Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tkotaka

Nie wrocil na noc :(

Polecane posty

Gość Madzialena86m
I tego powinnaś się 3mać! Jestem z Tobą, będzie dobrze!!

Gość tkotaka
Bylam w sklepie i jechalam obok gdzie pil,jak jego brat mowil.Auto stoi krzywo zaparkowane.Wciaz go trzymaja w klinice.:)

Gość haha jaką żałosną
CZY MOGĘ PROSIĆ O GŁOSIK NA WIKTORKA DZIĘKUJĘ niestety, Wiktorek wygląda jak wypłosz świeżo wyciągnięty z dżungli. ma rzadkie owłosienie i brzydkie, wyłupiaste oczy, ponadto nieregularne rysy twarzy i jest kiepsko ubrany. więc nie, nie zagłosuję.

Gość tkotaka
Zobaczylam miejsce,gdzie umarly moje nadzieje.Czulam sie jakbym ogladala miejsce wypadku./

Gość tkotaka
Co za idiotyczny wpis powyzej.

Gość pestka w śliwce
a co się dzieje z jego bratem? pożyczył kasę od kogoś na wyjazd?

Gość tkotaka
Jego brat od kilku dni nie dzwoni.Mysle,ze pozyczyl.

Gość tkotaka
Wiesz Pestka mam takie mysli,ze chetnie porozmawialabym z ta kobieta.Takie mysli kraza mi po glowie.

Gość tkotaka
Tak sie tylko zastanawialam,ze moze dowiedzialabym sie jeszcze czegos.Moze juz wczesniej tam bywal. Mam taki luz.Pojechalam po dziecko do przedszkola,a ono spi.:)Troche sprzatam i troche tu zagladam.

Gość pestka w śliwce
zapytasz tej kobiety co ich łączy, nie wiesz, czy powie Ci prawdę, cokolwiek powie będziesz się męczyć, analizować. z drugiej strony zaspokoisz w jakimś stopniu ciekawość...

Gość tkotaka
Jest tam nazwisko polsko brzmiace.Nie wiem czy prawde powie.Moze jednak powie? Tak myslalam,by spytac gdzie wlasciciel tego auta,czy cos wie,bo sie martwie..:)

Gość tkotaka
Jak bym sie wiecej dowiedziala byloby lepiej dla mnie.

Gość pestka w śliwce
to idź, zapytaj.

Gość a wiesz ze....
jak raz zostaniesz zdradzona w zyciu nie wazne przez którego to juz pozniej nie jest juz tak jak dawniej...inaczej na wszystko patrzysz... osoba zdradzona ktorej emocje juz opadły i było to dawno jest wstanie to zrozumic... dołaczasz własnie do grona zranionych zimnych "suk" które juz nigy nie beda takie jak dawniej były ... straciłas cos

Gość tkotaka
Chyba brak mi na to odwagi.Nie wiem co robic.

Gość a wiesz ze....
ja ci powiem co ja zdrobiłam jak zostałam zraniona, zdradzona i oszukana...dałam sobie czas i zaczełam sie umawiac po czesci za namowa mojego brata :)

Gość a wiesz ze....
"zapytasz tej kobiety co ich łączy, nie wiesz, czy powie Ci prawdę, cokolwiek powie będziesz się męczyć, analizować." ja zapytałam i jego i ją i wiecie co?...załuuje po dzis dzien ze sie dowiedziałam i ze w ogole przeprowadziłam z nimi ta rozmowe...szkonczyło sie to zle dla nich i dla mnie i nikomu chyba nie pomogło to... w kazdym badz razie odszedł do niej a ja mu pozwolilam bo juz nic innego nie byłam wstanie zrobic dowiedziawszy sie ze ja kocha :/ a ona jego a ja piate koło u wozu ...szkoda ale pozniej pojawiło sie jeszcze kilku ...czas mija leczy rany i juz pozniej mozesz własnie tak jak ja chłodno o tym pisac.

Gość tkotaka
Nie wiem co robic.Czy to glupi pomysl ? Teraz jest ta mozliwosc,bo auto jeszcze tam stoi.On jeszcze jest na odwyku.

Gość tkotaka
Ja chce by mi bylo lzej.Prawda bywa bolesna.Ja wole znac cala prawde.

Gość pestka w śliwce
to idź i spytaj. ja też wolę prawdę. lepsze to niż domysły.

Gość uhuhuh27
po co????? po co tam pojdziesz??? skoncz z nim,skoncz z jego problemami, skoncz sie nakrecac na jakies rozmowy! zajmij sie dziecmi, upiecz ciasto, rob cos tylko tam nie idz,nie draz,nie upokarzaj sie!!!!! nie odbieraj telefonów, zapomnij i juz!!!

Gość zebra 2011
Popieram. Odpuść. Odetnij się. Nieważne co było, nieważne czy zdradził. To chory człowiek. Potrzebuje cię bo chce czerpać z ciebie siły. Do następnego razu. A ty chcesz rozmawiać, analizować. Po cholerę? Żeby się zadręczać? Nie warto.

Gość julkajulka33
pestka w sliwce, czemu ja podpuszczasz, czemu namawiasz do czegos tak głupiego jak pojscie do tej kobiety? litosci, pojscie tam to osiagniecie totalnego dna i dowod na to ze ta historia nigdy sie nie skonczy, wiecznie beda jakies pytania, jakies niewyjasnione sprawy... autorko,powiedz dosc,koniec,nie ma go, nie bylo,nie istnieje...odłacz tel i miej w dupie to co on ma do powiedzienia! pomysl o dzieciach,jesli nie potrafisz odciac sie radykalnie dla siebie,ZROB TO DLA DZIECI!! a jesli dalej cie to nie przekonuje poczytaj o DDA,niektore historie powoduja ze nie mozna przestac plakac-na takie zycie chcesz skazac dzieciaki?

Gość kot.13
a przepraszam - a po co chcesz się dowiadywac ? Ani jego brat , ani dziadek wujek ciotka , laska czy wnuczka NIE POWINNA CIĘ W OGÓLE interesować. Tylko upadniesz jeśli to zrobisz.

Gość gość
"zebra 2011 Popieram. Odpuść. Odetnij się. Nieważne co było, nieważne czy zdradził. To chory człowiek. Potrzebuje cię bo chce czerpać z ciebie siły. Do następnego razu. A ty chcesz rozmawiać, analizować. Po cholerę? Żeby się zadręczać? Nie warto."Pięknie napisane:)

Gość gość
a co do tematu topa..."nie wrócił na noc :("To widocznie miał coś ważniejszego ....woli ten czas spędzać z alkoholem niż z Tobą i dzieckiem. Ale taka juz jest choroba alkoholowa....Tylko twardą miłością możesz mu pomóc

Gość gość
"a jesli dalej cie to nie przekonuje poczytaj o DDA,niektore historie powoduja ze nie mozna przestac plakac-na takie zycie chcesz skazac dzieciaki?"autorka wykazuje oznaki współuzależnienia...niech najpierw poczyta o tym...a potem o DDA:)

Gość jatojatoja
17:00 [zgłoś do usunięcia] tkotaka Ja chce by mi bylo lzej.Prawda bywa bolesna.Ja wole znac cala prawde. Żadnej prawdy się nie dowiesz to po pierwsze. A po drugie w niczym Ci to nie pomoże. On nie powinien Cię w ogóle interesować. Tak jakby umarł :)

Gość tkotaka
Iszkwan na tamtym topiku nie moge wyslac wypowiedzi.Cos mnie blokuje.