Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luzijaaaaankaaa

helo, idę na wesele, poradźcie

Polecane posty

Gość luzijaaaaankaaa

jestem na antybiotyku, chora, więc nie będę tańcować (zapalenie nerek) dlatego pomyślałam aby ubrać moją czarna sukienkę... która jest dość krótka nie jest jakaś wyzywająca, zwykła czarna, na ramiączkach tyle, że krótka.. do połowy uda? no może trochę niżej niż połowa i teraz się zastanawiam.. nie narobię wiochy? wiecie.. ja rzadko chodzę na wesela do tego bym ubrała balerinki nie wyglądam jakoś dyskotekowo w niej itd, tyle że ta długość myślicie, że wypada? podkreślam, że nie będę tańczyć, więc sytuacja że schylę się, zrobie wygibas i rodzina ujrzy mą pupę- nie będzie mieć miejsca:P

Gość luzijaaaaankaaa
aha dodam, że szczupła jestem, nie będę straszyć nikogo zwałami tłuszczu na udach

Gość luzijaaaaankaaa
doradźcie, pelaseeee nie chodzę na wesela to skąd mam wiedziec

Nie zakładaj takiej krótkiej sukienki, będziesz wyglądała jak puszczalska i pół rodziny Cię obgada. Baletki weź w torebkę - na przebranie, na początek postaraj się o jakiś obcas.

Gość luzijaaaaankaaa
no ale nie jest taka krótka znowu żeby jak puszczalska wyglądać, no i nie jest na tyłku obcisła - a luźna

Wejdź na stronę jakiegoś fotografa i zobacz w galerii zdjęcia z wesela, podpatrzysz jak byli ubrani goście. Albo wyślij nam zdj siebie w sukience ;)

Jak dla mnie mała czarna jest jak najbardziej ok na wesele, na obcasach noga wyglądałaby ładniej ale w balerinkach nie bd czuła sie głupio ze względu na długość sukienki;)

Ta wygląda spoko, bo ona ma długie nogi i szpilki. A Ty uważaj, żebyś nie wyglądała jak w kiecce od młodszej siostry ;)

Gość turkusowa..
w lato często dziewczyny zakładają krótkie sukienki moim zdaniem długość jest ok Rok temu na weselu u kolegi dwie dziewczyny miały trochę krótsze sukienki

Gość Eeerrr...
Mala czarna jest odpowiednia na kazda okazje, wiec na wesele rowniez. Nie przejmuj sie za bardzo aktualnymi "trendami weselnymi", bo bedziesz wygladac jak reszta sali, zaloz to, w czym bedzie Ci wygodnie i bedziesz sie dobrze czula. Ludzie i tak obrabiaja tylki na takich "rodzinnych imprezach" niezaleznie od tego, co zalozysz...