Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

vodka, blowwww, niedziel, nox jesteście?

Polecane posty

niedziel, vodka, Proszek Proszek, chcialam fotke cyknac jak siedzi mi na monitorze i czyta ze mna kafe, ale nie umiem sie poslugiwac aparatem rodzicow

jedzenie kaszanki uczyni mnie wampirem i jak już będę wampirem to będę miał dziewczynę bo wampirowi żadna się nie oprze. Kaszanka przyniesie mi szczęście... móje życie zależy od kaszanki...

o kurwa oblazly mnie ja piertole plagaaa o kurwa, wszedl na gadu.. :(

a kiedy przyjdzie dzień, kiedy wybije godzina śmierć do mnie przyjdzie, nie zapukawszy do drzwi przyodzieję garnitur, a ona surowo zmarszczy brwi i zabierze mnie w podróż, a dusza zostanie zbawiona

Cała natura, choć nie grzeszy Trzeźwością - wziąż się wzdrowiem cieszy nalej więc puchar - bo dlaczego Świat moze pic do upadłego Ja zas mam byc gorszy od niego ? Mow, moralisto, mow dlaczego ?

nie chce likieru niedziel, wiec nie nalegaj. kto to widzial, zeby mezczyzna napiertalał sie likierem jejacznym :O kurwa.. calkiem mozliwe, ze on bedzie na gnisku 😭 chyba, ze pojdzie na inna impreze.

"jejacznym" oj vodka wez sie zastanow co piszesz, ty analfabetko

Proszku, jak juz przezylam chwile, kiedy oni sobie podawali obydwaj ręce :O wiec takie ognisko wcale mi nie straszne..

Proszek.. no co Ty..nie wiedzą.. tzn. ten drugi wie o moim chlopaku.. :O kazdy o nim wie..

a moj chlopak nazywa tego drugiego pedalem :classic_cool: jak np. kolo niego przechodzimy.

ten drugi proszku wie.. w dodatku wie bardzo duzo nt mojego zwiazku. wie, ze sie nam nie uklada i z reszta sam byl swiadkiem naszej kłótni..

Pomału. Czyli ten tzw. kochanek wie o twoim związku, wie że nie układa się wam tak? A z tym co jesteś w oficjalnym związku mówi nic nie wiedząc na tego "kochanka" pedał tak? Powiem Ci jedno nie wiadomo czy się śmiać :D czy płakać :(