, ale PPL niby jej siostra mniaaaam, szkoda, że nie chce mnie bliżej poznać :(

fiku mikuuu Z tego co piszesz, Ty pewnie tego nie widzisz, ale wzajemnie się wykluczasz. Nie masz szans z takim podejściem jak obecnie.

"Przykro mi, ale zbytnio się nie wyróżniasz, za to jesteś egoistką zapatrzoną w siebie. Pokora też wydaję się Tobie obca." Ja Fiku znam od dziecka, więc mogę powiedzieć, że nie jest wyniosła, ona po prostu nie jest fałszywie skromna:).

Gość hjnoi
DeMorai nie o to chodzi, ale taka dzika satysfakcja jak inna kobieta rozpływa sie przy Tobie, a taka fiku miku dalej sobie czeka Droga fiku miku nie pasujemy do siebie bo ja cenie sobie spokój :) Nawet bardziej niż uciechy cielesne.

Mam jedną wielką wadę - jestem strasznie dumna To ma swoje dobre i złe strony. dumę chowa się do kieszeni na początek gry - nie odkrywa się od razu wszystkich kart

Gość hjnoi
"Dopiero niedawno zaczęłam się otwierać na świat " Widać to fiku :)