Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fannnnkaaaa

mam dzis dola ciagle placze czy piwo nie zaszkodzi w 7 mc?

Polecane posty

Gość fannnnkaaaa

Nie wytrzymam dawno tak nie plakalam przed ciaza zdarzylo mi sie pare razy i zawsze jedno lub dwa piwka pomogly teraz kiedy jestem w ciazy mam ochote wypic dla poprawy nastroju dodam ze wogole nie pije tylko w sytuacjach kryzysowych. Czy jedno nie zaszkodzi?

Gość zebra 2011
Może zaszkodzić nawet niewielka ilość alkoholu. Zespół FAS - poczytaj.

Gość fannnnkaaaa
:( CO MI POMOZE?

zebra dobrze napisała. NIE PIJ ALKOHOLU W CIĄŻY. Moja jedna"mądra" siostrunia cioteczna piła w ciąży oczywiście w ilościach bardzo małych i dziecko jest chore. Mała ma 3 lat i tylko 86 cm wzrostu i dalej nie chce rosnąc, ale mamunia piła przecież "tylko jedno piwko" . :(

Gość fannnnkaaaa
ok macie racje jestem bezmyslna

Gość Eeerrr...
Bez przesady, jedno piwo nie zaszkodzi dziecku, chyba, ze pijesz jedno co drugi dzien. Oczywiscie nie zachecam do picia w ciazy, ale jesli naprawde poprawi Ci to nastroj i bedzie to tylko jedno piwko, to nie widze zadnego bezposredniego zagrozenia dla dziecka. Jak widze, co niektore ciezarne jedza albo czym niektore matki karmia swoje dzieci, to mam ochote dzwonic po pracownika socjalnego, w porownaniu z tym jedno piwko to nic!

Gość piwko freeee
Ja teraz jak mam ogromną ochotę na piwko (ogólnie jestem piwoszką i przepadam za piwem, zwłaszcza w upały) to kupuję sobie lecha albo żywca bezalkoholowego w butelce 0,33. Wtedy jest wilk syty i owca cała;)