Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracująca kobieta

Ile zarabia kobieta - matka?

Polecane posty

Gość ciotkaf
:D Buuu, straszę!!!

Gość anexxis
ja chciałabym się dowiedzieć jak zarabiać z necie, ale tak naprawdę, nie interesuje mnie klikanie w reklamy ani MLM. Mysza ja Ciebie nie znam, Ty mnie też nie - podziel się wiedzą co?

tylko ze internet jest tylko jeden :> a tak serio jak chcesz zarabiac to odezwij sie do mnie na gg, jest w blogu

Gość tikal
27lat, informatyk, ok. 5tys netto

do do asiamt no to dałaś po garach myślisz, że mam jakieś szczególne wykształcenie i zarobki? co Cię tak boli? trzeba było się uczyć, a nie teraz głupoty wypisywać na kafe widzę, że nie bardzo wiesz z czym się wiąże zawód prawnika, bo nie za bardzo dokształcona jesteś koleżanko a te moje zarobko to tylko podstawa, dochodzą jeszcze inne premie nagrody itd., ale w to już rzeczywiście Ci trudno uwierzyć, bo nie masz pojęcia o życiu i pracy miernoto przepraszam całą reszte miłych Pań, ale nic juz nie można napisać, bo serce boli kogoś tam, najlepiej jak się bidę klepie, to wtedy Ci współczują i cieszą, że jest Ci gorzej niż innym - super

Gość Sabaczka29
asiamt,dzieciak ogarniety? obiad wstawilas?bo chyba nikt przy zdrowych zmysłach kobieto nie uwierzy, ze ty gdziekolwiek pracujesz! Sa granice wciskania ciemnoty:O A z poziomem jaki reprezentujesz to co najwyzej na kase w markecie bys sie nadawała.

Gość Sabaczka29
masz ponad 1600 postow na kafe:O zalosne jest twoje zycie kobieto,zalosne:D

Gość jestem w twoim wieku
rowniez pracuje w marketingu, ale mieszkam zagranica, wiec nie napisze ci, bo wiadomo, ze tu jest inaczej.

Gość Pomidorek koktajlowy...
29 lat, 1 dziecko, branza farmaceutyczna, miesiecznie ok 7tys

netto

Gość mondeo mo
Kolejny topik, gdzie srednia zarobkow to 5-10 tysiecy:D taaaaa:D:D piszcie dalej,piszcie:D jest sie z czego pośmiac:D ps. taka elita finansowa,fiu fiu a na forum dla ograniczonych mamusiek przesiaduje:D

Gość a Ty myslisz, że..
te 5, 7 tys to sa duze zarobki? mako boska to Ty chyba naprawde nie wiesz ile ludzie zarabiają, gdzie mieszkaja i jakimi samochodami za 500tys jezdzą. 5 tys to oni w sklepie z ciuchami zostawiaja

dzieciak jest pod świetną opieką, a obiad już dawno gotowy - zadowolona? nie mam zamiaru sie tłumaczyć i mam twoje posty gdzieś zazdrośnico (nie wiem czego zresztą)

Gość mondeo mo
jasne, jasne:D i wszystkie te bogate damesy siedza na kafe:D:D wiem jakie sa zarobki w Polsce,wiem jaka jest srednia krajowa:D ale nie uwierze, ze na forum gdzie w co drugim topiku pisze sie o zapomogach z mopsu i innych zasilkach, nagle na innym topiku te same idiotki zarabiaja po 5 tysiecy:D:D

i 4500 to dużo? mam zamiar zmienić prace i zarabiać jeszcze więcej, tylko trzeba trochę pomysleć i troche sie uczyć

Gość mondeo mo
twierdzisz,ze ludzie ktorzy zarabiaja 1500 sie nie uczyli??? co za bezczelna ignorantka z ciebie:O wez sie moze do roboty bo ci szefuncio te 4,5 zredukuje do 1000 i sie zaplaczesz:D

Gość wrrrrrr!
idiotki? może Ty :) nie uczyłaś się więc teraz zazdrościsz. 5tys. to nie jakaś kwota z kosmosu . Jestem SSR , asystentem na pewnej uczelni i 5 tys. to zarabiałam przed 30stką teraz spokojnie ponad 6 tys ( netto). A Ty miernoto zastanów się zanim zaczniesz kogoś obrażać. ps. mam 2 córki

Asiamt, faktycznie Twoj tekst o tym,ze trzeba sie było uczyc jest nieco nie na miejscu. I dla Twojej wiadomosci, tak-4500 to duzo, pracuje w HR, znam zarobki pracownikow w mojej firmie-duzej,miedzynarodowej firmie produkcyjnej.Nie pisz dyrdymałów i nie sugeruj, ze tak sie zarabia wszedzie:O

mondeo nie obrażaj sie ja wcale nie twierdzę, że się nie douczyli, tylko piszę co w swoim przypadku mam zamiar zrobic, mozę to tylko tak dziwnie zabrzmiało

Gość wrrrrrr!
haha i jeszcze przesiaduje w godzinach pracy SR na koszt zacnych obywateli :)

A co do zarobkow podawanych na kafe...-litosci,nie pierwszy to topik gdzie pojawiaja sie kwoty wlasnie z kosmosu. Jestem z wykształcenia socjologiem,znam statystyki płacowe w Polsce, fakt,sa branze gdzie zarabia sie duze pieniadze, ale znajcie umiar:O

hahha no wlasnie ciekawe skad przekonanie ze 3-4-5 tys to jest wysoki zarobek D: to jest kropla w morzu potrzeb majac dziecko, a mops? no coz skoro mops gra nie fair w stosunku do obywateli to obywatele tez :d to ile sie zarabia faktycznie nie musi rownac sie dokumentom dla mops :D:D

Gość piekna dama tanczy sama
oho,odezwala sie mysza,ktora jeszcze nie tak dawno siedzialana garnuszku katowickiego mopsu:O mysza,idz juz, bo z toba o pieniadzach gadac to tak jak ze ze slepym o kolorach

Sweet no pewnie, ze nie zarabia sie tak wszędzie, ale boże czy ja musze pisać, że można tyle zarobić i to wcale nie jest dla mnie dużo, bo spora częśc moich znajomych zarabia o wiele więcej ja narazie pracuję tu gdzie pracuję w Warszawie i wierz mi to wcale nie jest dużo to co zarabiam, przynajmniej dla mnnie i zamierzam zmienić to wkrótce, ale niektórym osobom nie pasuje zupełnie to co piszę i po co wogóle napisałam o wykształceniu i zarobkach najlepiej jak sie siedzi cicho i ma wszystkie info dla siebie, bo później jest jak jest

SweetRose tez jestem socjologiemk ktory wylądowal w branzy farmaceutycznej - przedstawiciel firmy farmaceutycznej :) i powinnas wiedziec ze Polske charakteryzuja skrajnosci z jednej strony biedota, z drugiej bardzo wysokie zarobki z ekstra domami. Wsyatrczy zapoznac sie z diagnoza spoleczna 2010 i zobaczyc co tam jest.

Myszza, ty mylisz pojecia.Bo przekonanie o tym ,jaka kwota jest "duzymi pieniędzmi" jest subiektywne.Ale srednia krajowa juz subiektywna nie jest i nie zalezy od tego co ty uznajesz za wysokie zarobki.

No wlasnie-skrajnosci:O dobrze to podsumowalas:) tylko nie starajcie sie wmowic wszystkim dookola,ze tu przesiaduje tylko jedna ze stron tej ukladanki,bogata,dostatnia i pracujaca w prestizowych zawodach z super zarobkami.

a jaka cześc Polakow nie zglasza swoich prawdziwych dochodow - cała masa!!!!

oczywiscie ze nie przesiaduje tu tylko!!! ta jedna częśc ale narazie tylko ta sie wypowiada