Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaewa5

Oddam w dobre ręce.

Polecane posty

Gość kingaewa5

Oddam w dobre ręce przepięknego boksera o imieniu Rambo.Pies jest nauczony czystości, bardzo wesoły, uwielbia ludzi, dzieci,jest towarzyski.Nadaje się do domu,jak i ogrodu,lubi ruch.W sam ras dla kogoś, kto zna i kocha tę rasę.Lubi jeździć samochodem.Musze go oddac,gdyż jestem w ciąży.Mój mąz pracuje na dwie zmieny,i jak przyjdzie dziecko to nie będzie kto miał z nim wychodzić a on potrzebyje ruchu lubi się wybiegać..Zależy mi aby Rambo znalazł kochającą rodzinę, która zaopiekuje się nim i będzie miała czas na dłuższe spacery.W razie pytań proszę dzwonic 795638422 lub gg.25615959

Gość ile waży ?
czy na smalec się nadaje ?

Gość kingaewa5
hi hi hi ni wiem nie jadłam z psa

Gość kingaewa5
ale jest naprawde przyjacielski.

Gość DLD;W;
nie rozumiem jak mozna oddac psa tylko dlatego, ze jest sie w ciazy? pO CO GO WOGÓLE BRAŁAS PIES TO OBOWIAZEK NA CO NAJMNIEJ 10 LAT

Gość kingaewa5
ja nie brałam psa psa miał mój maz.ja wiem ze to obowiazek,dla tego nie dam rady

A skąd będziesz wiedziała, że oddajesz w dobre ręce? Jak chcesz to zweryfikować? Bokser się NIE NADAJE DO OGRODU jest za delikatny na życie na zewnątrz zimą, poza tym ŻADEN pies nie może żyć na zewnątrz odizolowany od rodziny. Chcesz go oddać na łańcuch? Albo do pseudohodowli?

Gość kingaewa5
nikt nie mówi o łańcuchu jast ciepło mamy taras on w domu niechce ciegle by był na dworze na noc jast w domu .

Gość kingaewa5
" nie rozumiem jak mozna oddac psa tylko dlatego, ze jest sie w ciazy? pO CO GO WOGÓLE BRAŁAS PIES TO OBOWIAZEK NA CO NAJMNIEJ 10 LAT" gLUPIA CIPO TO TYLKO ZWIERZE JAK BEDE CHCIALA TO GO ODDAM DO SCHORNISKA I GOWNA CI DO TEGO PROSTACZKO!

"Nadaje się do domu,jak i ogrodu" z tego można łatwo wywnioskować, że nadaje się zarówno do trzymania w domu cały rok jak i na dworze wyłącznie. Wielu ludzi debili trzyma swoje psy w kojcach, na łańcuchach z zakazem wstępu do domu co źle wpływa na psychikę psa. Jak ktoś ma dom z ogrodem to oczywista oczywistość, że pies polata po ogrodzie, tak samo jak mając mieszkanie pies wychodzi na zewnątrz na spacery to tak samo jakbyś napisała, że może zarówno leżeć na kanapie jak i iść na spacer się załatwić. Bez sensu, dlatego zwróciłam na to uwagę, bo różni ludzie mogą to różnie odebrać i tylko pies będzie skrzywdzony. Jak sprawdzisz nowego właściciela czy nie krzywdzi tego psa?

"TO TYLKO ZWIERZE" a ty jesteś TYLKO CZŁOWIEK i to co nosisz w brzuchu to przecież TYLKO BACHOR więc możesz go wyskrobać i problem z głowy, no nie? To jest podejście na tym samym poziomie 🖐️

Gość kingaewa5
po prostu bede chciała utrzymywac kontakt z noeym włascocielem.i czasem odwiedzic zobaczyc jak mu sie wiedzie.

a jak chcesz to robić mając malutkie dziecko w dodatku zakładając, że nowy właściciel będzie z drugiego końca kraju lub zza granicy? Z dzieckiem się będziesz tułać, żeby psa zobaczyć? Oddasz go a potem będziesz jeździć i mu się pokazywać, żeby mu namieszać we łbie? Proszę Cię.....

Gość kingaewa5
jestes nienormalna sama jestes bachor.

Gość DLD;W;
----->gLUPIA CIPO TO TYLKO ZWIERZE JAK BEDE CHCIALA TO GO ODDAM DO SCHORNISKA I GOWNA CI DO TEGO PROSTACZKO!--------------> klasa sama w sobie :) uważaj bo mężulek szybko sie pozbędzie wulgarnego lenia, któremu nie chce sie nawet psa wypuscic do ogrodu, już ci sadło rosnie :) a konkurencja, która chetnie przygarnie męzusia z pieskiem nie spi

Gość kingaewa5
własciciel ma gyc z wrocławia !!!!!!!

Gość Fifeczka z Warszawy
Mycha to znana wariatka. Nie ma co z nia dyskutowa. Psa uspij i po problemie 🖐️

to ty też jesteś nienormalna pisząc, że to tylko zwierze? Podałam ci przykład, że to jest podejście na tym samym poziomie - jedno i drugie to żywe, czujące istoty. Poza tym człowiek też jest poniekąd zwierzęciem czy tego chce czy nie, więc takie teksty są idiotyczne.

Fifeczka z Warszawy musiałabym się tak nisko kłaniać do ciebie by sięgnąć twego poziomu, ale mi się nie chce. Mogę co najwyżej splunąć w dół 🖐️

Gość kingaewa5
nie do takiego stopnia to sie nie posune to meza pies on zadecydował ze nie bedzie miał na niego czas bo pracuje od rana do wieczora,a ja rodze 1 listopada i nie wiem jak poradze sobie z wyjsciem na spacer z takim warjatem,bo on szaleje strasznie na dworze.

Kinga a co jak się nie znajdzie we Wrocku nikt? Albo sami debile się zgłoszą? To jest nierealne odwiedzać psa, poza tym mu zaszkodzić, jeśli już go oddajesz to nie mieszaj mu i nie odwiedzaj, bo będzie rozerwany.

Gość jhdkd
a co na to Twój mąż? Zgadza się na oddanie. W końcu to jego pies.

Gość kingaewa5
nie porówqnuj psa do dziecka.siedzisz na tych forach piszesz głupoty i wali ci na dekiel.

Gość kingaewa5
Mucha nie odzywaj sie w moim temacie ty glupia kretynko! Podjelam decyzje, psa uspie 🖐️

Dlaczego nie? Jedno i drugie to zwierzęta, ssaki dokładniej jakbyś nie wiedziała. I jednego i drugiego można się pozbyć. Jedni wyrzucają psy na ulicę, inni niemowlaki w reklamówkach na śmietnik. Zarówno w pierwszym jak i drugim przypadku są śmieciami nieszanującymi cudzego życia i uczuć.

Gość a ja sie nie dam
Boze czemu ludzie sa tacy beznadziejni????????Wezma psa a po roku, dwóch oddaja bo albo sa w ciazy albo "dziecko ma alergie" albo nie chce im sie wychodzic na spacery, albo duza pracuja:-( Całe zycie miałam zwierzaki i NIGDY nie oddałamz adnegho, kazdy był u mnie do ostatnich swoich dni . Nie wiem jak mozna cos takiego robic tym zwierzetom i rpzygarniac je na rok czy dwa czy trzy a potem oddac bo ciąza!:-/ nóz w kieszeni sie otwiera jakc zytam takie idiotyczne wytlumaczenia

Gość kingaewa5
on podjoł taka decyzje ze oddajemy.jasli nikt sie nie zgłosi bede musiała sobie jakos poradzic.

Gość kingaewa5
Mycha jestes wiesniaczka :-O Porownywanie psa do dziecka traci twoim debilizmem i zidioceniem na kilometr. Jestes zerem piszac cos takiego pusta kretynko!

Nie zapomnij bachora wyskrobać, bo o zgrozo będzie twój cenny czas zajmował.

Gość szczotkowalnia
nie słuchaj kretynów- oddajesz psa a nie dziecko :) też mam problem z psem mojej mamy i zamierzam oddać go do schroniska bo wierzę, że tam znajdą dla niego porządnego pana