Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galijalua

Do jakiego wieku "wypada" nosić takie stroje?

Polecane posty

Gość staromodnna
12-13 lat.

Gość Galijalua
oczywiście proszę mi nie pisać czy się to podoba, czy nie. nie tego dotyczy pytanie i już na maturze z Polskiego byłoby 0pkt :)

Gość Galijalua
O, no to nic dziwnego że w PL mnie o dowód pytają :) Ale nic nie szkodzi, nawet mój mąż się dziwi, że wyglądam wciąż na 16 [i jest wniebowzięty] BTW czekam na podszywy

Gość to zalezy jak duzy chleb
no ja mysle ze do 10-11 lat. dzisiejsze 12 latki juz miewaja jakis gust

Gość Podziwiam no
Podziwiam matki ktore daja sie tak ubrac. To kolekcja 20-30 lat z tego co wiem i wchodza w to ponoekad erotyczne elementy odziezy odslaniajace biust i pupe. Po prostu nijt nie zna takiego stylu i pewnie zerkmal na pierwsza fotke myslac ze to mis. W tym temacie panie po prostu chca byc wredne i udaja takie powazne bo same nosza szare worki ;) sama zajmuje sie takimi ubraniani i glownie nosza je studenci i mlodzi tak do 30tki Ale nie w polsce. W polsce nosisz pieluszke, potem szary worek a potem juz trumna. Ja tak sie nie ubieram bo mam inny styl ale projektowalam kiedys takie ubrania. Tylko wyjechalam z polski i odetchnelam kolorami i wyobraznia. Mam juz 37 lat :)

Gość KaniaLeśna
Ja mam 26 lat i czasami ubieram takie koszulki albo spodnie -raczej nie do pracy, ale na uczelnie chodziłam, teraz na spotkania ze znajomymi. Mój chłopak też uwielbia takie ubrania jak noszę :)

Gość rozumiem cie bo tez mam male
ciekawe, bo nie nosze szarych worków, tylko ładne kobiece, kolorowe rzeczy - w kwiaty, lub z ładnymi, stonowanymi wzroami. nie mam NIC szarego!

Chyba wszystko zalęzy od stylu danej osoby, ja bym nie zalozyla takiego czegos nawet w wieku lat 18 czy mniej, po prostu nie jest w moim stylu. Jeśli 26 letnia kobietka zalozylaby cos takiego i fajnie dopasowala do reszty to jej sprawa i jej styl.

Gość czesciczolem.
moja dziewczyna się ubiera "kobieco" czyli nosi garsonki, sukienki czy tam spódnice do kolan, w kwiatki czy tam kropki koszule i obcasy - wygląda jak moja matka i ludze mnie mylą z jej synem a jestme od niej 6 lat starszy ;/

Gość ale czy w ogóle
tak w ogóle to chyba niezależnie od wieku w Polszy siebędą gapic i wytykać palcami. ja niby mieszkam w dużym mieście- wrocław- a jak ubiorę coś podobnego- ale tak stonowanego o 70% to mnie paluchami pokazują. Wyglądam na 24 lata mn więcej. W cywilizowanych krajach widziałam 50 tki w storjach "czarownic" chociaż to nie było Halloween i bardzo mi się pdobało. Lej na system jak Ci się podoba- noś! Ja do dziś mam tyyyle ciekawych ubrań a trudno mi się przełamać.:/ Wkur mnie to

Gość czy ktoś kupuje na ebayu
może lepiej zapytać " na jakie okazje takie stroje?" albo "co trzeba mieć z głową nie tak? aby tak się ubierać"

Gość polecam wina wloskie
w sztokholmie mozna spotkac takie dziwolągi :D