Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracująca kobieta

Ile zarabia kobieta - matka?

Polecane posty

Gość ciastko z jabłkami
ja dostaję tyle co faceci u mnie w firmie. Moje zarobki po urodzeniu dziecka nie zmieniły się, bo mam umowę na czas nieokreślony.

Gość pracująca kobieta
tu chodzi o sytuacje gdy jako matka idę po podwyżkę. nie widzę powodu dla którego bym miala jej nie dostać, albo dostać mniej niż kolega. I takie jest moje nastawienie. Pytam bo mnie kumpele nieco usadziły i zbiły z tropu. a bezdzietnej od 8 tyś jakoś średnio zazdroszczę, już mniej mnie interesują pieniądze jako takie, a realizowanie własnej ambicji. za sprzątaczkę robię w domu, na zmianę z mężem :P

nie nie koleżanko po podwyżkę to sie idzie jako pracownik, jeżeli dobrze wykonujesz swoje obowiązki to wal śmiało i nie słuchaj panienek dookołą, bo ja jakbym tak słuchała, to teraz byłabym w ciapkach, a nie w "szpilkach"

Raczej nie mogę powiedzieć dokładnie co to :) jeden biznes wiąże sie z pielęgnacją urody, a drugi z produkcją czegoś ładnego :)

Ales mnie zaciekawiła Aniołek :) A czemu nie możesz powiedzieć? Boisz się, żeby ktoś nie podkradł? Rozumiem :) My z mężem też mamy super pomysł na biznes i jak wypali ;) Ale to jest tak proste, że boje się, że nie wypali, b tak to każdy by mógł, kto ma trochę pojęcia o informatyce, bo to w necie wszystko.

W sumie nie wiem dlaczego :D no ok :) prowadzi kilka spa, a co produkuje nie powiem bo chyba nikt inny w Polsce tego nie robi i....no wiadomo :p

Gość hahaahahah
aniolek ale jak to produkuje, sama rękami czy chińszczyzne zamawia hmm?

Gość hahaahahah
chodzilo mi o import z chin :O i co robi łądnego chociaz naprowadz,.

A co to za różnica właściwie? I tak chodziło tylko o to ile zarabiają matki, więc mówię że jeśli chcą mogą zarabiać całkiem dużo :)

Gość hahaahahah
jak żadna roznica to po co rozijasz temat co robi, bajki o spa itd? sama podjudzasz a potem brak ci pmysłów :)

Gość tak matka zarabia mniej
po 1 trudneij matce o prace bez wzgl na umiejetnosci, a jesli juz ma prace to premia nie istnieje :/ za to u panienek owszem, u kolegow jak najbardziej ja mam 3tys netto marketing slask plus ok 1000 w domu dorabiam, ale trudno mi bylo dostac prace jako matka, bez dziecka zarabialam dwa razy tyle :) i to lat temu 5-6

Ktoś spytał więc odpowiedziałam :) nie mam najmniejszego powodu żeby cokolwiek zmyślać :) nie mam też powodu żeby mówić o sobie i swojej rodzinie rzeczy, których nie chcę powiedzieć.

Gość marta janiszewska 22
hahaha Aniolka matka ma spa? jakis czas temu prowadzila sieć hoteli buhahah nie no leże z tej dziewchy :D :D

Gość do asiamt
haha,chcialabym widziec to twoje wyksztalcenie i zarobki pieprzysz farmazony, siedzisz na kafe po calych dniach, jestes na kazdym topiku i ktos mialby uwierzyc ze w tym czasie pracujesz i zarabiasz ponad 4 tysie:D jasne:D zarabiac tylko to bys mogla dupa wieczorami pod latarnia,no ale na to jestes byt tłusta i oblesna:D

Gość pietruszka z koperkiem
aniołek,sama prowokujesz wypisujac takie bajki a poza tym autorka nie pytala-ile zarabiaja wasze matki....potrafisz czytac ze zrozumieniem?

oo widze ze zazdrosne hieny sie zlecialy :D nie mierzcie innych swoja miara to ze wy siedzac na kafe nic nie zarabiacie nie znaczy ze inni tez :P a to ze ktos dobzre zarabia i nie do konca chce powiedziec co robi to chyba logiczne :)

Gość pietruszka z koperkiem
mysza,przeciez ty nic nie zarabiasz:D patologio z katowic:D:D

Gość monte126734
zawsze takie tematy przyciągają sfrustowane kobity. Co Was tak boli że matka Aniołka zarabia tak dobrze? Wpadła na pomysł, rozkręciła biznes i ma. Każda z nas może tak zrobić, tylko nie każda ma chęć i odwagę. Ale niestety jak część z Was (nie wszystkie dzięki Bogu) za największą ambicję miały zajście w ciąże i rodzenie dziecka to nie wiedzą co to dobre wykształcenie, dobra praca czy też ciężka praca przy rozkręcaniu własnej firmy. Serio nie wierzycie że ludzie mogą mieś kilkanaście, kilkadziesiąt tyś na miesiąc? Ktoś jednak mieszka w domach za 2 miliony i to w Polsce, po polskich ulicach jeżdża auta za 300tyś. Owszem, gro ludzi mieści się w klitkach w bloku czy jeździ tico za 2 tyś... ale nie znaczy że nie da się do czegoś dojść. Bo póki ma się dwie zdrowe ręce i trochę oleju w głowie zawsze można poprawić swoje życie! A i czepiacie się myszy... Osobiście nie lubię jej, ale szanuję za to że ma odwagę walczyć o lepszy byt finansowy, ma pomysły i chęć do ich wykonania. Jakoś ostatnio pisała że założyła ciucholand, chciała założyć klub malucha czy coś w tym styu - nie wiem czy się udało czy nie. Ale coś robi, a nie siedzi na kafe i narzeka że jej źle lub też wylewa jad na tych którzy własną pracą dorobili się sporych pieniędzy.

ciucholand otworzylam ale nie wyszlo, klubu malucha nie otworzylam i nie otwozre za to mam maly ale intratny biznes o ktorym na odmiane nie napisze :) poza tym pracuje i placa mi za to zebym siedziala na kafeterii :D doslownie :D wlasnie jestem w pracy :P tak, tak... takie zajecia tez sa poplatne i to calkiem niezle

Gość monte126734
mysza ale coś robisz i jakoś zarabiasz. i takie podejście się chwali

Gość ciotkaf
I zaraz będzie tysiąc pytań, a co robisz :)

Gość monte126734
ale przecież łatwo się dokopać do info jak zarabiać przez net i jeśli ktoś chce to może, nic to trudnego.