Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzia_67

Czy kobieta po 30-stce ma szansę spotkać fajnego mężczyznę?

Polecane posty

Gość więc 67 to
obwód piersi :D

Aż tyle nicków tu nie miałam, ani nie mam. Nawet w całości tyle nie ważę . Żaden obwód .

Gość więc 67 to
głębokość pipki w milimetrach :D

Gość więc 67 to
albo otworu heheh "D

Gość więc 67 to
nie bujaj za stary na to jestem ;)

Gość Fajny domator
Zuzia, wybacz, że tak bezpośrednio, ale ile masz lat?

Gość oj się czepiacie
67 jest na środku klawiatury

Fajny domator -36 67 to są cyfry, które z czymś mi się kojarzą. Miały być inne, ale juz zajęte.

każdy czyt to facet czy dziewczyna będąc po 30 ma ciężko znaleźć partnera, wiadomo parter a zwłaszcza w przypadku kobiety facetowi musi się spodobać i na pewno odwrotnie też, w końcu coś musi zdecydować czy chcemy kogoś poznać a na początku nie wiadomo czy z charakteru ta osoba też nam przypadnie do gustu ale coś decyduje, że tą a nie inną chcemy poznać bliżej

Gość Fajny domator
Z deczko dla mnie za stara jesteś, ze tak powiem ;)

Gość watpliwe fajni ludzie
sa w pierwszej kolejnosci zaobraczkowani , zostaja ci rozwodnicy , piotrusie pany albo nieudacznicy ( poparancy emocjonalni) krotko rzecz ujmujac spoznilas sie 🖐️

domatorze- nie szukam nikogo przez internet. :) watpliwe fajni ludzie, Może się spóźniłam.

Gość maryska34511
Jasne, że masz szansę! Ale siedząc dalej na kafe i zakładając takie bzurne topiki Twoje szanse wynoszą 0,00%! osobiście znam takich ludzi: -kobieta- skończyła prawo, dobra, ułożona, życzliwa, z poczuciem humoru, odpowiedzialna, skromna. Tak ją widzę, a to moja bliska kolezanka. Nikogo nie ma bo całymi latami sie uczyła.. studia, aplikacja. Jest sama, a szczerze mówiąc to jak dla mnie ideał :P -kolega- inżynier po budownictwie, członek dużego projektu, zapracowany, odpowiedzialny, potrafi tanczyć :D, zyczliwy, kochany! Nie zaden rozwodnik, mial tam jakies dziewczyny, ale nie wyszło. Wielu jest takich ludzi ;)

ojtam, ojtam, zawsze trzeba mieć nadzieje, ale podobno szcześciu trzeba pomóc

Maryska o tej godzinie wychodzic z domu? Chyba zartujesz. Jestem osoba, która równiez pracuje i ma inne obowiązki, bo wszystko musze robic sama. Na kafe nie siedze ciagle. Może dla Ciebie to durne topiki, ale przynajmniej nikogo w nich nie obrażam. Zadaje normalne pytania, pewnie dla niektórych nudne.

I w realu i przez internet bywało niefajnie.. Tylko ,że w realu widzisz człowieka i szybciej możesz go poznać. W internecie można napisać wszystko.

wiesz ale zawsze można się spotkać ale nie koniecznie taką znajomość utrzymać, my z naszego tematu wymieniliśmy się zdjęciami choć już tak nie piszemy jak kiedyś, nie mnie oceniać czemu ale pewnie jak zima przyjdzie będą tam częściej zaglądać

Gość Irma32
Zuzia a może spróbuj przez portal przeznaczeni, mój znajomy tak własnie znalazł sobie żonę.

Pewnie,że można się spotkać. Tylko,że takie spotkania są niezbyt częste ze względu na odległość.A widząc kogoś raz na miesiąc nie poznasz człowieka tak szybko. Trzeba sporo czasu.

Gość do maryśki
to może ich spiknij?

Gość co ty chlopie oblakany jestes
od przyjazni? to juz zostaniesz nim do konca a nie ze w cos sie przerodzi takie historie to w filmach