Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tkotaka

Nie wrocil na noc :(

Polecane posty

Gość kot.13
ps.widzę, że Iszkwan podobał Ci się Forest Gump - czytałeś może K- Pax?:-) Autorko, jesteś silną kobietą, pamiętaj i nie nakręcaj się.

Gość gość
"kot.13 IszKwan stuknij Ty się w łeb pod jaką nieobecność???? Wszak to czytasz... "fizycznie mnie nie było:)Nie to, że się boję, po Twoich wpisach widać, że jesteś wrażliwym i na pewno dobrym człowiekiem ale nie moge się oprzec wrażeniu, że jestes niepijącym alkoholikiem( co się chwali bo trzymać w ryzach własny nałóg świadczy o dużej sile psychicznej człowieka) i patrzysz na sprawę z perspektywy alkoholika a to autorce niepotrzebne bo skłania ją ku pomocy temu gościowi zamiast sobie i dzieciom."tak jestem trzeźwiejącym alkoholikiem....nie piję od półtora roku"Ale każdy ma prawo się tu wypowiadac, tak samo Ty jak i ja- autorka jest dorosła "alez ja nikomu nie zabraniam:)"Myślę, że oboje chcemy jej pomóc ,każdy na swój sposób."dokładnie:)

Gość gość
"kot.13 ps.widzę, że Iszkwan podobał Ci się Forest Gump - czytałeś może K- Pax? "ano już dawno sie spodobał:)nie ....nie czytałem:)Ostatnimi czasy tylko literatura alkoholowa:):):)

Gość kot.13
polecam K- Pax:-) I cieszę się, że doszliśmy do porozumienia:-)

Gość gość
ja również:)

Gość skoro matnet
Isztwan, albo jesteś trzeźwym alkoholikiem, albo terapeutą. Podejrzewam to pierwsze, chociaż kto wie.... ;)

Gość Tristan123
a ja znam trzeźwiejącego alkoholika i jednocześnie terapeutę. To Ci dopiero zabawne.

Gość skoro matnet
Też takiego znam. Świetny jest i bardzo mądry. Nigdy nie miałam do czynienia z alkoholikiem w rodzinie lub wśród bliskich znajomych, więc dlatego nie piszę na tym temacie, mimo, że czytam go od początku i mam w ulubionych. Autorko, nawet nie wiesz, jak wiele osób Cię czyta i trzyma za Ciebie kciuki.

Gość gość
"skoro matnet Isztwan, albo jesteś trzeźwym alkoholikiem, albo terapeutą. Podejrzewam to pierwsze, chociaż kto wie.... "jestem trzeźwiejącym alkoholikiem....terapeutą nie...ale chciałbym być:)

Gość gość
" Też takiego znam. Świetny jest i bardzo mądry."Wg mnie...trzeźwiejący alkoholicy to najlepsi terapeuci...takiego nie oszukasz i kitu mu nie wcisniesz...On to wszystko zna, poznał na własnej skórze...

Gość Tristan123
A co jak terapeuta pęknie?

Gość nie no....
Iszkwan,gdzie mozna znalezc twoj topik? lubie czytac to co piszesz:)

Gość tkotaka
Ja tez znam niepijacego od lat terapeute w PL.W dzieninstwie sie go balam,gdy lezal na trawniku..

Gość kot.13
Autorko, jak tam?;) bo tu się poradnia AA powoli robi a powinna być poradnia DDA :-) Fajnie, że tyle osób trzyma za Ciebie kciuki:-)

Gość gość
"nie no.... Iszkwan,gdzie mozna znalezc twoj topik? lubie czytac to co piszesz"Nie powiem:D:D:Dbo to co dzis sie tam wyprawia ...przechodzi ludzkie pojęcie:)i nie jest to mój topik:)Mam wielu wrogów, którzy mnie nie cierpia za prawdę jaką głoszę o chorobie alkoholowej:)

Gość kot.13
opowiedz mi o swoim synku:-) I jak mała w przedszkolu? Chętnie chodzi?:-)

Gość gość
"tkotaka"możesz na mnie liczyć w razie czego:)

Gość gość
Ale widzę że Pani/Panienka:) Kot 13.....jest zajebista w tym temacie:)Czytaj uważnie to co pisze...widać ze zna temat i jest mądra dziołcha:)

Gość nie no....
dobra, znalazłam palancie...:D haha, banda zapijaczonych swin:D:D:D:D

Gość gość
ehhhh....:O

Gość gość
ok...spadam do swoich:)zajrzę tu co raz:)🖐️

Gość tkotaka
Dzieki Iszkwan:) Wszystkim dziekuje,ze nie bylam sama w tym trudnym czasie:) Kot:) Syn jest w sanatorium.Nie bede wdawac sie w szczegoly.W sobote i niedziele jest zawsze w domu.Postepy sa zachwycajace.:) Corka zachwycona spaniem w przedszkolu.Tak sie tego obawialam.W pierwszy dzien spania(przedwczoraj)pojechalam po nia.Spala.Potem pani dzwonila,zebym nie przyjezdzala na 15,bo ona chce jeszcze do ogrodka.Odebralam ja o 16 30.Kazala mi jeszcze czekac,bo pila kawe z plastikowego serwisu.:) Mialam wiec duzo czasu ostatnio dla siebie i siedzialam tutaj.:)

Gość kot.13
fajnie, że u synka są postępy cokolwiek to jest:-) Dobrze, że na weekendy może byc w domu z Mamą:-) Nienawidziliśmy spania w dzień do którego nas zmuszano w dzieciństwie a ile oddalibyśmy za takie chwile jako dorośli:-) Ironia losu:-) Ale miło, że mała nie ma problemu z rozłąką przedszkolną:-) Wymyśl coś fajnego na weekend :-) może jakiś fajny film z Twoim synkiem? A dla siebie kąpiel w pianie albo ciekawa książka:-) albo po prostu to , co lubisz:-) Byleby zajęło umysł:-) Dobrej nocy

Gość tkotaka
Dzwonil do mnie wieczorem.Byl po spotkaniu.To nie AA,jakas inna grupa samopomocy.Mowi,ze pierwszy raz grupa mu sie podoba.Byl zachwycony.Mowil,ze spiewaja tam i rozmawiaja na luzie. To tyle na ten temat. Ide spac,bo beda mnie jutro reanimowac.:)Dzis mielismy reanimacje caly dzien.Jutro bedzie defybrylacja elektryczna.Tak codzien ucze sie cos nowego.:)

Gość tkotaka
Uwielbiam czytac w wannie :).Mozna polaczyc dwie przyjemnosci ze soba. Dobranoc.

Gość kot.13
miałaś się odciąć. Co Cię obchodzi jakaś jego grupa abc?

Gość tkotaka
Ciesze sie,ze byl na grupie.:) Dalej jednak zyje swoim zyciem. Musze siebie i moje zycie doprowadzic do porzadku.

Gość czyli rozmawiałaś z nim?????
gdzie mieszka? u koleżanki pijaczki?

Gość kot.13
"cieszę się, że on był w grupie" - a po cholerę on Ci to gada w ogóle- niech gada innym , a nie Tobie. Weź kurde zmień stacjonarny i pogoń dziada. Nie żyj jego życiem. Jemu właśnie o to chodzi- znów zaczniesz tańczyć , jak on zagra. Szczwany manipulancik z niego swoją drogą. p.s. Ciekawy ten kurs - na pewno są na nim ciekawi ludzie. Może w ramach zbliżającego się weekendu rzuć pomyśł byście wybrali się choćby na jakąś kawę grupą? Wszystko, naprawdę WSZYSTKO będzie ciekawsze od Twojego jęczącego byłego.