Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxpomocxxx

Oświadczenie o pomoc pieniężną

Polecane posty

Gość xxxpomocxxx

Witam! mam poważny problem ojciec przepisuje na mnie mieszkanie jako darowizne spisal oświadczenie zebym ja brat i mama wymeldowali sie i opuscili to mieszkanie ktore jest jego w ciagu 7 dni od podpisania aktu notarialnego . podpisujemy go dzisiaj dlatego prosze o szybka odpowiedz . tata zobowiazal sie slownie do pomocy w formie pienieznej 400 zl i moje pytanie brzmi czy moge ja spisac tez oswiadczenie tej pomocy bo boje sie ze nam nie pomoze ??? dodam ze wszyscy oswiadczenia mamy podpisac chwile po podpisaniu aktu darowizny .... blagam o pomoc czy to cos da jezeli je napisze i jak to ma brzmiec . pozdrawiam

Gość dcvsvsdvvsd
STRASZNY chaos, napisz spokojnie jeszcze raz

Gość xxxpomocxxx
bo to jest za duze i nie chcemy razem mieszkac . przepisuje mi kawalerkę .bo ma pare mieszkan

Gość xxxpomocxxx
cala sytuacje wydaje mi sie jest malo wazna zeby opisywac ja na forum ale musze sie dowiedziec czy moge i jak napisac oswiadczenie w ktorym tata zobowiaze sie do comiesiecznej pomocy finansowej 400zl. bo taka byla umowa ale tyko rozmawialismy na ten temat . on sie wycwanil i zebysmy go nie oszukali spisal oswiadczenie ze z chwila podpisania aktu darowizny my w ciagu 7 dni sie wyprowadzimy wiec skoro on nam nie ufa to wolimy tez byc ostrozni itez spisac oswiadczenie o tzw "alimenty " bo to ma byc w formie alimentow

Gość xxxpomocxxx
wlasnie o to chodzi ze niedlugo ide do tego notariusza podpisac juz wszystko . nie moge sama wymyslic jakiejs tresci tego oswiadczenia. bardzo chcialabym je spisac sama bo tata dal nam juz te oswiadczenia co on spisal . wie ktos moze czy to pomoze i jak mialoby to brzmiec ?

Gość xxxpomocxxx
brat juz jakies mieszkanie sobie zalatwil a ja z mama bedziemy wynajmowac bo w kawalerce niestety za malo miejsca jest .wiec pieniadze z kawalerki pojda na wynajem

Gość xxxpomocxxx
tak mam problemy z czytaniem bo cala normalnie latam i ryczec mi sie chce . a ty nie rozumiesz ze moze byc za pozno na takie rzeczy ? jak zanosilismy papiery to ustalalismy niektore sprawy

Gość taka prawdaa
idź do roboty, a nie ojca drenujesz z kasy