Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzia_67

Czy kobieta po 30-stce ma szansę spotkać fajnego mężczyznę?

Polecane posty

Gość sdsdsdsdsdsdsd
i mocno przytulę kotka, może nie ucieknie dziś i będę miała orgazm :)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeee

Gość sdsdsdsdsdsdsd
a jakie masz wymagania?

normalne. Nie jakieś z kosmosu.Ale trafiam niestety na niefajnych. I chyba już zaprzestanę się rozglądać, bo i tak nic z tego nie wychodzi.

Gość sdsdsdsdsdsdsd
każdy mówi, że ma normalne, sprecyzuj moja droga :)

Uczciwy, kulturalny, na poziomie, mądry, pracowity( ale nie pracocholik ), nie nadużywający alkoholu, nie palący, katolik, kawaler itp.

myslę,że te wymagania nie są wygórowane. Dla mnie normalne. Z tym, cxzłowiekiem mam życ, a nie sie męczyc. Dobranoc.

Gość sdsdsdsdsdsdsd
uuuuuuuuu, czarno to widzę a katolik, to co oznacza?

Gość mental cut
fajny czyli dobry, mądry i przystojny?

Gość GŁUPOTKA1976
No będzie ciężko, mój mąż nie ma połowy tych super cech i jakoś się z nim nie męczę... kocham go nad życie mimo jego średniej kultury, średniej religijności i częstych humorków. Wiesz dlaczego...bo sama nie jestem ideałem. Miłość to czasem kompromis. Zastanów się czy masz te wszystkie cechy ,które są Ci niezbędne u faceta.Tu chyba nie chodzi o wiek , tylko aspiracje... chociaż może trochę tak, bo z wiekiem one sie zmieniają.

Gość mental cut
odpowiadam na pytanie "Czy kobieta po 30-stce ma szansę spotkać fajnego mężczyznę?" nie. faceci 30-40 celują w 20-stki dlatego trzeba było zacząć poszukiwania męża już w wieku 20 lat. :D zamiast tego w wieku 20 lat pewnie imprezowałyście z imprezowiczami, a na pewno nie takimi typami jak w opisie "Uczciwy, kulturalny, na poziomie, mądry, pracowity( ale nie pracocholik ), nie nadużywający alkoholu, nie palący, katolik, kawaler itp."

Gość GŁUPOTKA1976
I TUTAJ SIĘ ZGODZĘ, moje koleżanki szalały w dyskotekach, zrywały jakichś palantów w firmowych ciuchach i strasznie były zdziwione ,że ja ciągle przy tym moim zwyczajnym Krzychu tkwię . A ja byłam strasznie zakochana i świata poza nim nie widziałam. Wady wyszły w praniu, na szczęście dało się je jakoś wytępić bo Krzychu był młody chłopak i dobry po prostu. A teraz ja mam najlepiej. Dzieci już w miarę odchowane, my razem ze swoimi wadami, kochamy się i akceptujemy, bo dotarliśmy się za młodu... a te co najgłośniej mi na Krzycha brzęczały to samotne ,zgorzchniałe singielki.. jak to one określają

Gość Detektyw Inwektyw
Zuzia a może być młodszy od CIebie ? czy Tylko starsi Cię interesują ? Bo ja np lubię starsze :) troszkę tak 4-5 lat max :P

Gość GŁUPOTKA1976
Nawet ostatniej jesieni, jedna taka właśnie singielka, powróciła z zagranicznych wojaży, za pracą była i mąż by się jakiś przydał...Sliczna była kiedyś z niej dziewczyna. Zajrzała do mnie na pogaduchy, powspominałyśmy stare czasy kiedy ona szalała a ja w pieluchach siedziałam jak kupa nieszczęść. Teraz mi powiedziała,że ona od początku wiedziała ,że my z Krzychem to takie dwie połówki jabłka... Ludzie, pamiętam jak dziś, jak mówiła mi ,że to taki gbur i prostak,nawet samochodu nie ma... Dziś ma firmę transportową, więc mu aut nie brakuje

Gość GŁUPOTKA1976
Zuzia to już poszła spać

Przepraszam, czy wymagania podliczamy ilościowo czy jakościowo ? Czy stosujemy jakieś współczynniki ? Np katolikx10 + brunet x 20 + długość penisa x40 ?

Gość sdsdsdsdsdsdsd
ja bym sie przeruchala z egoistem31 ale jestem debilka :(

Gość GŁUPOTKA1976
zaśmiecacie

Gość sdsdsdsdsdsdsd
czemu zasmiecamy :( ruchac mi sie chce i pipa mnie swedzi.

Gość lernonfr
o matko baby facetów w tym wieku nawet statystycznie jest więcej niż babek - jest w czym wybierać ale pewnie nie bywacie tam gdzie oni są - ja w swojej pracy mam masę singli w wieku 26-33 fajnych, często przystojnych facetów szukających fajnej kobvbiety - zmieńcie pracę bywajcie tu i tam i dajcie sie poznac bo do domu nikt nie zapuka - i nic na siłę - ja mojego męza poznalam jak mialam 29 lat i piękna z nas para jest i wszystko jest ok - głupotka miło ze sie tobie udalo ale pokory trochę - nic nie jest na zawsze - kolezanki singielki pewnie wcale nie sa takie zgorzkniałe jak to próbujesz udowodnić może za jakiś czas być tak że jak ta singielka zakocha się na zabój i zacznie układać soboe super zycie to ty będzesz się właśnie rozwodzć - często tak bywa więc więcej życzliwości :D

Gość janek pawełek 2
ja bym takiej starej, wyeksplatowaniejm, zardzewiałej rury nie chciał kijem i z zatkanym nosem ruszyć. Przecież wiadomo, że jak się wdepnie w gówno to śmierdzi.

Gość janek pawełek 2
ja bym takiej starej, wyeksplatowaniejm, zardzewiałej rury nie chciał kijem i z zatkanym nosem ruszyć. Przecież wiadomo, że jak się wdepnie w gówno to śmierdzi.

Gość asik112
Po 30 jest duzo wolnych kobiet po rozwodach czy rozpadzie i malo wolnych mezczyzn.

Witam . Widzę, że temacik się rozwinął. mental cut o to chodzi,że mając 20 lat nie imprezowałam tylko studiowałam i pracowałam. Nie miałam czasu na imprezy. Nigdy nie interesowali mnie panowie imprezowicze.

Kobiety po 30 maja juz tak przewrócone w głowach, że ciężko im kogoś znaleźć. Albo nadal żyją ideałami z dzieciństwa albo szukają milionera.

Gość sdsdsdsdsdsdsd
Zuzia to ja z wczoraj. Ja tez nigdy nie imprezowalam, zawsze bylam z tych niesmialych dziewczyn, na dyski nie chodzilam nigdy ani na zadne imprezy. Jak ktos wyzej napisal: wyeksploatowana tez nie jestem, wrecz przeciwnie, bo moje doswiadczenia seksualne sa w moim wieku 27 lat bardzo male. przecietna 19latka wiecej uprawiala sexu ode mnie :O