Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaja**

Pyt. o luteine- zawalilam sprawe? :/

Polecane posty

Gość nowaja**
ostatni okres mialam 8 lipca i to jest wlasnie to ze 4 sierpnia powinnam miec okres kolejny , bo zawsze co 28 dni, a ja wrocilam z zagranicy i na pare dni przed spodziewanym okresem zrobilam to z chlopakiem bez zabezpieczen, pare dni po terminie okresu tez pare razy i pozniej zamiast okresu dostalam plodnego sluzu- nie wzielam pod uwage tego ze zagranica itd, przesunelo mi owulacje... a kiedy robilismy to w polsce pare dni przed okresem to zawsze dostawalam w terminie miesiaczki i wpadki z tego nie bylo...

Gość ruda...
kochana, jak bylam w ciazy to tesciowa fundowala mi takie stresy, ze szkoda mowic ... dziecko urodzilo sie zdrowe i silne

Gość a z jakiego powodu nie chcesz
aha:) to jak najbardziej wskazane;) nie znałam tego preparatu a kiedy miałaś tę ostatnia @?

Gość nowaja**
wklejam jeszcze raz bo przeoczylas ;) ostatni okres mialam 8 lipca i to jest wlasnie to ze 4 sierpnia powinnam miec okres kolejny , bo zawsze co 28 dni, a ja wrocilam z zagranicy i na pare dni przed spodziewanym okresem zrobilam to z chlopakiem bez zabezpieczen, pare dni po terminie okresu tez pare razy i pozniej zamiast okresu dostalam plodnego sluzu- nie wzielam pod uwage tego ze zagranica itd, przesunelo mi owulacje... a kiedy robilismy to w polsce pare dni przed okresem to zawsze dostawalam w terminie miesiaczki i wpadki z tego nie bylo.

Gość nowaja**
acha i jeszcze wczoraj wieczor jak juz sie troche uspokajalam, chlopak do mnie przyjechal, to chyba bralo mnie na wymioty, ale przestalo, tzn ze moge jeszcze wymiotowac? do ruda: mnie tez w domu kazdy stresuje ale to dlatego bo nikt nie wie o moim stanie heh:) i gdyby wiedzieli to mozliwe ze mialabym gorzej niz mam :)

Gość ruda...
pogadajcie na spokojnie z chlopakiem o przyszlosci

Gość nowaja**
do ruda: tego tematu nie bedzie dopoki nie bedzie wiadomo czy na pewno donosze ;) chyba tak bezpieczniej :)

Gość ruda...
no, to zdrowka zycze i mniej nerwow bo nie warto

Gość nowaja**
dzieki za wsparcie ruda;)

Gość nowaja**
dziewczyny, przeszlo mi jakby to mrowienie w piersiach, praktycznie od rana, ale za to tak mnie troche bolalo podbrzusze jak na okres,a teraz mocno boli mnie prawy jajnik juz chyba od 2 godzin,czasem lewy ale na chwilke tylko, to jest normalne? jeszcze troche i nie bede mogla chodzic tak mnie boli :/

Gość nowaja**
juz nic mnie nie boli, jakby mi wszystkie objawy ustapily,czy to juz po wszystkim? :/ czy to tylko plamienie albo krwawienie swiadczy o czyms zlym? :/

Gość nowaja**
dziewczyny pomozcie... :/

Jejku ale ty sie nakrecasz. jezeli masz watpliwosci to jezdz na Izbe przyjec tam zrobia ci USG. Objawy czasem znikaja, pojawiaja sie inne. ja mialam najwieksze objawy kolo 6 tc, gdziestak kolo 8 tc zaczely mi przechodzic. dziecko zdrowe (juz ma ponad rok).

Gość nowaja**
yhy ok :) bylam na izbie przyjec ale nie chcieli mi zrobic usg, kazali zebym zostala w szpitalu,wiec podziekowalam i wyszlam stamtad. Ja wlasnie chcialam tylko usg zeby zobaczyc co sie dzieje,no ale coz.

No ale jakbys zostala w szpitalu na obserwacje to byc moze zrobiliby ci USG i inne badania by sprawdzic czy wszystko jest okey.

Gość nowaja**
thaisse moi rodzice nie wiedza o tej ciazy wiec nie moge isc do szpitala i to jeszcze na ginekologie :/ jestem zdania ze jak juz to powiem im kolo 3 miesiaca gdy ciaza bedzie pewniejsza :( do lekrza ide we wtorek, jakos musze wytrzymac :/