Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

męska rzecz

brzydal i ponętna dziewczyna

Polecane posty

Gość ygjgh
jesli brzydal ma w sobie to cos....

Gość ytytytyt
jeżeli jest dostatecznie wysoki lub nadziany to pewnie, że tak

Gość Lenorka
Pojęcia "piękności" i "brzydactwa" to pojęcia względne. Czasami moim koleżankom (według mnie całkiem ładnym) podobają się faceci, których bym kijem od miotły nie tknęła. Więc odpowiedź na pytanie brzmi - jak najbardziej.

Gość seksuolożka Basia
Chemia musi być!

Gość kokkko
no uroda to pojęcie względne. ale powiem Ci, ze jak pierwszy raz zobaczylam swojego meża to pomyślałam, ze brzydal !!! jak sie tego wstydzę! ale ujął mnie nieprzeciętną inteligencją, humorem i tym, ze jest zawsze zadbany :) nie będę skromna, ale uważam, ze jestem atrakcyjną kobietą... zresztą popatrz na znanych brzydali, wiele kobiet umówiłoby się z jeanem reno, stuhrem czy charlie sheannem a nawet ostatnim bondem - a piękni to oni nie są ;)

Gość Lenorka
@kokkko Oj zdziwiłabyś się... Jean Reno wcale nie jest brzydalem, za to słyszałam że Benicio del Toro (który jest według mnie cudowny) jest wyjątkowo obleśny a mojej koleżance bardzo się podoba Steve Buscemi (!!) co jest dla mnie niepojęte, więc bez takiego generalizowania kto jest brzydki a kto nie. :)

Gość albo weźmy
takiego Borysa Szyca, taki blondziak przeciętny mimo to ma w sobie to coś, kręci mnie :D

Gość kokkko
no właśnie o to chodzi! co jest brzydkie/ładne - rzecz względna ale jean reno jest : łysiejący, ma garbaty nos i wyłupiasne oczy - ale może się podobać - i o tym piszę :)

Gość kokkko
dla mnie del torro jest ochydny ;)

Gość kokkko
a zkolei brosnan niby jest przystojny ale nie obejrzałabym się za nim ... i na tym to polega ;)

Gość Lenorka
Benicio jest cudowny! :D A Brosnan fakt, niby przystojny ale taki bezpłciowy. Christian Bale też jest pociągający. Ciekawe czy istnieje ktokolwiek kto nikomu się nie podoba...?

no ale jakieś tam wcięcie w talii ma nawet Doda :P Figura klepsydry to niby minimum 9ich różnicy między biodrami a talią i biustem, czyli jakieś 20cm, mało kto ma takie wymiary (nie licząc Latynosek).

Gość Lenorka
Taaa... Ja mam 20cm różnicy a wcale nie wyglądam jak klepsydra tylko jak niekształtny ziemniak... :P

Gość Lenorka
Ha ha... Nie, nie mam mundurka :P Nie mam też koloru ziemniaka ani nie rosnę pod ziemią w razie wątpliwości.

A wspomniałem o wcięciu w talii bo widywałem kobiety o męskiej posturze czyli bez krągłości a widuję czasem młode dziewczyny z wąsami :O

Ciężko mi wyobrazić sobie kobietę bez jakiegokolwiek wcięcia, a jeżeli już to samą siebie :P