Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość habalabuba

POMOCY!!! tabletka anty a rozwolnienie

Polecane posty

Gość habalabuba

Witam Was Pol dnia dzis mialam problemy zoladkowe, od godziny byl spokoj wiec lyknelam tabletkę i popilam woda, nie mynely 3 min jak zaczelo mnie znow wiercic i... moje pytanie: czy przez te 2 min tabletka zdazyla przeleciec przez caly ukl i zostac wydalona? :( nie wiem co robic ;/ czy lyknac jeszcze jedna czy nie ;/

Raczej nie. Pewnie masz jakiś rozstrój żołądka, albo coś :D

Gość habalabuba
pewnie ta dlatego nawet zwykla woda znow uruchomila lawina... tylko pytanie czy w tej lawinie mogla juz byc ta tabletka?;/ jesli tak to musze polknac jeszcze 1 ;/ a nie wiem czy to mozliwe by przez 2 min przeszla przez caly ukl ;/

Gość habalabuba
hmm ale jak ktos ma rozwolnienie to szybciej przeciez idzie... czasem cos zjesz i po 30 min Ci to wylezie ;p ciekawa jestem tylko czy w takim przypadku 2 min wystarczyly, jak zoladek juz byl naruszony ....

Gość habalabuba
halo halo

Gość habalabuba
up jeszcze moge ja wziac....

Gość habalabuba
proszę o pomoc....

Gość mamamamammma.
dla pewnosci wez jeszcze jedna ale jak juz bedziesz pewn ze rozwolnienie sie skonczylo

Gość habalabuba
dzis jest juz lepiej, ale przeciez jesli tamta nie wyszla i wezme 2?;/ to mi chyba wszystko rozreguluje. na prawde myslisz ze te 2 min starczyly? :(

Gość mamamamammma.
nic ci sie nie stanie jak wezmiesz nawet bez niczego dwie na raz...a bedziesz miec pewnosc. Najwyzej wczesniej skonczysz opakowanie..ja bym wziela

Gość habalabuba
i nic se nie stanie jak skoncze wczesniej??nie bedzie mniejszej ochrony?? i potem jak z nowym opakowaniem? bede brala po 7 dniach od skonczenia czy po 8 (zeby daty sie zgadzaly ze starym?)

Gość habalabuba
a druga sprawa, biore tabletki juz dlugo, mialam usg dopoch i lekarka mowila ze mam malo pecherzykow, ze po skonczeniu brania tabl bede musiala czekac na ciaze 1-2 lata az jajniki sie rozhibernuja, podczas np 3 mies przerw w braniu, nie mialam owulacji, wiec jakie jest prawdop ze nawet jesli ja wydalilam moglabym zajsc? nawet jesli to chyba zadne....

Gość według mnie nie ma potrzeby
brać drugiej. Miałas rostrój żoładka, ale nie wymiotowałaś przecież. A ta tabletka nawet do żoładka nie doleciała jeszce, nie mówiąc o jelitach

Gość habalabuba
NO TAK ALE ROZSTROJ ZNOW SIE ZACZAL JAK POPILAM WODA :( WODA "WYLECIALA" A TABLETKA NIE? hmm juz sama nei wiem, tez wydaje mi sie to nieprawdopodobne zeby tak szybko poszlo,, ale niepokoj jest;p