Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicikici1233

Czy modliliście się kiedyś do Boga prosząc o miłość?

Polecane posty

Postawił kogoś na mej drodze, miłości z tego nie było, ale potrzebowałam ciepła, a to był miły chłopak i dobrze wspominam.

Gość ff23f3f
boga nie ma

Gość fiu fiu brr
jakiego boga ? a co to takiego? to jeszcze w tych czasach są tacy zacofani ludzie którzy wierzą w wymysły stworzone dlA UTRZYMANIA CHOŁOTY W RYZACH, bóg i polityka to narzędzie wymyślone przez człowieka dla utrzymania władzy nie wiesz o tym?

W takim razie jeżeli uważasz że Boga nie ma to jak wyjaśnisz mi niektóre cuda na ziemi które się dzieją.Np krew która wypłynęła z figurki Matki Boskiej?

Gość nfnrfmtmtu,mt
Biedni sa ludzie ktorzy w nic nie wierza. Zal mi ich. BÓG pomaga, dodaje sił, jest nadzieja.

Gość mv,gfl,
nie wiem dlaczego ludzie uważają że Boga nie ma. Przecież to logiczne nawet że coś się z niczego nie weźmie. Musi być koś wyzej nad nami kto nas stworzył i cały świat. Gdyby Boga nie było ludzie by sobie sami świat stworzyli i mieli nad nim kontrolę. Mają jedynie władzę nad tym co sami zrobili. I to nie do końca...

Też jestem tego zdania i wiem że nic się nie dzieje bez przyczyny.Bóg ma wobec nas swoje plany i wystawia nas na często bolesne próby ale tylko po to byśmy zrozumieli po co żyjemy.

Gość poprosiłem....
...i udało sie.Ale trzeba byc cierpliwym.

Gość 6546456
Ja wam powiem że warto się modlić w zasadzie ja za każdym razem jak się modliłem to w niedalekiej przyszłości otrzymywałem szansę od losu np"..stawała na mojej drodze urocza nieznajoma ,a i okazja była by zagadać ...no ale Bóg już za nas wtedy nie zagada tylko dał nam buzie i języki

Gość życieNaKredyt
Ja się do NIEGO wkrótce wybieram , dokładnie jeszcze nie znam terminu ale wszystko wskazuje na to , że tak właśne będzie ..... Nie boję się , myślę , że poczuję ulgę , bo tam nie będzie już cierpienia !!! Życie to tylko sen , wkrótce się przebudzimy , jedni później , a drudzy wcześniej ....

Gość etye5645565
Tak i wysluchał, tylko trochę to trwało, wiec trzeba być cierpliwym. Jestem szczęsliwa.

Gość Qvaer
Boga i bogów nie ma.

tak modliłem się, i wysłuchuje modlitwy :)i tego nie da się opisać słowami, a niedowiarki zamiast kwestionowac to moga pospacerowac że świadkami jehowymi po mieście

Gość Macius skarbie jedyny :(((
ja sie modliłam i płakałam, błagalam Boga by na 18 urodzine dostać miłosć, nie chcałam pieniedzy ani gadżetów. Miłość dostałam 1,5 roku po moich 18 urodzinach ..cudowną wspaniałą miłośc. ale nie podziękowałam za ten prezent... :( jeszcze narzekałam :( stracilam GO :( teraz wyję do Boga by mi oddał moją miłosc jeszcze raz...teraz zadbam... co dziwne wierzę i wierzę. Bóg może to sprawić tylko on może nakierować palce Maciusia na klawiature i skłonić do napisania do mnie 😭: ( :(:(:(:(

Gość palce Maciusia? Przerwa to Ty?
:D

A wy wszyscy ktorzy nie wierzycie w Boga , i w to ze was stworzyl to wylecieliscie sroce z pod ogona ? Ale ta sroke tez Bog stworzyl .Brak juz do takich cierpliwosci .

Gość nie powiem ktoto
modlilam sie, ale mnie nie posluchal, bo to byl ksiadz (ta moja milosc) :D za to ten sam ksiadz za pare lata zaciazyl jakas 18-tke i sie schajtali w najlepsze :o

Gość Macius skarbie
nie jestem przerwą

Gość życieNaKredyt
Myślę , że najważniejsze jest to , że ON nas kocha , miłością bezwarunkową i prawdziwą , mimo naszych ludzkich ułomności ! Mną nikt nigdy nie manipulował !!! Boga ma się w sercu ! Wiem , że są ludzie , ktrzy chodzą w niedzielę do kościoła na mszę tylko na pokaz , a w tygodniu łamią wszystkie możliwe przkazania ! O takich mówi się , że klęczą pod figurą , a diabła mają za skórą ! Wg mnie to nie jest prawdziwa wiara , tylko zwykła hipokryzja ! Nie jestem fanatycką religijną ! Styl życia niektórych kapłanów też pozostawia wiele do życzenia ale to mnie nie zniechęca na szczęście , ponieważ przed Bogiem każdy będzie odpowiadał za siebie !

tak i nie wstydze sie tego...czasem sie na Niego dąsam ale czesto dziekuje,za to,ze mam przeciez tak wiele...o Niego tez prosiłam i prosze o wiecej...papaty