Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umierająca92

Mam 19 lat i czuję, że niedługo umrę

Polecane posty

Gość kontro wersyjna
autorko zignorowalas mojego posta A ja uwazam ze jest duze prawdopodobienstwo ze wymagasz psychologicznej opieki

Gość umierająca92
pojscie do dermatologa bedzie mozliwe dopiero za miesiac mam zle przeczucia...na prawde nie chce umierac.

Gość saszazsazs
białe plamki faktycznie mogą być groźne, albo wcale nie dlatego trzeba to zbadać a w ogóle to moze robi ci się zwykły syf

Gość natuska85
Najpierw dermatolog a potem do psychologa:/ Pleciesz jak potłuczona dziewczyno. Musisz się ogarnąć i leczyć:/

Gość umierająca92
kontro wersyjna nie, nie chce umierac. mam plany, marzenia i cele, które chce zrealizowac.bardzo chce.

Gość saszazsazs
rozmawiałam z onkologiem, to ze pojawiają się jakieś zmiany to jeszcze nie swiadczy że to już od razu rak, to jest proces im wcześniej wykryty tym lepiej

Gość natuska85
I nie piszę tego złośliwie. Moja mama miala usuwanego czerniaka, a ja nie mam takich dziwnych akcji. Mam mnóstwo pieprzyków, jak coś mnie niepokoi, to umawiam się do lekarza. A nie panikuję i szykuję się na tamten świat. To nie jest normalne.

Gość idz do lekarza zamiast mnożyć
idz do lekarza zamiast mnożyć idiotyczne tematy na forum

Gość saszazsazs
dajcie jej spokój, pewnie same byście się zesrały ze strachu przemądrzałe torby

Gość umierająca92
Wycięłam go sobie dawno, nieświadoma jakiegokolwiek zagrożenia z tym związanego. Była ranka, zagoiło się. Przecież nie można naruszać pieprzyków :( na dodatek wystawiałam go czesto na słonce, bez ochrony. a jelsi na miejscu pieprzyka zrobi się pryszcz to co?

Gość saszazsazs
nie wiem, ale chyba nie powinno się go wyciskać

Gość natuska85
Ja kiedyś sobie rozdrapałam pieprzyk jak byłam młodsza, odrósł, nic się dalej z nim nie działo. A rozdrapałam właśnie dlatego, że pod nim wyrósł mi taki pryszcz z białym punkcikiem. Miałam wtedy mocny trądzik. I też czasem się opalam bez filtrów. Ale fakt kilka razy juz byłam u dermatologa, bo zmienił mi się kolor pieprzyka albo pojawil się jakiś nowy. Bo się obawiam zawsze. Ale nie schizuje tak jak Ty. A czerniak nie wygląda tak jak to co Ty masz...